Branding & marketing
on demand

Voor drukke ambitieuze ondernemers & MKB’ers

Wij ondersteunen jou met alle strategische, technische & visuele zaken rondom jouw merkpromotie, zodat jij je vooral bezig kunt houden met ondernemen terwijl je tegelijkertijd volledig ontzorgd wordt op het gebied van branding & marketing. Zie ons als je ‘on-demand’ branding- & marketingafdeling op afstand. Je kunt ons al inhuren vanaf 4 uur per maand, maar ook als jouw complete marketingafdeling. Ideaal voor ondernemers die geen eigen marketingpersoneel hebben of ter ondersteuning van jouw bestaande team. Nieuwsgierig? Boek dan een kennismakinggesprek in met Yoany.

Dit is hoe we je kunnen helpen;

Ik heb hulp nodig met

techniek

Dit is wat wij doen:
Webonderhoud en updates.
Inrichten van landingspagina’s.
Verzorgen nieuwsbrief.
Inrichten van funnels.
Technische ondersteuning.

Ik heb hulp nodig met

design 

Dit is wat wij doen:
Opmaak E-books en reclame-uitingen.
Opmaak advertentiecontent.
Opmaak socialmediaberichten.
Opmaak landingspagina’s.

Ik heb hulp nodig met

 marketing

Dit is wat wij doen:
Marketingstrategie ontwikkelen.
Ondersteuning in uitvoering.
Ondersteuning met acties.
Online adverteren (in samenwerking met partners).

 Hetzelfde als Netflix maar dan
net even anders

Hi, Yoany Brandon Bravo hier. Nee, geen artiestennaam en als je het snel zegt klinkt mijn tweede naam als ‘branding’. Dat is dan wel weer ideaal voor een Branding Agency. 😉 Met een team van specialisten helpen wij jou met alle technische, visuele & strategisch activiteiten rondom jouw merkpromotie, zodat jij meer tijd overhoudt voor daadwerkelijk ondernemen. Herken jij jezelf in één of meer van onderstaande punten, neem dan contact met ons op.

N

Je bent ontzettend druk en komt niet goed toe aan de basale branding & marketingactiviteiten. Je hebt het gevoel dat er veel blijft liggen en dat specifieke kennis ontbreekt. Kortom, je kunt wel wat hulp gebruiken. Je wilt geen medewerker in dienst nemen, maar wel een fijne samenwerking aangaan.

N

Binnen jullie team ontbreekt specifieke kennis waardoor bepaalde marketing & branding activiteiten niet goed lopen. Je weet dat er zoveel meer kan, maar op dit moment komt het er nog niet goed uit. Je bent op zoek naar een betrouwbare partner die leiderschap toont.

Team work makes the dream work

Samen staan we sterk en samen kunnen we jouw business & brand laten groeien. Je kunt op twee manieren gebruik maken van onze branding on-demand service. Lees hieronder meer.

Branding on-demand basis

“Huur ons in door middel van onze handige strippenkaart. De strippenkaart is geschikt voor zzp’ers en kleine MKB’ers die een vast aantal werkzaamheden per maand willen laten uitvoeren. Per maand bespreken we van tevoren welke activiteiten we voor jullie gaan uitvoeren.

Dit is wat je kunt verwachten:

Maandelijkse ontzorging voor werkzaamheden die nu blijven liggen. Elke maand hebben we telefonisch overleg.

Maandelijks opzegbaar, minimaal vier uur inkopen. Bij besteding vanaf 20 uur 10% korting.

 V.a. € 260,- p.m

Branding on-demand VIP

Speciaal voor ondernemers(MKB) die geen marketingteam hebben en/of niet genoeg kennis in huis hebben. Op maandelijkse basis ondersteunen wij jou met jouw marketing en branding activiteiten. We stellen van tevoren doelen op en maken een plan op maat dat we vervolgens op maandbasis uitvoeren.

Dit is wat je kunt verwachten:

Een marketingplan op maat dat jouw doelen ondersteunt.

Maandelijkse ontzorging voor werkzaamheden uit het marketingplan. Elke maand persoonlijk overleg bij jou op locatie.

Maandelijks opzegbaar. Aan de hand van jouw wensen bepalen we van tevoren het aantal uur dat wij maandelijks besteden.

 V.a. € 1795,- p.m

Wat anderen zeggen

Branding Business Babe Yoany is een topper in haar vak. Heldere adviezen, weet goed mee te denken over jouw personal en business branding en weet jouw idee, missie en visie om te zetten in beeld. Yoany denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze zet dit ook volledig in om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten.

Linne van Straten
Reintegratie specialist

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding, mensen zeggen “Dit is echt Debbie”. Het is mijn ambitie om de nummer 1 afslank hypnothereapeut van Nederland te worden.

Debbie Steur
Hypnotherapeut

×