Business & Brand

ACCELERATOR

Het enigste programma dat je daadwerkelijk nodig hebt om een brand te bouwen, je business te laten groeien en veel meer klanten online via social media aan te kunnen trekken.

Wat als jij je geen zorgen meer hoeft te maken waar je volgende klant vandaan komt omdat jij precies weet hoe jij…

… Jezelf onderscheidend vermarkt, zodat je super verleidelijk bent voor je lievelingsklanten, jij precies weet hoe je social media effectief inzet, zodat je klanten automatisch aantrekt en jij exact weet hoe je jouw marketing zo inricht zodat niemand meer om jou heen kan.

Hallo, mijn naam is Yoany en ik help ondernemers zoals jij met het upgraden van hun branding en marketing, zodat jij jouw droomomzet kunt behalen. 

Ik hou niet van pusherige sales en FOMO marketingtechnieken #oudbollig. Ik geloof in de kracht van goede branding en het implementeren van de juiste strategie. Hier help ik jou graag mee!

Komt dit jou bekend voor…

Jij bent mega ambitieus en wil je bedrijf laten groeien.

 Jouw business is geen uit de hand gelopen hobby (meer). Je wilt een financieel onafhankelijke toekomst creëren en impact maken met jouw missie & product of dienst.

 

Je hebt het gevoel dat je blijft hangen in omzet & volgers.

De basis van jouw business & brand staat: je hebt een logo, website en bent redelijk actief op social media. Maar de hordes klanten en fans staan nog niet voor je digitale deur. Je “gelooft wel dat er meer is”, maar weet niet hoe je hier komt.

 

Je weet dat je “iets” met marketing  en branding moet gaan doen.

Je weet dat als je meer klanten wilt aantrekken, je veel strategischer te werk moet gaan. Maar HOE doe je dit? Wat is de juiste strategie? Een vraag die vaak door jouw hoofd spookt.

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces.

Petra Brussen – Ex ceo Prénatal

“Er zijn heel veel online cursussen, maar deze is op het gebied van prijs–kwaliteit één van de beste tot nu toe! Ik heb mijn website volledig via de visie van Yoany aangepast en de resultaten zijn verbluffend.”

Astrid Boogaard

VOOR ONDERNEMERS MET AMBITIE

DE BBA IS VOOR ONDERNEMERS DIE EEN ONLINE EMPIRE WILLEN BOUWEN & HUN OMZETDOELEN WILLEN WAARMAKEN

Als er één ding is dat alle BBA-deelnemers gemeen hebben, is het wel dat ze stuk voor stuk hun bedrijf willen laten groeien en veel meer gezien willen worden als de logische keuze in hun branche. InstaFamous worden is het doel! Elke dag nieuwe leads in je DM en inbox… dat is waar we naar streven.

In het BBA-programma ontdek jij de exacte strategie om jouw merk onderscheidend te positioneren, veel meer klanten aan te trekken via social media en jouw bedrijf strategisch te laten groeien door middel van creatieve en trendsettende marketing. Het BBA-programma is geen online cursus, maar een traject van drie maanden waarin we samen jouw gehele branding en marketing gaan upgraden, zodat jij jouw omzetdoelen gaat behalen.

Let’s dive in

ONTDEK DE DRIE FASES VAN HET BBA-PROGRAMMA

FASE 1

BUSINESS & BRAND
FUNDAMENTALS

In fase 1 van het BBA- programma gaan we aan de slag met de basis van jouw unieke brand en business. Want zonder solide fundering zullen jouw marketingactiviteiten minder vruchten af werpen. We gaan o.a. aan de slag met jouw onderscheidend vermogen, marketingboodschap en brandvoice. Je ontdekt alle ins en outs om jouw huidige visuele branding, je website en klantreis effectiever in te richten. In onze academy staat een schatkist aan leuke opdrachten, cheatsheets en top notch videomateriaal voor jou klaar.

FASE 2

VAN VOLGERS NAAR
KOPENDE KLANTEN 

In de tweede fase van het Business & Brand Accelerator programma gaan we aan de slag met het digitaal verleiden van jouw favoriete klanten. We gaan o.a. een contentstrategie ontwikkelen en krijg je alle ins en outs om van jouw social media volgers kopers te maken. In onze academy vind je diverse voorbeelden en Canvasjablonen die jouw leven een stuk makklijk gaan maken. Na het volgen van deze module weet jij precies wanneer en welke type content jij moet posten om van je volgers kopers te maken.

FASE 3

JOUW 360º  MARKETINGSYSTEEM

In de derde fase van het Business & Brand Accelerator programma gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw marketing systeem zodat jij overal en altijd zichtbaar bent voor jouw lievelingsklanten. Onderwerpen zoals: emailmarketing, salesfunnels, acties en online lanceringen komen aanbod. In de academy vind jij diverse templates en formats die jouw helpen met het inrichten van jouw marketingsysteem.

MEGA BONUS

 ALLE INS & OUTS
VOOR HET MAKEN
VAN DIGITALE PRODUCTEN

Het aanbieden van digitale producten kan ontzettend waardevol zijn voor jouw onderneming. In deze bonusmodules ontvang je alle ins en outs op zowel strategisch als praktisch niveau voor het ontwikkelen van een suite aan digitale producten.

DIT IS WAT HET BBA-PROGRAMMA JOU GAAT OPLEVEREN.

JOUW HUIDIGE SITUATIE

Jij bent uit de startblokken en bent al enige tijd ondernemer. De basis van jouw branding staat; je hebt een logo, website en bent “redelijk” actief op social media, maar op dit moment blijf je hangen in omzetgroei en volgersaantallen.

Je doet op dit moment “iets” met marketing, maar het zijn eigenlijk allemaal losse flodders. Er zit nog niet genoeg strategie achter om veel klanten online aan te trekken. Er is zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het frustreert je met regelmaat dat je maar niet lijkt doortebreken naar het volgende omzetdoel.
Want je weet dat je een mega mooi product of aanbod hebt.

NA HET VOLGEN VAN HET BBA-PROGRAMMA

Heb jij je business en brand zodanig ingericht dat je strategisch kunt groeien naar jouw volgende level. Bewandel je exact het pad dat jou gaat leiden naar omzetgroei en expertstatus op social media.

Heb jij jouw eigen marketingecosysteem ingericht en weet jij precies welke maandelijkse marketingactiviteiten jij moet uitvoeren om een continue stroom aan lievelingsklanten aan te trekken.

Heb jij jouw vertrouwen een boost gegeven en heb jij jouw rust teruggevonden. Vanaf nu heb jij geen twijfels en piekermomenten meer. Jij bent de CEO van jouw online empire geworden!

DIT IS WAT ZIT INBEGREPEN IN HET BBA-PROGRAMMA

 Toegang tot de online academy

In mijn academy vind jij een schat aan top notch informatie in vorm van leuke opdrachten, cheatsheets en video’s. Je behoud twee jaar toegang tot de content en nieuwe updates die we toevoegen.

Zes uur vrij te besteden technische hulp

Je ontvangt zes uur aan vrij te besteden technische ondersteuning die je kunt inzetten voor het upgraden van je huidige website, visuele brand en salesfunnel.

1-1 sessies met yoany & support

Je krijgt vijf 1-op-1 brandstrategie-sessies met Yoany. Tijdens deze sessies stellen we een op maat gemaakt brand- en marketingplan op en gedurende drie maanden bieden we ondersteuning via e-mail en/of voicememo. Wij zijn jouw accountability-partner en sparringpartner.

JOUW INVESTERING

THERE’S A DIFFERENCE BETWEEN SPENDING MONEY AND INVESTING MONEY.

Superfan Business & Brand Accelerator

Online

Toegang tot online academy & 1 live sessie

 YES IK START VANDAAG VOOR:

€ 595,-

 EXCL.BTW

Superfan Business & Brand Accelerator

Volledig programma

Online academy, vijf Iconic brandsessies, drie maanden email/voxer support, zes uur vrij te besteden design/technische hulp

 YES IK START VANDAAG VOOR:

€ 2500,-

 EXCL.BTW 

Superfan Business & Brand Accelerator

Iconic xl

Toegang tot al mijn programma’s en samen met mij en mijn team jouw online empire van a tot Z OPBOUWEN. Inclusief branding & webdesign

 PRIJS OP MAAT V.A.

€ 6995,-

 EXCL.BTW 

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur – Online ondernemer

“Ik ben een eigen haarlabel aan het opstarten en deze cursus kwam als geroepen. WOW, ik heb echt veel geleerd! Het leukste vond ik de lessen over merkpositionering. Ik kijk ineens op een andere manier naar mijn bedrijf.”

Remko Harms

×