Business Brand Mastery.

HET  transformerende programma dat jou aan de hand meeneemt om jouw Brand (website, marketingboodschap en merkstrategie) zodanig te upgraden dat je wordt gezien als de expert die je bent. BYE BYE, dertien in een dozijn – HELLO, ondernemer die mega onderscheidend is en veel klanten aantrekt.

In dit mega transformerende programma leer ik jou ALLE bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die een prettige omzet draaien en eenvoudig online verkopen.

Het programma is niet enkel strategisch, maar bevat ook een hoop praktische kennis. Als kers op de taart krijgt iedereen persoonlijke feedback van mij. Lees hieronder meer over de Business Brand Mastery en/of bekijk de video.

Nee… dit is niet het zoveelste online programma.

Laten we eerlijk zijn, er zijn heel veel online programma’s  maar er zijn weinig laagdrempelige programma’s die je online volgt waarbij je ook 1-1 toegang hebt tot de maker. Je kunt een heleboel zelf! maar wil je echt die transformatie bereiken dan heb je mijn “magic” nodig.

Daarom krijgt iedereen die het programma volgt mijn persoonlijk feedback, op deze manier doe je het dus niet alleen.

Herken jij je hierin…

Je voelt dat het tijd is om aan de slag te gaan met jouw branding je wilt tenslotte opvallen en gezien worden als de go-to expert van jouw branche. Je wilt jezelf en je business onderscheidend positioneren je bent tenslotte geen kopie van een kopie. De basis van je business staat, het is nu tijd om je business te professionaliseren zodat je meer klanten kunt aantrekken. Maar hoe pak je dit effectief aan? Waar moet je beginnen? Je herkent je vast in de volgende aspecten;

Je piekert met regelmaat over jouw website, marketing en doelgroep en hoe je meer zichtbaar wordt. Je hebt inmiddels al heel vaak dingen aangepast en geprobeerd, maar het levert nog steeds niet op wat jij wilt. Je voelt dat er zo veel in zit maar het komt er nu nog niet uit.

Jouw huidige merk (website, uitstraling en marketingboodschap) voelt nog niet On-Brand aan. Het is nog niet 100% jij. Je merkt dat jouw ideale klanten nog niet echt  “aan” gaan van jouw concept ook ben je nog niet echt trots op jouw website. Er komen nog niet echt heel veel aanvragen/verkopen uit.

Je weet eigenlijk niet zo goed hoe jij jezelf en jouw bedrijf  onderscheidend kunt positioneren. Je wilt tenslotte dat potentiële klanten voor jou gaan kiezen in plaats van voor jouw concurrenten… Je wilt opvallen in jouw branche. Maar hoe doe je dit?

Wil jij…

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?

… precies weten hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren zodat je volgeboekt/uitverkocht zal zijn?

… je nooit meer onzeker voelen over jouw website, uitstraling en marketingboodschap?

… zelf mooie designs en visuals kunnen maken, zodat jouw merk overal “merkwaardig” kan worden vertoond?

… een website die klanten aantrekt en klanten oplevert in plaats van een website die weinig oplevert en alleen maar frustreert?

 

Denk jij nu: “Ja, dit wil ik!”?

Doe dan jezelf en jouw toekomstige Superfans een plezier en start vandaag nog met mijn programma “Business Brand Mastery” voor €795,- inclusief 1 op 1 begeleiding. Wil je eerst ontdekken of dit programma echt iets voor je is start dan nu met de eerste module “Positioneren als een pro” voor €19,95,-

Relevant

voor jouw ideale klant – dat word je met dit programma
Hieronder leg ik je precies uit wat je kunt verwachten.
Ik verklap nog niet alles, maar wel dat er een superwaardevolle bonus bij zit.

 

Module 0

Merk-mindset

Zonder een gezonde goede mindset kun je geen NEXT LEVEL Brand ontwikkelen. Daarom gaan we in de eerste module van de Business Brand Mastery aan de slag met jouw mindset. Ik ga jou exact leren hoe jij jouw mindset kunt upgraden naar een mindset van een GO-TO expert. Na het volgen van deze module heb jij inzicht in welke mindset-shift jij nog moet maken om jezelf en jouw business te positioneren voor optimaal succes. Ook ontvang je een inspirerend werkboek.

Module 1

Positioneren

Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. In de eerste module gaan we aan de slag met jouw unieke positionering en onderscheidend vermogen. Onderwerpen zoals “Wat maakt jouw product of dienst anders dan het reguliere aanbod?” en “Hoe kun jij jezelf onderscheidend positioneren, zodat potentiële klanten bij jou gaan kopen in plaats van bij jouw concurrent?” komen aan bod.

 

Module 2

Merkidentiteit

Hoe spreek jij jouw doelgroep aan? Hoe ontwikkel jij een boeiende, inspirerende marketingboodschap die jouw klanten direct aanspreekt? In deze module gaan we aan de slag met jouw unieke marketingboodschap en het definiëren van jouw doelgroep. We gaan absoluut niet de standaard doelgroeponderzoeken doen! Wat we wel gaan ontdekken, is hoe we jouw boodschap 100% kunnen afstemmen op jouw doelgroep. We gaan de ‘taal’ van jouw klanten leren spreken.

Module 3

Visual Brand

Hoe ziet jouw merk eruit? Welke kleuren, beelden en iconen passen bij jouw merk? In deze module gaan we een visueel concept creëren op basis van de strategie die we hebben bepaald in Module 1 en 2. We gaan onder andere een Brand moodboard maken en je krijgt alle handvatten om jouw merk vorm te geven met het gratis programma Canva. Na het volgen van deze module kent Canva geen geheimen meer voor jou. Als extra ontvang je ook het Social media engagement-pakket.

Module 4

Online verleiden

In deze module gaan we aan de slag met jouw online presence en website. Ik ga je exact leren hoe jij jouw website het beste kunt inrichten voor succes en conversie. Ook gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een gratis weggever en het in kaart brengen van jouw klantreis. Als je online klanten wilt aantrekken, moet je ook online jouw klanten gaan verleiden. Ik leer je alle tips en tricks die jij nodig hebt om effectief online te gaan verkopen.

Module 5

Merkpromotie

In module 5 neem ik je aan de hand mee om een goede promotiestrategie te ontwikkelen. Als jouw merk staat als een huis, is het tijd om de wereld met jouw merk kennis te laten maken. Ik ga je alle strategie leren hoe jij zowel online als offline de leukste klanten kunt aantrekken. Van Affiliate-marketing tot aan online webinars, challenges en podcasts – alles komt aan bod. Na afloop heb jij een concreet plan dat je kunt gaan uitvoeren.

Superbonus

Feedback

Je zult ongetwijfeld vragen hebben en tegen dingen aanlopen tijdens het doorlopen van de Business Brand Mastery. Hoe fijn is het dan als je deze vragen aan mij zou kunnen stellen, simpelweg via een WhatsApp voicememo? Om het toegankelijk en eenvoudig te maken, krijgt iedereen vijf feedbackmomenten. Je kunt via voicememo je vragen stellen/om feedback vragen. Op elke vraag ontvang je binnen 24 uur een uitgebreid antwoord. Je doet het dus niet alleen.

Is dit programma geschikt voor jou?

Het Business Brand Mastery-programma is uitermate geschikt voor ambitieuze ondernemers die zelf aan het roer willen staan van hun eigen Brand. Heb jij het gevoel dat je nu niet echt opvalt en dat jouw aanbod verdwijnt in de massa? Kun je wel wat meer klanten/aankopen gebruiken, ook via jouw website? Maar weet je niet zo goed hoe je klanten aan je bindt en hen online verleidt? Dan ben jij uitermate geschikt om mee te doen met het programma!

Lees hieronder reviews van mensen die met mij hebben gewerkt.

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur – Online ondernemer

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces.

Petra Brussen – Ex ceo Prénatal

“Er zijn heel veel online cursussen, maar deze is op het gebied van prijs–kwaliteit één van de beste tot nu toe! Ik heb mijn website volledig via de visie van Yoany aangepast en de resultaten zijn verbluffend.”

Astrid Boogaard

Tekstschrijver

“Ik ben een eigen haarlabel aan het opstarten en deze cursus kwam als geroepen. WOW, ik heb echt veel geleerd! Het leukste vond ik de lessen over merkpositionering. Ik kijk ineens op een andere manier naar mijn bedrijf.”

Remko Harms

Eigenaar Haarwerk

Jouw ideale klant – kan niet meer om jou heen

Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts ben ik specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Ik heb inmiddels al vele ondernemers mogen helpen. Ik heb gezien wat wel werkt en wat niet. Ik geloof niet in “one size fits all”-strategieën en (roze) templates. Als je de top van jouw markt wil bereiken, dan heb je een next level Brand nodig. Een Brand dat bij jou past, onderscheidend is en jouw ideale klant verleidt.

Ik heb dit transformerende programma ontwikkeld, omdat ik vind dat branding voor elke ondernemer noodzakelijk is. Het maakt letterlijk het verschil tussen mediocre zijn en worden gezien als topexpert. Ontdek en beleef de kracht van branding in dit programma.

