Rebranding 

Browbar Allbrows

Wij hebben de strategische rebranding en de ontwikkeling van de nieuwe website, shop en verpakkingsdesign mogen verzorgen voor Browbar Allbrows. Op deze pagina wil ik graag laten zien welke upgrades we hebben doorgevoerd om Allbrows als topmerk te positioneren.

1.

Het strategisch inrichten van je merk houdt onder andere in dat je je aanbod, positionering en communicatie-uitingen upgrade. We hebben Allbrows zo gepositioneerd dat zij de logische keuze worden in de markt en dat het merk aanvoelt als een community waar mensen graag bij willen horen.

2.

We hebben een nieuwe huisstijl ontwikkeld voor Allbrows, met een herkenbaar logo en nieuwe beeldelementen en verpakkingsmateriaal. Daarnaast hebben we gave social selling visuals gemaakt voor social media, zodat Allbrows gemakkelijker herkend wordt en het verkopen via social media wordt vergemakkelijkt.

3.

Wij hebben voor Allbrows een volledig nieuwe website en shop ontwikkeld, inclusief converterende landingspagina’s. Deze zijn essentieel als je meer online wilt verkopen en mogen daarom niet ontbreken.

Visuele branding

Wil jij meer klanten aantrekken en je
business & brand goed vermarkten?

Boek nu een gratis brandconsult met Yoany.

×