Superfan Business
& Brand accelerator

Dit is dé plek om jouw business te transformeren tot supermerk. Heb jij al cursussen gevolgd, geld geïnvesteerd in marketing en misschien wel een coach in de arm genomen? Elke keer weer met mooie beloftes maar weinig resultaat? We got you! Met de Superfan Business & Brand accelerator word jij de logische nummer 1 keuze in jouw markt en trek je klanten aan via social media met organische marketing.

Hi there, ik ben Yoany Brandon Bravo, brand & web expert en jouw rots in de branding (snap je ;)). Inmiddels een oude rot in het vak, ondanks dat ik pas 36 jaar ben. Ik houd me bezig met waar ik het meest gelukkig van wordt: het helpen van ondernemers met het vermarkten van hun business & brand. Want tja..tegenwoordig is het hebben van een website en logo niet meer voldoende. Lees snel verder en kom erachter hoe je van jouw business een supermerk maakt en hoe je meer klanten aantrekt.

Maar voordat je verder leest…

Herken jij jezelf niet in één van onderstaande? Dan is de Business & Brand accelerator niet voor jou! Even goede vrienden, maar dan is het geen match. Herken je jezelf wel? Top! Dan ben je precies waar je moet zijn.

Jij bent mega ambitieus en wil je bedrijf laten groeien.

Jij bent niet standaard, right? Jouw merk is er een uit duizenden, maar dit draag je nog niet uit. Jouw business is geen uit de hand gelopen hobby (meer). Je wilt een financieel onafhankelijke toekomst creëren en impact maken met jouw missie & product of dienst.

 

Je hebt het gevoel dat je op dit moment een beetje blijft hangen.

De basis van jouw business & brand staat: je hebt een logo, website en bent redelijk actief op social media. Maar de hordes klanten en fans staan nog niet voor je digitale deur. Je “gelooft wel dat er meer is”, maar weet niet hoe je hier komt. Hoe bereik je het volgende level? We’ll show you.

 

Je weet dat je “iets” met branding & marketing moet doen maar wat…

De concurrentie is reuze tegenwoordig. Maar de mogelijkheden ook! Je weet dat als je meer klanten wilt aantrekken, je écht onderscheidend en rete relevant (of retevant? ;)) moet worden voor jouw ideale klanten. Maar HOE doe je dit? Een vraag die vaak door jouw hoofd spookt.

Truthbomb;

De reden dat veel ondernemers blijven hangen en uiteindelijk misschien helemaal stoppen met hun business, is omdat hun branding & marketing niet strategisch is ingericht. Ze proberen van alles, zonder strategische basis. Hierdoor lukt het ze niet om op regelmatige basis genoeg klanten aan te trekken. Zonde! Ze profileren hun brand niet als onderscheidend, zijn de dertiende in een dozijn en zijn niet one-of-a-kind. Het resultaat: klanten steken de online straat over en kopen bij de concurrent. Auch. Of nog erger: de klant weet niet eens dat je bestaat.

Je kent het wel, je bent goed in wat je doet en hebt een prachtig product, maar je bent erachter dat alleen een mooie website en af en toe posten op social media niet genoeg is. Jij focust je het liefst op de inhoud, maar de klanten komen niet aanwaaien.. #balen.

Ik heb goed nieuws voor je: het kan écht anders!

Je kunt de logische keuze worden voor jouw doelgroep. Door jouw business te gaan zien als brand in combinatie met de juiste strategische stappen groeit jouw business uit tot supermerk. Stel je eens voor wat dit voor jou kan betekenen!

Dit is wat de Business & brand accelerator jou gaat opleveren.

N

Jij komt precies te weten hoe je vanaf 0 jouw million dollar brand opbouwt. Zodat jij mega relevant en opvallend gaat zijn voor jouw droomklanten. The sky’s the limit!

N

Nooit meer piekeren en struggelen over jouw brand, sales en marketing. Vanaf nu heb jij een ijzersterke visie en sta je zelf aan het roer van jouw brand. Vanuit een basis die staat als een huis kun jij al je keuzes gaan maken.

N

Een bewezen strategie en plan die jou gaat helpen meer klanten aan te trekken. Ook via social media! Aan de hand van theorie én concrete voorbeelden waarmee je aan de slag kan.

In dit transformerende programma leer ik jou ALLE bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die hun bedrijf aanzienlijk hebben kunnen laten groeien.

Wat je kunt verwachten

Wat je kunt verwachten

Het Business & Brand accelerator programma is een digitale experience. Verwacht geen standaard programma: we gaan echt op reis door de wereld van branding & marketing. We zijn natuurlijk zelf ook 3.0. Het is een drie maanden durend programma. Elke maand worden er twee modules vrijgegeven. Hieronder lees je meer over de onderwerpen die aanbod komen.

 

Module 1

Positioneren

Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. In de eerste module gaan we aan de slag met de fundering van jouw brand. Dit doen we onder andere met jouw unieke positionering en onderscheidend vermogen. We gaan in op vragen zoals: ‘Wat maakt jouw product of dienst anders dan anderen?’, ‘Wat is jouw unieke verhaal?’ en ‘Hoe kun jij jezelf onderscheidend positioneren zodat potentiële klanten bij jouw gaan kopen en niet bij jouw concurrent?’.

 

Module 2

Verleidelijke taal

Marketing is verleiden. Hoe ontwikkel jij een marketingboodschap die jouw klanten direct aanspreekt? Daar gaan we in deze module mee aan de slag! We definiëren jouw doelgroep en kijken hoe we die kunnen verleiden. En nee, we gaan niet het standaard doelgroeponderzoek doen. We leren jou hoe je de taal kunt spreken van jouw klanten. Hoe je naadloos bij ze kunt aansluiten, zodat ze niet anders kunnen dan toegeven. We starten dus vanaf module 2 met het produceren van boeiende en converterende content waarvan jouw doelgroep gaat smullen!

Module 2

Visual Brand

Een logo en een website heb je waarschijnlijk al. Maar is jouw huidige brand opvallend en onderscheidend? In deze module creëren we een concept dat haarfijn aansluit bij jouw droomklanten. We gaan aan de slag met het bedenken van out of the box creatieve concepten, sales en merkpsychologie. En we zetten de eerste stappen in het upgraden van jouw website of webshop. Want wil je websitebezoekers transformeren naar klanten, dan moet je jouw website inrichten voor conversie. Dat is dan ook exact wat we gaan doen. Jouw site of shop is hét verlengstuk van jouw brand. So let’s make it a good one!

Module 3

Online verleiden

Als je online meer klanten wilt aantrekken, moet je ze verleiden. Bijna niemand koopt direct, dus je speelt een soort verleidingsspel met jouw potentiële klanten. In deze module gaan we aan de slag met het uitdenken en inrichten van jouw klantreis en bijbehorende salesfunnel. Een funnel waar jouw klanten helemaal in worden gezogen. Want met alleen een mooie afbeelding plaatsen op social media & af en toe een nieuwsbrief de wijde wereld insturen ga je geen trouwe klantenstroom aantrekken. En dat is natuurlijk wel wat je wilt!

Module 4

Social selling

Social media is een geweldige tool om jouw brand en inkomen te laten groeien. Enerzijds wil je jouw volgers activeren en motiveren om bij je te gaan kopen (en geloof mij, hiervoor hoef je geen enorme following te hebben) en anderzijds wil je meer mensen kennis laten maken met jouw brand. In deze module leer je exact de strategieën hoe jij jouw volgers en bestaande klanten op een effectieve manier kunt verleiden om bij je te gaan kopen. We gaan niet alleen een strategisch plan maken maar we gaan deze ook direct uitvoeren. No more excuses!

Module 5

Merkpromotie

Zodra je de voorgaande modules hebt doorlopen en jouw merk staat als een goed gefundeerd én geïsoleerd huis, is het tijd om de wereld kennis te laten maken met jouw merk. In module 6 neem ik je aan de hand mee om een goede promotiestrategie te ontwikkelen. Ik leer je alle strategieën waarmee je online én offline de allerleukste klanten kunt aantrekken. Van affiliate-marketing tot aan online webinars, challenges en podcasts – alles komt aan bod. Na afloop heb jij een concreet plan dat je in het kwartaal daarna kunt gaan uitvoeren. Time to shine!

Action is always your best move

Je hoeft niet alleen mij te geloven: lees hieronder de verhalen van anderen die met mij hebben samengewerkt. En kom erachter hoe jij mee kunt doen met het programma.

Is dit programma geschikt voor jou?

Het Business Brand Accelerator-programma is uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers die zelf aan het roer willen staan van hun brand. Heb jij het gevoel dat je nu niet echt opvalt en dat jouw aanbod verdwijnt in de massa? Kun je wel wat meer klanten en aankopen gebruiken, ook via jouw website? Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan je bindt en hen online verleidt? Dan ben jij de ideale kandidaat om mee te doen met het programma!

Lees hieronder reviews van mensen die met mij hebben gewerkt.

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur – Online ondernemer

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces.

Petra Brussen – Ex ceo Prénatal

“Er zijn heel veel online cursussen, maar deze is op het gebied van prijs–kwaliteit één van de beste tot nu toe! Ik heb mijn website volledig via de visie van Yoany aangepast en de resultaten zijn verbluffend.”

Astrid Boogaard

“Ik ben een eigen haarlabel aan het opstarten en deze cursus kwam als geroepen. WOW, ik heb echt veel geleerd! Het leukste vond ik de lessen over merkpositionering. Ik kijk ineens op een andere manier naar mijn bedrijf.”

Remko Harms

This is the deal

Let’s go all in! Kies je voor ‘Gold’, dan krijg je begeleiding van mij tijdens het gehele proces. Hiermee geef je jouw proces echt een boost. De andere manier waarop je kunt meedoen met de Business & Brand accelerator programma is de optie ‘Silver’. Dit is een DIY variant waarbij je zelf de tools in handen krijgt. Lees hieronder meer over de opties.

Superfan Business & Brand Accelerator

Silver

Super geschikt voor ondernemers die zelfstandig aan de slag willen met hun brand & marketing. Jij zit bij team DIY. Een echte doe-het-zelver. Als je kiest voor deze vorm ga je zelfstandig aan de slag met de content in onze online experience academie. Na aankoop krijg je direct toegang tot de eerste module.

Dit is wat je kunt verwachten:

Toegang tot het gehele programma. En na afloop houd je twee jaar toegang tot de content! Super fijn als je eens een keer iets terug wilt zoeken.

Geprint werkboek

€ 895,-

Superfan Business & Brand Accelerator

Gold

Wil jij all-in aan de slag gaan met jouw business en jouw brand dé kickstart geven voor een geweldige toekomst? Dan is deze variant uitermate geschikt voor jou. Niet alleen krijg je toegang tot de online experience academie, je krijgt ook nog 1 op 1 magic. Deze sessies brengen een super waardevolle extra laag aan in de reis van jouw brand.

Dit is wat je kunt verwachten:

Alle aspecten van het silver pakket inclusief drie 1 op 1 strategiesessies met Yoany. De sessies zijn via Zoom of op mijn kantoor.

Elke week de mogelijkheid om al je vragen te kunnen stellen, we beantwoorden je vragen via een voice memo of via een video. Handig om tussentijds te sparren!

 

€ 2000,-

Wil jij van 2023 je beste jaar ooit maken? Je brand & business nu echt eens goed in de markt zetten & meer klanten aantrekken – ook via social media? Meld je dan nu aan voor de Superfan Business & brand accelerator. Let’s hit the gas!

We starten begin februari 2023. Je kunt je aanmelden door op de “koop nu” button te klikken bij het pakket dat je wilt aanschaffen. Wil je eerst meer weten of nog even sparren over of de Business & Brand accelerator wat voor jou is? Plan dan nog snel een call met me in via de knop hieronder. Tot snel!

×