Jouw marketingafdeling op afstand

Geen vast personeel maar een team van virtual specialisten binnen handbereik.

Onze ON DEMAND MARKETING diensten zijn uitermate geschikt voor ondernemers die geen duur marketingpersoneel wil inhuren maar wel de voordelen willen ervaren van een TEAM op afstand. Huur ons in op maandbasis of koop een handige strippenkaart. Nieuwsgierig? Bel ons direct op 020 894 8946 of plan een digitaal kopje koffie.

Jouw marketingafdeling op afstand

Geen vast personeel maar een team van virtual specialisten binnen handbereik.

Onze ON DEMAND MARKETING diensten zijn uitermate geschikt voor ondernemers die geen duur marketingpersoneel wil inhuren maar wel de voordelen willen ervaren van een TEAM op afstand. Huur ons in op maandbasis of koop een handige strippenkaart. Nieuwsgierig? Bel ons direct op 020 894 8946 of plan een digitaal kopje koffie.

Hulp met jouw website

Content voor social media

Design

Advies op maat

Superfan Menu

Specialistische hulp waar nodig

Wij ondersteunen drukke ondernemers met alle technische en visuele zaken rondom hun merkpromotie. Met een team van professionals staan wij voor jou klaar om jouw MERK goed zichtbaar te maken. Van technisch onderhoud tot hulp bij een digitale lancering – wij doen het allemaal. Jouw marketing en branding afdeling voor 65,- euro per uur. Hieronder een kort overzicht uit ons menu.

 

Websitehulp

 Websitebeheer en -onderhoud

 Opmaken van pagina’s

 Uploaden van content

 Inrichten van funnels

Design

  Opmaak promotiemateriaal

  Opmaak visuals voor social media

  Opmaak nieuwsbrieven

  Opmaak printwerk

Sparringspartner

  Brand strategie

  Meedenken over leuke MERK-acties

  Adverteren

De voordelen

Van een team op afstand

Specialisme

Omdat wij met een team van diverse professionls werken kunnen wij jou van A tot Z ondersteunen.

On demand

Je kunt ons inhuren op maandbasis of gebruik maken van een handige strippenkaart.

Bespaar kosten

Je hebt geen kosten aan een werkplek, wij werken zelfstandig indien gewenst komen we bij je langs. Geen kosten bij ziekteverzuim.

Vast tarief

Wij werken met één vast tarief voor als onze diensten namelijk €65 p.u. op deze manier weet jij altijd waar je aan toe bent.

Snel meer informatie? Bel ons direct.

info@superfanfactory.nl

020 894 8946

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

 

Linne van Straten
Arboadvies bureau

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

Suzanne Beukema
Business mentor

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

 

Erica Meure Pool
Lifestyle Business club

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

 

Petra Brussen
Ex ceo prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

 

Elenoor Meijer
World of water

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

 

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Wij helpen je graag

met taken waar jij niet aan toe komt.

 Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. MET ALS DOEL: meer klanten, impact en omzet. Want zonder kopende klanten kun je geen winstgevend bedrijf runnen.  Speciaal voor ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van marketing, design en webonderhoud bied ik onze “Branding On Demand service aan” Je kunt ons inhuren op maandbasis of je kunt een handige strippenkaart kopen. Wil je meer weten over onze service kom dan direct met ons in contact.

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen