Word de go-to expert in jouw branche

Bouw in vier dagen tijd de fundering van jouw Supermerk en krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jouw MERK verdient.

Speciaal voor gedreven ondernemers die super aantrekkelijk willen worden voor hun ideale klanten en hierdoor een betere markpositie kunnen claimen!

BYE BYE 13 in een dozijn – HELLO klantmagneet

Word de go-to expert in jouw branche

Bouw in vier dagen tijd de fundering van jouw Supermerk en krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jouw MERK verdient.

Speciaal voor gedreven ondernemers die super aantrekkelijk willen worden voor hun ideale klanten en hierdoor een betere markpositie kunnen claimen!

BYE BYE 13 in een dozijn – HELLO klantmagneet

Picture this

hoe zou het zijn als jouw bedrijf de Starbucks onder de koffies was?

Of je nu wel of niet van koffie houdt en wel of niet fan bent van Starbucks – bijna iedereen kent het merk. Het merk is als het ware verankerd in ons brein en dat is 100% BRANDING. Je kunt branding zien als een tool om jouw ondernemersreis leuker en makkelijker te maken. Als je namelijk een sterk merk hebt, wordt verkopen een stuk eenvoudiger en zul je sneller als de EXPERT in jouw vakgebied worden gezien. Tegenwoordig orienteert iedereen zich bijna online. Jouw website is meer dan enkel een digitaal visitekaart. Het is de plek waar jij jouw doelgroep kunt inspireren, motiveren en activeren. Of je nu een online programma verkoopt of een yogastudio runt – het ontwikkelen van een sterk merk is essentieel.

Branding gaat niet alleen over jouw logo, website en huisstijl. Dit zijn zeker belangrijke onderdelen, maar branding gaat over zo veel meer! In deze vierdaagse Brand Intensive neem ik jou mee op reis in de wereld van branding.

Het Upgraden van merk levert jou de volgende voordelen op:

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap, positionering en website. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel van jouw verkoopproces. Of je nu een webinar geeft of verkoopt aan een winkel – it doesn’t matter. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid. Fijn! nooit meer tot in de late uurtjes knutselen aan jouw merk.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Doe nu mee met de Brand Intensive

Dompel jezelf vier dagen onder in jouw eigen  unieke MERK. Elke dag krijg je toegang tot een nieuwe video en bijbehorende opdracht. Upgrade in vier dagen tijd jouw uitstraling, website en marketingboodschap en word super aantrekkelijk voor jouw ideale klanten. Tijdinvesteer elke dag 20 minuten. Lees hieronder meer over wat je exact kunt verwachten.

Dag 1 Jouw unieke positionering

Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. Op dag 1 gaan we aan de slag met jouw unieke positionering. Ik ga je exact leren hoe jij een heldere positionering kiest die het beste aansluit bij jouw ambitie en wensen. Als jouw positionering klopt, is het vele malen makkelijker om superrelevant te zijn voor jouw doelgroep.

Dag 2 Jouw voordeel

Alleen maar vakinhoudelijk goed zijn of een goed product hebben, is niet meer voldoende. Op dag 2 gaan we aan de slag met jouw unieke voordeel: wat maakt jouw product of dienst anders dan het reguliere aanbod? Hoe kun jij jezelf onderscheidend positioneren, zodat potentiële klanten bij jou gaan kopen in plaats van bij jouw concurrent? Intrinsieke meerwaarde koppelen aan jouw bedrijf is vaak de basis van meer verkoop.

Dag 3 Digitaal verleiden

Wist jij dat een websitebezoeker gemiddeld maar 15 seconden op jouw website blijft en dat de gemiddelde klant tussen de vier en zes interacties nodig heeft met jouw MERK voordat hij of zij tot de gewenste actie over gaat? Crazy, right?! Om meer resultaat te behalen uit jouw online presence, zul jij jouw doelgroep digitaal moeten gaan verleiden. Op dag 3 gaan we aan de slag met jouw ideale klant en hoe jij hem of haar sneller van A naar B kunt brengen.

Dag 4 Afsluitende masterclass

Je hebt nu de belangrijkste elementen voor een goede MERKFUNDERING in huis. Op dag 4 gaan we alle besproken elementen implementeren in jouw digitale presence. We gaan o.a. aan de slag met de vertaling van jouw MERK op jouw website. Ik ga je exact leren hoe jij jouw website kunt inrichten voor meer succes. Na afloop van de Masterclass heb jij een helder plan voor hoe jij jouw merk nog beter kunt visualiseren met als doel meer impact en Superfans.

€19,95,-

Bekijk de video en ontdek meer over de Brand Intensive

Waarom ik jou kan helpen…

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam:-). Ik ben interaction designer en ik heb een  passie voor design. Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. Ik help met het upgraden van jouw MERK(uitstraling, website & marketingboodschap) zodat jij aantrekkelijker gaat worden voor jouw ideale klant. Ik ontwikkel merken die verbinden en authentiek zijn. Want alleen dan kun je de harten veroveren van jouw klanten. Ik geloof niet in one-size-fits-all strategieen. Jij bent als mens uniek en dat is jouw merk ook! Ik heb inmiddels al vele ondernemers mogen helpen en heb mee mogen kijken in de keuken van een aantal grote (online) ondernemers. 

Ik help je graag met het upgraden van jouw MERK(uitstraling, website en marketingboodschap).Bye Bye digitaal visitekaartje HELLO website die klanten aantrekt.

Doe jij mee?

Testimonials

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema | Business Mentor

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur | Hypnotherapeut

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen