06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk

Jouw merk is constant in beweging

Consistent met jouw merk in beeld zijn is ontzettend belangrijk! Een potentiële klant heeft gemiddeld tussen de 4 tot 6 interacties met jouw merk nodig alvorens tot een aankoop wordt overgegaan! Dat vraagt dus om een multi-channel marketingstrategie. Oftewel: jouw merk consistent communiceren via meerdere kanalen. 

“75% van een merkbeleving ontstaat door een sterk visueel beeld”

Superfans ontwikkelen, daar gaat het om.

In de praktijk blijkt dat goed zichtbaar zijn nogal een uitdaging kan zijn. Hoe presenteer je jezelf herkenbaar op Social Media? Wat voor acties voer jij uit met jouw merk? Denk hierbij aan: inhaakacties voor de feestdagen, Cyber Monday, Moederdag, Pasen etc. 

Heb jij weleens nagedacht over een eigen E-magazine, of een te gekke videoserie/masterclass die jouw potentiële klant digitaal kan aanvragen?

Branding is een consistent proces.

Jouw merk is altijd in beweging en prospects hebben meerdere contactmomenten met je nodig alvorens zij een gewenste actie uitvoeren. Om loyale fans en klanten te ontwikkelen zul je constant content moeten ontwikkelen die jouw klanten aanspreekt en inspireert, pas dan krijg je het RIPPLE-effect. 

Met onze expertise ondersteunen we ondernemers die visueel graag goed zichtbaar willen zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat we voor jou een digitaal magazine ontwikkelen met een landingspagina, of dat we een serie Social Media visuals ontwerpen die jij kunt inzetten voor een productlancering. Of nog beter: wij helpen je op maandelijkse basis met het ontwikkelen van content.

Branding On Demand, is dat wat voor jou?

Jij wil professioneel voor de dag komen met jouw merk, je weet hoe belangrijk een eerste indruk kan zijn.

Je wil je zoveel mogelijk bezig houden met de kern van je business.

Je wilt niet DIY (do it yourselfen), dit frustreert jou en kost tijd!

Wat kun je boeken?

  • Content creatie: Branded Visuals en Insta-Stories in je eigen huisstijl. Je hebt al 20 visuals voor €295,- p/m.
  • Landingspagina’s voor merkacties.
  • Visuals voor advertising/landingspagina’s.
  • Promomateriaal: voor je merk, flyers, kaarten etc.
  • Digitale publicaties (e-book of magazine).
  • Videocontent. 
  • Strategisch advies (iemand die meedenkt met jouw acties).

De prijs wordt uiteindelijk bepaald door de diensten die je af neemt. Wij werken samen met een Advertising Agency en AdWords-partner