06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk
VOOR ONDERNEMERS DIE WILLEN GROEIEN

Word de leider in jouw markt met een ijzersterk merk

Een sterk merk bouwen gaat niet over één nacht ijs. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we je onderneming positioneren, elke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij je merk past? Let’s find out. Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

Voor wie is deze Branding Journey?

Het Total Brand package is 100% afgestemd op jou als ondernemer! Wij geloven niet in “One size fits all”! Jouw concept is uniek! We hebben het Total Brand Package ontwikkeld voor ondernemers die:

  • Uit hun visuele jasje zijn gegroeid: jouw huidige concept sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie. 
  • Een te gek concept hebben bedacht en hiermee digitaal direct professioneel over willen komen.
  • Beseffen dat een professionele uitstraling en een ‘Emotionally Driven Brand’ het begin is van financieel succes.

              Bekijk de video: Wat is Branding nu echt

Are you ready to go on a branding journey?

Ok, voordat je met ons op reis kunt gaan

Superfan Factory werkt alleen met gemotiveerde ondernemers. Het maakt niet uit of je zelfstandig professional bent of een MKB-ondernemer met een klein of groot team: we gaan het avontuur met je aan als jij er vol voor durft te gaan. We werken dus alleen met klanten die:

  • Snappen dat alleen een logo niet genoeg is om een merk te bouwen.
  • Geen genoegen nemen met de website die de buurjongen op de zolder voor je in elkaar flanst (sorry, dude).
  • Durven te investeren in een Amazing Digital Branding Adventure.
  • Klaar zijn om die expertpositie te claimen.
  • 100% gaan voor een 24/7 digitale merkbeleving, zodat je website vóór je werkt. Want nee, het is niet zomaar een digitaal visitekaartje. 
  • Do we hear a YES PLEASE? 

Kies de toekomst van jou merk

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt dat succesvoller is dan ooit tevoren: jouw merk beweegt, inspireert en heeft impact op het leven van anderen. Klanten houden van je merk, ze zijn bereid om een bepaalde prijs te betalen voor jouw product of dienst. Salesactiviteiten zijn geen struggle meer, leads komen automatisch binnen. Je bent financieel onafhankelijk en kunt persoonlijke wensen van jezelf en your loved ones in vervulling laten gaan.

THINK BIG, DREAM BIGGER! Dit kan namelijk echt, mits jij bereid bent om echt te luisteren naar wat jouw doelgroep wil en nodig heeft en daar vervolgens met ijzersterke branding op in speelt.

Erica Meure Pool
CEO Lifestyle Business Club

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "

Petra Brussen
CEO Hearts Business

"Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."

Annemieke van Waterschoot
Eigenaar Spiegelei Communicatie

"Yoany is professioneel, denkt strategisch met je mee en vertaalt jouw persoonlijkheid en wat je als ondernemer wilt uitstralen feilloos in een toffe branding. Met heldere communicatie en planning weet je als klant precies waar je aan toe bent. Ik ben heel blij met mijn website en krijg als reacties: Dat ben jij echt!"

Ja ik wil ook
een ijzersterke branding

Zet vandaag de eerste stap richting een fantastisch merk! Boek nu een vrijblijvende Discovery Call. In 30 minuten tijd evalueren wij jouw huidige merk en vertellen wij meer over onze BRANDING JOURNEYS.

Fase 1 Business brainstorm sessie

Wat kun jij verwachten

Onze Branding Journeys beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. “To know where you are going, you need to know where you are”. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Fase 2 Visual brand

Het gezicht van je merk

Nadat we de basisstrategie op orde hebben ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

Fase 3 Digital Presence

Online vertaling

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal in kunt zetten.

Pasted

Jouw investering v.a. 2995,-

Je investering? Die hangt af van een aantal factoren, waaronder de techniek en complexiteit van alle tools die we gaan inzetten. Je kunt uitgaan van een starttarief v.a. €2995,-

Maar wacht, jij wil meer!

Ons Total Brand Package is fantastisch en heeft al vele ondernemers geholpen. In sommige gevallen heeft een ondernemer meer verdieping nodig. Afhankelijk van jouw wensen kun jij het Total Brand Package met de volgende opties aanvullen:

Ontwikkeling Gratis weggever:

Een gratis weggever is bijna noodzakelijk als je potentiële klanten digitaal wil verleiden. Een lead wordt tenslotte niet direct klant, daar zijn meerdere interacties voor nodig. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een digitale weggever in de vorm van een E-book, gratis videocursus of gratis masterclass, in welke vorm dan ook. De prijs is afhankelijk van het soort weggever en de bijbehorende mail-funnel.

Analytics package

Meten is weten geldt 100% voor digitale marketing. Zonder waardevolle data kun je niets wijs zeggen over jouw marketing acties. Goed nieuws! Door middel van handige analytische tools zoals o.a. Google Analytics en de Facebook pixel kun je jouw activiteiten inzichtelijk maken. Wij helpen je met het configureren, instellen en meetbaar maken van deze resultaten. Eenmalige investering €250,-

Onderhoudspakket.

Een website is net als een auto, zonder APK mag je eigenlijk niet op de weg. Maandelijks onderhoud aan je site voorkomt problemen op de lange termijn. Wij hosten en onderhouden jouw site en plug-ins zodat de site goed functioneert. Maandelijkse prijs  € 15

Waarom met ons werken?

Wij willen het beste voor jouw merk, jouw succes is tevens ons succes. Na jarenlang voor én met grote merken gewerkt te hebben, weten we precies wat wel, maar vooral ook wat niet werkt. Een merk ontwikkelen gaat niet over één nacht ijs, het is een proces van het maken van de juiste keuzes. Een eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Wij helpen je graag bij een zo goed mogelijke (eerste) indruk te maken. 

Are you ready to grow BIGGER and FASTER?