Merkwaardig in een dag

voor ondernemers die impact willen maken

Ben jij team ‘zelf doen’? Dat kan met de online cursus ‘Merkwaardig in één dag’. Je legt de fundering van je merk, zodat jouw ideale klant jou ziet als de expert die je bent. De cursus bestaat uit drie modules.
word een klantmagneet; het geheim hoe je klanten verliefd laat worden op je merk
ontwikkel een visueel merk dat bij je past
verleid je klanten via je website;
‘in order to make them click, we need to know what makes them click’

Ook ideaal voor je Instagram-account — je leert precies hoe je je feed mooi ‘branded’ maakt en ervoor zorgt dat je volgers je zien als dé go to- expert in jouw branche.

 

hier draait het allemaal om…

Top of mind worden bij klanten en gezien worden als de Go-to Expert 

Hi, Yoany Brandon Bravo hier! Nee, geen artiestennaam en als je het snel zegt, klinkt mijn tweede naam als ‘branding’. Dat is dan wel weer ideaal voor een branding agency. 😉 Afgestudeerd als interaction designer en specialist in design, klantreizen en salespsychologie. Speciaal voor ondernemers zoals jij heb ik de cursus “Merkwaardig in een dag” ontwikkeld, omdat ik heel graag mijn opgedane kennis met jou wil delen. Dit is mijn signature-programma waarin ik jou exact leer hoe jij de Go-to expert van jouw branche kunt worden. Ik deel mijn bewezen succestechnieken die al vele ondernemers hebben geholpen.

Je hebt grote dromen en ambitie voor jouw bedrijf maar herken je dat…

… je met regelmaat piekert over jouw website, freebie, doelgroep en hoe je meer klanten kunt aantrekken. Je hebt inmiddels al heel vaak dingen aangepast en geprobeerd maar het levert nog steeds niet op wat jij wilt. Je weet dat je iets moet doen maar wat…

… je huidige merk (website, uitstraling & marketingboodschap) nog niet  On-Brand aanvoelen. Het is nog niet 100% jij. Je bent nog niet echt trots op je website en al helemaal niet op de uitstraling van je socials. Het is het allemaal net niet…

… je eigelijk niet zo goed weet hoe jij jezelf en je bedrijf  onderscheidend kunt positioneren je wilt tenslotte dat potientiele klanten voor jou gaan kiezen i.p.v. jouw concurrenten… 

… je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw branding. Je wilt tenslotte de Go-to expert oftewel het A-merk worden van jouw branche. Maar hoe pak je dit effectief aan? Waar moet je beginnen?

Wil je:

… iemand die je aan de hand meeneemt om je merk zo sterk neer te zetten, dat je ideale klant niet meer om je heen kan?
… dat mensen jou zien als dé go-to expert in je branche?
… een rij met klanten die staan te springen om met jou te werken?
… je nooit meer onzeker voelen over jouw website, uitstraling en marketingboodschap
… een helder merkplan ontwikkelen dat sturing en visie geeft
… zelf mooie designs en visuals kunnen maken zodat jouw merk overal “merkwaardig” vertoond kan worden.
… meer resultaten halen uit je website..

De voordelen van Merkwaardig zijn:

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw marketing en positionering. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid, je bent trots op je website en uitstraling.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Nieuwsgierig geworden?

Het ondernemerslandschap is tegenwoordig totaal veranderd, waar vroeger ‘goed’ zijn in jouw vak het allerbelangrijkste was, zijn tegenwoordig jouw intrinsieke meerwaarde en de zichtbaarheid van jouw merk net zo belangrijk. Om succesvol te kunnen ondernemen, moet je vroeg of laat gaan nadenken over jouw unieke MERK. Denk jij nu “Gaaf ik wil meer weten” ik wil mijn MERK gaan upgraden zodat ik aantrekkelijker word voor mijn potentiele klanten en sneller kan groeien met mijn business… Hieronder vertel ik je meer over wat je kunt verwachten.

Module 1

Brand strategie
Na het volgen van deze module heb jij alle ingredienten om jouw Expertpositie te claimen en de fundering van jouw merk te ontwikkelen. Meer weten? klik op de button.

Lees meer

 Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. In module 1  gaan we aan de slag met de fundering van jouw merk. Ik ga je exact leren hoe jij een heldere merkstrategie ontwikkelt die het beste aansluit bij jouw ambitie en wensen. Als jouw fundering klopt, is het vele malen makkelijker om superrelevant te zijn voor jouw doelgroep. Onderstaande onderwerpen komen o.a. aanbod:

Branding; wat is dit nu precies
De kracht van Experts en A-merken: en hoe jij dit kunt inzetten
Jouw unieke positionering.
Jouw onderscheidend vermogen.
Jouw gat in de markt.
 Jouw unieke merkverhaal.

 

 

Module 2

Visuele vertaling
Na het volgen van deze module weet jij exact hoe jij jouw merk beter zichtbaar kunt maken. Bij het zien van je merk worden klanten verliefd 🙂 . Meer weten? klik op de button.

Lees meer

In module 2 gaan we aan de slag met de visuele vertaling van jouw merk. Ik ga je exact uitleggen hoe jij jouw MERK visueel kunt upgraden. Ik ga je een creatief proces leren dat jij altijd kunt gebruiken als jij onderdelen van jouw merk beter wilt branden. We gaan o.a. aan de slag met het maken van een MERK-moodboard en je ontvangt diverse DIY invulbare Canva-sjabloon, zodat je altijd alle elementen van jouw merk op orde hebt. Ook gaan we aan de slag met het ontwerpen van social media content, zodat jij ook daar jouw merk goed zichtbaar kunt maken. Onderstaande onderwerpen komen o.a. aanbod:

het visuele gezicht van jouw merk. We gaan daadwerkelijk een huisstijl ontwikkelen.
de ingredienten van een succesvol merk
kleurenpsychologie & merkpsychologie

 

Module 3

Digitaal verleiden
Na het volgen van deze module weet jij exact hoe jij jouw klanten digitaal kunt verleiden. Vanaf nu is jouw website geen online visitekaartje meer maar een salesmachine. Meer weten? Klik op de button.

Lees meer

In module 3 gaan we aan de slag met het inrichten van jouw website voor succes. Het gaat namelijk niet om het hebben van een website, maar juist wat je er op plaatst. Jouw website is vanaf nu geen online visitekaartje meer, maar jouw unieke online podium waar jij klanten digitaal kunt verleiden. We gaan o.a. aan de slag met:
de inrichting van jouw website voor succes
salespsychologie: “What makes them click?”
de digitale reis van jouw klant
 jou unieke gratis weggever( we gaan hem maken en implementeren)

 

 

Voor €149,95 word jij Merkwaardig
in een dag

 

Bouw een herkenbaar, memorabel merk wat de harten van jouw doelgroep verovert. Versimpel je sales-activiteiten en word de nummer 1 keuze in je markt. Verkoop moeiteloos online en genereer de omzet, impact en fans die jij en jouw merk verdienen.  Je kunt de cursus los kopen of je door mij laten begeleiden. Jouw investering €149,95

Dit is hoe het werkt

 

1 kies je cursus

Je kunt de cursus los volgen of je kunt de cursus volgen in combinatie met twee brandsessie. Mocht je het niet helemaal alleen willen doen dan sta ik voor je klaar. 


2 Na betaling direct toegang

Na het voldoen van de betaling krijg je direct toegang to mijn academie en kun je direct starten met “Merkwaardig worden” De cursus bestaat uit drie modulen die je op je eigen tempo kunt volgen.

3 Inspirerend lesmateriaal

De cursus bestaat uit diverse videotutorials, inspirerende werkboeken en toffe content. Na aankoop krijg je één jaar toegang tot mijn academie.

Dit programma is speciaal want

In de praktijk getest en op de markt gevalideerd: ik heb al vele merken en ondernemers geholpen en weet hierdoor precies wat wel werkt en wat niet werkt. Deze cursus is niet even snel in elkaar gezet. Ik deel echt mijn beste kennis, zodat jij resultaten gaat zien.

Gebaseerd op merkpsychologie: Als je het woord “merk” hoort, denk je waarschijnlijk  aan logo’s en kleurenpaletten. Hoewel dat er ook deel van uitmaakt, is het niet ‘the total picture’. Alle belangrijke elementen van branding komen aanbod.  

