Meer informatie ... Boek een call

Bouw je merk met ons

Van visueel nieuw concept tot aan Lead website

Wanneer je een eigen merk wilt bouwen moet je aan een aantal zaken denken. Een strategie, een visueel concept en een goed functionerende website zijn de belangrijkste dingen die je op orde moet hebben. Jij wilt alle aspecten van jouw merk ijzersterk neerzetten. Je wilt impact maken en de nummer één keuze in de markt worden… ben jij klaar voor transformatie? Lees dan snel verder!

Branding on demand

Maandelijkse marketing ondersteuning

Je hebt al een merk opgezet, maar hoe zorg je er nu voor dat jouw merk onder de aandacht komt bij jouw gewenste doelgroep?… Je weet dat je “iets” moet doen met content creatie maar je komt er gewoonweg niet aan toe! No worries, we have got you covered. Met onze On Demand Branding service ondersteunen wij jou maandelijks.

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze zet dit ook volledig in om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanelen van mijn bedrijf is binnen korte tijd skyhigh gegaan en ik heb nu echt Superfans 😉Linne van Straten – Eve & Lilith

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."Petra Brussen – Hearts Business ex ceo Prénatal!

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Superfan Specials

Je eigen E-magazine, mooie visuals voor social media het kan allemaal!

Een online magazine, te gekke visuals voor social media… een prachtige presentatie helemaal in jouw eigen style… promotiemateriaal voor een actie… wij helpen je graag! Lees hier meer

Digitaal platform

Van online academie tot membership website

Passief inkomen 2.0, maak van jouw kennis een digitaal product, geld verdienen op de automatische piloot, het kan echt! Wij hebben al diverse E-learning platforms gebouwd en adviseren je graag over de mogelijkheden. 

Koop nu het Werkboek ” Bouw een merk met impact!”

Ga vandaag aan de slag met jouw merk!

Speciaal voor ondernemers zoals jij hebben wij het “Bouw een merk met impact werkboek ontwikkeld” Het werkboek is bedoeld om jou de basis fundamentals te leren van een sterk merk!

Build your Legacy Brand E-cursus

In zes weken van bedrijf naar Legasy Brand

In hac habitasse platea dictumst. Vivamus adipiscing fermentum quam volutpat aliquam. Integer et elit eget elit facilisis tristique. Nam vel iaculis mauris. Sed ullamcorper tellus erat, non ultrices sem tincidunt euismod.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen