Let’s get Remarkable

Wij hebben drie unieke pakketten om uit te kiezen.

Jij en jouw merk zijn uniek! Wij realiseren ons dat ook jouw vraag en behoefte uniek zijn. Wij geloven niet in “one size fits all”, maar wij geloven in een persoonlijke aanpak en een gepersonaliseerd product. Om dit verder toe te lichten, hebben wij hieronder drie branding-pakketten uitgelicht. Vallen jouw behoeften niet in één van onderstaande pakketten en zoek jij net even iets anders, neem dan contact met ons op zodat wij samen met jou kunnen kijken naar een passende oplossing en een pakket dat volledig aansluit op jouw wensen.

Remarkable Brand traject Goud

Uitermate geschikt voor
ondernemers die:

Een sterk merk bouwen vergt tijd. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we jouw onderneming positioneren, welke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij jouw merk past? Let’s find out! Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

Inclusief: Brand strategiesessie | Huisstijl & creatief concept | Website
| Visuals voor social media

Uit hun visuele jasje zijn gegroeid: jouw huidige uitstraling sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie.

Een te gek concept hebben bedacht en hiermee digitaal direct professioneel over willen komen.

Supergoed zichtbaar willen worden en hierdoor meer klanten kunnen aantrekken.

“In één gesprek een 10.000 euro product verkocht
door mijn nieuwe branding.”

Suzanne Beukema – Business Mentor & Feminine Leadership Expert

“Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend.”

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Remarkable Brand traject VIP

Uitermate geschikt voor
ondernemers die:

Jij wilt impact maken met jouw merk, het leven veranderen van mensen, een imperium bouwen… Kortom: je hebt een REMARKABLE MERK nodig. Je hebt grote ambities, wellicht internationaal! Je droomt ervan om de go-to expert in jouw branche te worden. Het is tijd om NEXT LEVEL te gaan. Samen met jou bouwen wij jouw SUPERMERK. Van A tot Z zijn wij jouw partner.

Inclusief: 2 Brand strategiesessies | Huisstijl & creatief concept | Website & inrichting funnel | Social media visuals | Ontwikkeling E-book | Ontwerp promotiemateriaal

Uit hun visuele jasje zijn gegroeid: jouw huidige uitstraling sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie.

Klaar zijn voor NEXT LEVEL ondernemen. Jij bent klaar om de expertpositie te claimen.

Alle zaken rondom hun Brand van A tot Z professioneel willen laten regelen, zodat zij 100% kunnen focussen op hun bedrijf. We take care of the rest!

“De betrokkenheid en pro-actieve houding van Yoany
zijn een steun in het branding transitieproces.”

Petra Brussen – Hearts Leader

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

Linne van Straten  Eve & Lilith

Door mijn nieuwe branding voel ik mij veel ‘steadier’

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer – World of Water

Remarkable Visueel Brand traject

Extra bij te boeken:

Dit pakket is geschikt voor ondernemers die toe zijn aan een nieuwe visuele identiteit die beter aansluit bij hun bedrijfsdoelen en doelgroep. Met dit pakket ontvang jij een heldere, consistente merkbeleving die verder gaat dan enkel een logo. Dit pakket bevat alle elementen die jij nodig hebt om een merk met impact te ontwikkelen, zowel offline als online.

Inclusief: Brand strategiesessie | Logo | Huisstijl | Iconen & symbolen | Lettertypes | Brand boek

Social Ready-pakket: Facebook-header, LinkedIn-header, YouTube-header, 10 social media posts die je zelf kunt aanpassen. Lees hier meer.
€495,-

Printpakket: Design van visitekaartjes, (digitaal) briefpapier en enveloppen.
€295,-

Boek nu een 30 minuten

Brand Discovery Call

En ontdek hoe jij meer klanten kunt aantrekken door jouw merk te verbeteren.

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen