Word de go-to expert in jouw branche

Bouw in vier dagen tijd de fundering van jouw Supermerk en krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jouw MERK verdient.

Speciaal voor gedreven ondernemers die super aantrekkelijk willen worden voor hun ideale klanten en hierdoor een betere markpositie kunnen claimen!

BYE BYE 13 in een dozijn – HELLO klantmagneet

Om de go-to person in jouw branch te worden, moet je jouw bedrijf uniek positioneren

Het ondernemerslandschap is tegenwoordig totaal veranderd, waar vroeger ‘goed’ zijn in jouw vak het allerbelangrijkste was, zijn tegenwoordig jouw intrinsieke meerwaarde en de zichtbaarheid van jouw merk net zo belangrijk. Om succesvol te kunnen ondernemen, moet je vroeg of laat gaan nadenken over jouw unieke MERK. Ik heb de Brand Intensive speciaal ontwikkeld voor ondernemers die:

Superrelevant willen worden voor hun ideale klant, zodat verkopen een eitje is.
Het A-merk willen worden van hun branche, maar nog niet goed weten welke stappen noodzakelijk zijn.
Herkenbaar en professioneel willen overkomen en hierdoor beter zichtbaar zijn.
Makkelijker en eenvoudiger hun aanbod willen verkopen, ook online.
Precies willen leren hoe zij hun website beter kunnen optimaliseren voor SUCCES.
Zin hebben om AAN hun bedrijf te werken i.p.v. IN hun bedrijf. (Ja, dit is af en toe ook noodzakelijk…)

Picture this: hoe zou het zijn als jouw bedrijf de Starbucks onder de koffies was?

Of je nu wel of niet van koffie houdt en wel of niet fan bent van Starbucks – bijna iedereen kent het merk. Het merk is als het ware verankerd in ons brein en dat is 100% BRANDING. Je kunt branding zien als een tool om jouw ondernemersreis leuker en makkelijker te maken. Als je namelijk een sterk merk hebt, wordt verkopen een stuk eenvoudiger en zul je sneller als de EXPERT in jouw vakgebied worden gezien. Of je nu een online programma verkoopt of een yogastudio runt – het ontwikkelen van een sterk merk is essentieel.

Branding gaat niet alleen over jouw logo, website en huisstijl. Dit zijn zeker belangrijke onderdelen, maar branding gaat over zo veel meer! In deze vierdaagse Brand Intensive neem ik jou mee op reis in de wereld van branding.

Een Supermerk is inspirerend, tijdloos & maakt impact

Een goede branding levert jou de volgende voordelen op:

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap, positionering en website. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel van jouw verkoopproces. Of je nu een webinar geeft of verkoopt aan een winkel – it doesn’t matter. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Ja, ik wil meer omzet, klanten en fans!
Ik heb zin om AAN mijn bedrijf te werken i.p.v. IN mijn bedrijf.

Ik doe mee met de
Brand Intensive!

Vier dagen lang jezelf onderdompelen
in jouw MERK

Dag 1: Jouw unieke positionering

 

 

Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. Op dag 1 gaan we aan de slag met jouw unieke positionering. Ik ga je exact leren hoe jij een heldere positionering kiest die het beste aansluit bij jouw ambitie en wensen. Als jouw positionering klopt, is het vele malen makkelijker om superrelevant te zijn voor jouw doelgroep.

Dag 2: Jouw unieke voordeel

 

Alleen maar vakinhoudelijk goed zijn of een goed product hebben, is niet meer voldoende. Op dag 2 gaan we aan de slag met jouw unieke voordeel: wat maakt jouw product of dienst anders dan het reguliere aanbod? Hoe kun jij jezelf onderscheidend positioneren, zodat potentiële klanten bij jou gaan kopen in plaats van bij jouw concurrent? Intrinsieke meerwaarde koppelen aan jouw bedrijf is vaak de basis van meer verkoop.

Dag 3: Digitaal verleiden

Wist jij dat een websitebezoeker gemiddeld maar 15 seconden op jouw website blijft en dat de gemiddelde klant tussen de vier en zes interacties nodig heeft met jouw MERK voordat hij of zij tot de gewenste actie over gaat? Crazy, right?! Om meer resultaat te behalen uit jouw online presence, zul jij jouw doelgroep digitaal moeten gaan verleiden. Op dag 3 gaan we aan de slag met jouw ideale klant en hoe jij hem of haar sneller van A naar B kunt brengen.

