12 MINUUT DURENDE POWER TRAINING

Van Instagram volger naar koper

 

Jij bent een ambitieuze ondernemer die weet dat er ongelofelijk veel potentie zit in jouw bedrijf. De basis staat, je hebt een website, een mooi logo, je post met regelmaat op social media. Maar toch merk je dat je op dit moment blijft hangen in volgersaantallen en omzet. Het lukt nog niet om jouw aanbod massaal te verkopen via Instagram.

In deze power training ga jij ontdekken hoe jij jouw branding en content kunt upgraden zodat je via Instagram daadwerkelijk klanten kunt gaan aantrekken. 


DE MUSTHAVE TRAINING VOOR ONDERNEMERS DIE MEER
WILLEN VERKOPEN VIA INSTAGRAM.

AVG

In deze training ontdek
jij exact;

 

De stappen die jij moet zetten om effectief jouw Instagram in te richten, zodat jouw favoriete klanten jou gaan volgen.

 Hoe jij een eigen “brand voice” ontwikkelt, zodat jouw content meer emotie bevat en hierdoor meer aanspreekt.

Hoe jij content ontwikkelt die opvalt en jouw favoriete klanten aanzet tot actie. Hallo DM’s!

De bewezen strategie om effectief te verkopen via Instagram zonder opdringerige verkooppraatjes. Deze strategie werkt ook als je weinig volgers hebt.

Hi, ik ben yoany

 

 Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik jou met het upgraden van jouw brand en marketing zodat je effectiever online kunt verkopen.

Het resultaat? Meer klanten, meer omzet en meer superfans! In deze inspirerende training van 12 minuten neem ik jou mee langs alle facetten die jou gaan helpen om Instagram effectief in te zetten voor jouw brand. Doe jij mee? Na het invullen van jouw gegevens krijg je direct toegang.

×