Stap 1

koop de cursus

Ben jij er klaar voor om next level te gaan ondernemen en jouw merk goed in de markt te zetten? Door op de button “Koop programma” te klikken, meld jij jezelf direct aan. Betalen kan ook in termijnen.

Stap 2

direct toegang

Na het voldoen van de betaling krijg je direct toegang tot mijn academie en kun je direct starten met de Business Brand Mastery. De cursus bestaat uit vijf modulen. Elke nieuwe module wordt per week vrijgegeven.

Stap 3

aan de slag

De cursus bestaat uit diverse videotutorials, inspirerende werkboeken en toffe content. Na aankoop krijg je één jaar toegang tot mijn academie.

Prijs €795,-

Laat je verrassen door wat er voor jou mogelijk is

Veel gestelde vragen

Ga ik meer klanten en omzet behalen na de cursus?

Dat ligt helemaal aan jezelf. In deze cursus deel ik al mijn opgedane kennis en geef ik jou DE handvatten die je nodig hebt om een merk met impact te ontwikkelen. Uit ervaring kan ik zeggen dat, als je met de inhoud aan de slag gaat, er een grote kans is op “merkwaardig” worden. Dit kan ik echter niet garanderen.

Ik ben nog maar net ondernemer, kan ik dan meedoen?

Jazeker! Aan de slag gaan met jouw merk is voor elke ondernemer belangrijk. Als je hier vroeg mee start, pluk je snel de vruchten.

Heb ik een website nodig om mee te kunnen doen?

Niet per se. Een website is een belangrijk onderdeel in de digitale reis van jouw klant. Vroeg of laat zul je een website moeten hebben. Mocht je deze nu nog niet hebben, geen nood. In de cursus ga ik je namelijk niet uitleggen hoe je een website technisch in elkaar zet. Wat ik je wel ga leren, is wat je er op moet zetten. Als je meer klanten via jouw website wil aantrekken, dan gaat het om wat je er op plaatst.

Ga ik leren ontwerpen?

In module 3 gaan we aan de slag met jouw onderscheidende vermogen. We gaan onder andere een Brand moodboard maken en jouw visuele merk uitwerken op social media visuals. We gaan daadwerkelijk ontwerpen met het gratis designprogramma Canva. We gaan echter geen logo en Brand elementen ontwerpen. Canva is uitermate geschikt om met bestaande content mooie branded visuals te maken.

Wat kan ik precies met een merkpromotieplan?

Je kunt nog zo een mooie website of geweldig product hebben, maar als mensen niet weten dat jij bestaat, zul je weinig succes hebben. In deze module leer ik jou een marketingplan te ontwikkelen, afgestemd op jouw doelen en budget. Er zijn 101 mogelijkheden om je business te promoten. Ik ga je precies uitleggen hoe jij organische marketing en betaalde marketing kunt inzetten. Ik ga je niet uitleggen hoe je technisch een social media-advertentie kunt opzetten. De cursus leert jou wel hoe jij jezelf en jouw business zodanig kunt postioneren dat je meer succes zult behalen als je gaat adverteren.

Hoeveel persoonlijk contact krijg ik?

Een branding-proces gaat niet over één nacht ijs en je zult ongetwijfeld tegen blokkades aanlopen en vragen hebben. Zie mij als jouw persoonlijke merkstrateeg binnen dit proces. Iemand waar jij je hersenspinsels, vragen en dillema’s aan kunt voorleggen. Om het voor beide partijen toegankelijk te houden, heb je vijf contactmomenten die je kunt inzetten. Wij raden aan om per module een contactmoment in te zetten. Het werkt als volgt: jij stelt je vraag of deelt hetgeen waar je feedback op wilt en ik kom hier uitgebreid op terug. Mijn feedback zul je altijd in de vorm van een voicememo ontvangen. Jij mag mij ook een voicememo sturen of als je liever een e-mail of tekstbericht stuurt, kan dit ook. Per vraagstuk/contactmoment is er ook tijd ingecalculeerd om kort te overleggen. De contactmomenten zijn bedoeld om jou te kunnen voorzien van persoonlijke feedback op maat.

Hoe werkt het precies?

Door op de “Koop nu”-button te klikken, kun je direct de cursus aanschaffen. Na de betaling krijg je automatisch toegang tot de cursus. Je volgt de cursus op jouw eigen tempo. Ook bepaal je zelf wanneer je een contactmoment met mij wil inplannen. Je behoudt twee jaar na aankoopdatum toegang tot de cursus.