06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk

It’s time to take BRAND action!

Vergeet voor nu even alles wat je weet of ooit hebt gehoord over design, sales-funnels en social-media-advertenties. Als je namelijk niet goed hebt nagedacht over de basis van jouw merk zal elke cent die je besteed aan marketingtechnieken tijd en geld gaan kosten. Je zult hoogstwaarschijnlijk niet de resultaten en sales halen die je verwacht of waar je op hoopt. 

Waarom je eerst je strategie op orde moet hebben.

 

Heb je weleens geïnvesteerd in een marketingcampagne die niet zoveel, of bijna helemaal niks opleverde en vraag je je nog steeds af hoe dat nu komt?

Jouw potentiële klant krijgt tegenwoordig een overload aan impressies: overal proberen aanbieders van diensten of producten de aandacht te trekken. Je wil een waardevol merk ontwikkelen waar jouw klant emotioneel bij betrokken kan zijn. Pas dan zullen leads transformeren naar betalende klanten en zullen bestaande klanten zelfs loyale fans worden.

Wij gaan samen met jou uitzoeken wat jou uniek maakt en hoe jij je kunt positioneren in de markt. Na deze sessie ga jij:

  • 100% resoneren met jouw doelgroep.
  • Vaker een JA dan een NEE horen van potentiële klanten.
  • Precies weten waar jouw doelgroep naar verlangt.
  • Heel duidelijk voor ogen hebben waar het gat in de markt ligt.
  • Een strategisch plan ontwikkelen wat direct uitvoerbaar is.
  • Een marketingstrategie ontwikkelen die past bij jou en jouw doelen.

Boek nu een Brand Identity sessie

Jouw investering: € 495,- excl. btw

3 uur durende sessie op het Superfan kantoor 
1 uur durende Skype/Zoom sessie

Kies de toekomst van jouw merk

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt dat succesvoller is dan ooit tevoren. Jouw merk beweegt, inspireert en heeft impact op het leven van anderen. Klanten houden van je merk en ze zijn bereid om een bepaalde prijs te betalen voor jouw product of dienst. Salesactiviteiten zijn geen struggle meer, leads komen automatisch binnen. Je bent financieel onafhankelijk en kunt persoonlijke wensen van jezelf en your loved ones in vervulling laten gaan.

THINK BIG, DREAM BIGGER! Dit kan namelijk echt, mits jij bereid bent om echt te luisteren naar wat jouw doelgroep wil en nodig heeft en daar vervolgens met ijzersterke branding op in speelt.

Zet vandaag de eerste stap richting een fantastisch merk! Boek nu een vrijblijvende Discovery Call. In 30 minuten tijd evalueren wij jouw huidige merk en vertellen wij meer over onze BRANDING JOURNEYS.

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "

Erica Meure Pool

CEO Lifestyle Business Club

"Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."

Petra Brussen

CEO Hearts Business

"Yoany is professioneel, denkt strategisch met je mee en vertaalt jouw persoonlijkheid en wat je als ondernemer wilt uitstralen feilloos in een toffe branding. Met heldere communicatie en planning weet je als klant precies waar je aan toe bent. Ik ben heel blij met mijn website en krijg als reacties: Dat ben jij echt!"

Annemieke van Waterschoot

Eigenaar Spiegelei Communicatie