Dag 4: Implementatie Masterclass

Je hebt nu de belangrijkste elementen voor een goede MERKFUNDERING in huis. Op dag 4 gaan we alle besproken elementen implementeren in jouw digitale presence. We gaan o.a. aan de slag met de vertaling van jouw MERK op jouw website. Ik ga je exact leren hoe jij jouw website kunt inrichten voor meer succes. Na afloop van de Masterclass heb jij een helder plan voor hoe jij jouw merk nog beter kunt visualiseren met als doel meer impact en Superfans.

Bekijk de video en ontdek meer over de
Brand Intensive 

Wat kun je precies verwachten?

Na aankoop direct toegang

De Brand Intensive is te volgen in jouw eigen tempo. Na aankoop krijg je direct toegang tot dag 1 van de Brand Intensive. In de aankomende vier dagen verschijnt er elke dag een nieuwe les. De les neemt ongeveer 15 minuten per dag in beslag.

Inspirerende werkboeken

Bij elke les ontvang je een inspirerend werkboek met een oefening die jou helpt om de content te implementeren.

Implementatie Masterclass

Als afsluiter van de Brand Intensive ontvang je een 60 minuten durende Implementatie Masterclass.

Jouw merksucces zit al in jou! De Brand Intensive
helpt jou om dit te zien.

We gaan niet de standaard ‘ideale klant-oefeningen’ doen. Deze heb je vast al wel eens gedaan. We gaan jouw merk vanuit een andere hoek benaderen. We gaan creativiteit laten stromen, want alle merksucces-ingrediënten heb jij al in huis. Jij bent de GENIUS – ik help je alleen om dit te zien.

Mijn verhaal

Vijf jaar geleden begon mijn eigen Branding Journey and OH MY, what a ride it’s been so far! Gevallen en opgestaan en veel lessen geleerd. Ondernemen is echt een vak apart: naast dat jouw product of dienst inhoudelijk goed moet zijn, moet je ook goed worden in ondernemen. Je kunt nog zo een geweldig product of goede dienst hebben, als jouw positionering niet resoneert met jouw doelgroep worden mensen minder snel klant.

Vijf jaar geleden liep ik rond op een business-borrel, zo een waar iedereen wappert met visitekaartjes en eigenlijk geen oprechte interesse toont in elkaar. Het viel mij op dat elke keer als ik mijzelf voorstelde als: “Hallo, mijn naam is Yoany en ik ben designer. Ik maak websites en huisstijlen”, ik het antwoord kreeg “Oh leuk, dat doet mijn neefje ook” of “Ik heb laatst mijn designer nog gesproken” of “Als ik ooit nog iemand nodig heb, dan stuur ik je wel een mailtje”.

Je voelt hem al aankomen, het netwerken leverde eigenlijk nooit iets op. Sterker nog, ik werd er ontzettend onzeker door. Was de markt niet overvol met designers en websitemakers? Wie zit er nu nog op mij te wachten?

Ik ging me afvragen hoe ik mij anders kon positioneren. Hoe kon ik mij onderscheiden ten opzichte van de concurrentie?

Het antwoord daarop was BRANDING! De eerstvolgende keer dat ik op een business-borrel kwam en iemand mij vroeg wat ik deed, zei ik:

“Ik help ondernemers hun merk digitaal ijzersterk te positioneren met als doel meer klanten aan te kunnen trekken. Ik combineer strategie, design en techniek.”

Dit was voor mij ‘the way to go’. Ik had ontdekt hoe ik mensen kon enthousiasmeren om in ieder geval een gesprek met mij aan te gaan. Ik paste mijn “look and feel” aan, updatete mijn website (echt voor de allerlaatste keer…) en in een mum van tijd wisten mensen mij te vinden.

Mijn missie was geboren: ik help ondernemers met het ontwikkelen van een ijzersterk MERK dat impact maakt en de gewenste resultaten oplevert.

Wil je meer omzet, kopers en fans?
Start vandaag nog met de Brand Intensive!

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen