Let’s get Remarkable

Handige Brandpakketten om je eigen unieke MERK (uitstraling, website & boodschap) te upgraden

Jij bent uniek als ondernemer.
En dat moet jouw MERK ook zijn.

Wij realiseren ons dat ook jouw vraag en behoefte uniek zijn. Wij geloven niet in “one size fits all”, maar wij geloven in een persoonlijke aanpak en een gepersonaliseerd product. Om dit verder toe te lichten hebben wij hieronder drie branding-pakketten uitgelicht. Valt jouw behoeften niet in één van onderstaande pakketten en zoek jij net even iets anders, neem dan contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen zoeken naar een passende oplossing en een pakket dat volledig aansluit op jouw wensen.

Logo & huisstijl pakket

Perfect voor ondernemers die toe zijn aan een nieuwe visuele identiteit die beter aansluit bij hun bedrijfsdoelen en doelgroep. Met dit pakket ontvang jij een heldere consistente merkbeleving die verder gaat dan enkel een logo. Dit pakket bevat alle elementen die jij nodig hebt om een merk met impact te ontwikkelen, zowel offline als online.

Investering:
€ 1295,-

Business Brand pakket

Een sterk merk bouwen vergt tijd. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we jouw onderneming positioneren, welke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij jouw merk past? Let’s find out! Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

Investering:
V.a. € 2995,-

MERK Brainstorm

Hoe fijn zou het zijn als er iemand soms met je mee kan denken over jouw website, marketingactie, gratis weggever, doelgroep, online programma etc etc…? En dit zonder dat je vast zit aan een lang traject. Gewoon simpel, je huurt mij in per sessie. De sessie duurt gemiddeld 2 uur en vind plaats online. Brainstorm samen met mij over jouw unieke MERK. Ideaal voor zzp’ers en klein mkb. Maak snel een afspraak om mij te leren kennen.

Investering:
Per sessie € 195,-

Digitaal kopje koffie?

Heb je keuzestress en weet je niet welk pakket voor jou geschikt is? Wil je  vrijblijvend sparren over jouw merk(uitstraling,website en positionering)? Boek dan nu een Brand Call in.

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen