fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Met het Superfan Abonnement blijf je op de radar van jouw potentiele klanten.

Consistent met jouw merk in beeld zijn is ontzettend belangrijk! Een potentiële klant heeft gemiddeld tussen de 4 tot 6 interacties met jouw merk nodig alvorens tot een aankoop wordt overgegaan! Dat vraagt dus om een multi-channel marketingstrategie. Oftewel: jouw merk consistent communiceren via meerdere kanalen.  Wij ontzorgen drukke ondernemers op het gebied van content creatie en Social media.

Meer informatie?

Boek nu een vrijblijvende Branding Call  met Yoany en bekijk direct of dit pakket voor jou is.

Superfans ontwikkelen, daar gaat het om.

Wij ondersteunen jou om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

In de praktijk blijkt dat goed zichtbaar zijn nogal een uitdaging kan zijn. Hoe presenteer je jezelf herkenbaar op Social Media? Wat voor acties voer jij uit met jouw merk? Denk hierbij aan: inhaakacties voor de feestdagen, Cyber Monday, Moederdag, Pasen etc. 

Wij adviseren en begeleiden je structureel bij het creëren van de juiste content. Hierbij zetten wij jouw klant centraal en ontwikkelen wij content om een relevante dialoog met jouw doelgroep tot stand te brengen binnen de gehele customer journey.

Waarom content creatie belangrijk is

 

Jouw merk is altijd in beweging en prospects hebben meerdere contactmomenten met je nodig alvorens zij een gewenste actie uitvoeren. Om loyale fans en klanten te ontwikkelen zul je constant content moeten ontwikkelen die jouw klanten aanspreekt en inspireert, pas dan krijg je het RIPPLE-effect. 

Een goede content strategie levert het volgende op:

Door consistent in beeld te zijn zal jouw doelgroep eerder aanhaken bij jouw product of dienst.

Jouw potentiele klant koopt vaak niet direct, daar is meer voor nodig: content die inspeelt op de verschillende fase van de customer journey.

Door content op de juiste manier in te zetten zal je jouw “salesproces” versimpelen daar het publiek jou al kent.

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze zet dit ook volledig in om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanelen van mijn bedrijf is binnen korte tijd skyhigh gegaan en ik heb nu echt Superfans 😉Linne van Straten – Eve & Lilith

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."Petra Brussen – Hearts Business ex ceo Prénatal!

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Bespaar tijd en stop met DIYselfen

 

Jij wil professioneel voor de dag komen met jouw merk, je weet hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn. Je wil je zoveel mogelijk bezig houden met de kern van je business en social media is een ondergeschoven kindje! Zonde want je kunt er zoveel uithalen! We bekijken tenslotte vaak de social media kanalen van bedrijven alvorens we kopen of een afspraak hebben. Laat Superfan je helpen bij het consistent neerzetten van jouw merk.

 

Wat kun je bij ons boeken

Voor wie zijn deze pakketten geschikt:

Kennisondernemers

Heb jij een dienst en wil jij deze beter onder de aandacht brengen dan is een van onze Superfan abonnementen geschikt!

Lifestyle producten

Heb jij een eigen product ontwikkeld en wil jij deze beter onder de aandacht brengen dan is een van onze Superfan abonnementen geschikt!

Fysieke locaties

Heb jij een fysieke locatie en wil je beter zichtbaar worden onder jouw publiek? dan is een van onze Superfan abonnementen geschikt.