Is dit programma geschikt voor jou?

Mijn programma is geschikt voor iedereen met ambitie, of je nu net begint met ondernemen, al enige tijd bezig bent of bij een bedrijf op de marketingafdeling werkt… Starten met branding is altijd een goed idee!

“De cursus is echt heel erg verhelderend en praktische ingericht. De investering is het meer dan waard! Yoany legt alles heel goed uit hierdoor kon ik direct tot actie overgaan. Vooral het visuele aspect vond ik ontzettend leuk. Ik kan nu echt goede visuals maken.

Annelieke Janssen

Hypnotherapiecentrum

Ik ben een eigen haarlabel aan het opstarten en deze cursus kwam als geroepen! WOW ik heb echt veel geleerd! Het leukste vond ik de lessen over merkpositionering. Ik kijk ineens op een andere manier naar mijn bedrijf.

Remko Harms

Eigenaar Haarwerk

“Er zijn heel veel online cursussen maar deze is op het gebied van prijs-kwaliteit een van de beste tot nu toe! Ik heb mijn website volledig via de vissie van Yoany aangepast en de resultaten zijn verbluffend.

Astrid Boogaard

Tekstschrijver

Als ik deze cursus een jaar eerder had gevolgd dan weet ik zeker dat ik drie keer zo snel was gegroeid! Ik had nooit echt nagedacht over mijn MERK en was gewoon gestart als ondernemer. Ik heb het gevoel dan mijn bedrijf veel sterker staat.

Claire Wulffers

Webshopeigenaar

Je kunt op twee manieren Merkwaardig worden

Zelfstandig aan de slag met de cursus jouw investering €149,95 excl.btw

Ga zelfstandig aan de slag met de cursus en ga vanaf nu aan het stuur zitten van jouw unieke merk. Na aankoop start de cursus direct.

Samen met Yoany je merk ontwikkelen jouw investering €595 excl btw.

Je wilt het niet helemaal alleen doen! Je hebt behoefte aan een sparringspartner, iemand die met je meedenkt en aan wie je al je vragen kunt stellen. Je gaat zelfstandig aan de slag met de inhoud. Je krijgt twee keer een uur durende brandsessie met Yoany.

 Faq

Ik heb al een logo is de cursus dan nog steeds geschikt?

Jazeker! Jouw merk bestaat uit meer dan enkel een logo en huisstijl. De cursus bestaat uit drie modules

• word een klantmagneet; het geheim hoe je klanten verliefd laat worden op je merk

• ontwikkel een visueel merk dat bij je past
• verleid je klanten via je website;
‘in order to make them click, we need to know what makes them click’

Ook ideaal voor je Instagram-account — je leert precies hoe je je feed mooi ‘branded’ maakt en ervoor zorgt dat je volgers je zien als dé go to- expert in jouw branche.

Ga ik meer klanten en omzet behalen na de cursus?

Dat ligt helemaal aan jezelf… In deze cursus deel ik al mijn opgedane kennis en geef ik je DE handvaten die je nodig hebt om een merk met impact te ontwikkelen. Uit ervaring kan ik zeggen dat als je met de inhoud aan de slag gaat er een grote kans op “Merwaardig worden is” 🙂 Echter kan ik dit niet garanderen.

Ik ben nog maar net ondernemer kan ik dan mee doen?

Jazeker! aan de slag gaan met jouw merk is voor elke ondernemer belangrijk! Als je vroeg hiermee start pluk je snel de vruchten.

Heb ik een website nodig om mee te kunnen doen?

Niet perse. Een website is een belangrijk onderdeel in de digitale reis van jouw klant. Vroeg of laat zul je een website moeten hebben. Maar mocht je deze nu nog niet hebben, geen nood. In de cursus ga ik je niet uitleggen hoe je een website technisch in elkaar zet. Wat ik je wel ga leren is wat je er op moet zetten. Als je meer klanten uitvia je website wilt aantrekken dan gaat het erom wat plaats je erop.

Ik twijfel tussen pakket 1 & 2 welke is het meest geschikt?

Als je het fijn vind om een sparringspartner te hebben, iemand die met je meedenkt en aan wie je al je vragen kunt stellen. Dan is pakket 2 het meest geschikt.

Share This