Mini training; strategisch je brand & marketing inrichten om je droomomzet te behalen

 

Jij bent een ambitieuze ondernemer die weet dat er ongelofelijk veel potentie zit in jouw bedrijf. De basis van je business staat, je hebt klanten, je hebt een logo, website en bent “zichtbaar” op social media. Maar tegelijkertijd voel je dat je een beetje blijft hangen, in volgersaantallen, omzet en impact. Je wilt MEER! Je wilt meer mensen bereiken met jouw missie, een continue stroom aan lievelingsklanten aantrekken en je droomomzet behalen.

In deze training ontdek jij exact wat de stappen zijn! Doe jij mee?


Laat je verrassen door mijn online training.
Vernieuwend, inspirerend en een musthave voor elke ondernemer.

AVG

Build an online empire met branding die wel werkt

Hi, ik ben Yoany Brandon Bravo. Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers met het upgraden van hun brand. Dit doe ik met het opstellen van een vlijmscherpe brand strategy, een nieuw visueel concept en een nieuwe of heringerichte website. De ultieme combinatie tussen strategie en creativiteit en altijd met het oog op een 360° brandexperience. Want je brand is niet alleen een mooi logo en een pakkende slogan, maar dat wist jij natuurlijk al. 😉

Het resultaat? Meer klanten, meer omzet en meer superfans! In deze inspirerende training van 20 minuten neem ik jou mee langs alle facetten die jou gaan helpen jouw droomomzet te behalen. Als kers op de taart ontvang je per mail mijn “secret” brand nuggets (oftewel mijn verrukkelijke  tips).

Deze training is geschikt voor ondernemers die:

 

Precies willen weten wat de stappen zijn die jij moet zetten om je huidige business & brand naar een Next level brand te transformeren zodat je relevanter en interessanter wordt voor jouw lievelingsklanten.

Een eigen “brandvoice” willen ontwikkelen zodat jouw klanten sneller en eenvoudiger bij je gaan kopen via social media.

Je website en klantreis beter willen inrichten zodat jouw lievelingsklanten eerder “aanhaken” bij jouw concept & visie en hierdoor eerder geneigd te zijn om over te gaan tot koop.

Heerlijk geïnspireerd willen worden en met een frisse blik naar jouw brand & business wllen kijken.