Meer informatie ... Boek een call

Word de leider in jouw markt
met een ijzersterk merk

Een sterk merk bouwen gaat niet over één nacht ijs. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we je onderneming positioneren, elke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij je merk past? Let’s find out. Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

 

Voor wie is deze Branding Journey?

Het Total Brand package is 100% afgestemd op jou als ondernemer! Wij geloven niet in “One size fits all”! Jouw concept is uniek! We hebben het Total Brand Package ontwikkeld voor ondernemers die:

Uit hun visuele jasje zijn gegroeid: jouw huidige concept sluit niet meer aan bij jouw doelen en visie. 

Een te gek concept hebben bedacht en hiermee digitaal direct professioneel over willen komen.

Beseffen dat een professionele uitstraling en een ‘Emotionally Driven Brand’ het begin is van financieel succes.

Are you ready to go

on a branding journey

 

Ok, voordat je met ons op reis kunt gaan

Superfan Factory werkt alleen met gemotiveerde ondernemers. Het maakt niet uit of je zelfstandig professional bent of een MKB-ondernemer met een klein of groot team: we gaan het avontuur met je aan als jij er vol voor durft te gaan. 

Wij werken samen met klanten die:

 

Snappen dat alleen een logo niet genoeg is om een merk te bouwen.

Geen genoegen nemen met de website die de buurjongen op de zolder voor je in elkaar flanst (sorry, dude).

Durven te investeren in een Amazing Digital Branding Adventure.

Klaar zijn om die expertpositie te claimen.

100% gaan voor een 24/7 digitale merkbeleving, zodat je website vóór je werkt. Want nee, het is niet zomaar een digitaal visitekaartje.

Picture this…

Stel je eens voor dat je een bedrijf hebt dat succesvoller is dan ooit tevoren: jouw merk beweegt, inspireert en heeft impact op het leven van anderen. Klanten houden van je merk, ze zijn bereid om een bepaalde prijs te betalen voor jouw product of dienst. Salesactiviteiten zijn geen struggle meer, leads komen automatisch binnen. Je bent financieel onafhankelijk en kunt persoonlijke wensen van jezelf en your loved ones in vervulling laten gaan.

THINK BIG, DREAM BIGGER! Dit kan namelijk echt, mits jij bereid bent om echt te luisteren naar wat jouw doelgroep wil en nodig heeft en daar vervolgens met ijzersterke branding op in speelt.

FASE 1 BUSINESS BRAINSTORM SESSIE

Wat kun jij verwachten

 

Onze Branding Journeys beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. “To know where you are going, you need to know where you are”. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

FASE 2 VISUAL BRANDING

Het gezicht van je merk

 

Nadat we de basisstrategie op orde hebben ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

FASE 3 DIGITAL PRESENCE

Online vertaling

 Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal in kunt zetten.

Waarom wij net even anders zijn:

Wij geloven niet in concurrentie omdat wij weten wat onze impact is. Maar eerlijk is eerlijk, wij snappen de mogelijke keuzestress bij het vinden en kiezen van de juiste “Branding partner”. Er zijn 1001 designers, webbouwers, dure reclame bureaus, neefjes en nichtjes..en ohja vast ook nog ergens een “oude collega” die je vast kan helpen. Met zo veel informatie wat op je afkomt zie je hoogstwaarschijnlijk door het virtuele bos de bomen niet meer. En daar gaan wij verandering in brengen. Wij brengen jou weer het overzicht en de rust die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken.

Onze belofte aan jou

Jij staat als klant centraal, ons advies is altijd 100% eerlijk en afgestemd op jouw onderneming, en niet gericht op onze eigen portemonnee.

Wij zijn niet de duurste partij maar ook zeker niet de goedkoopste je kunt bij ons High End kwaliteit verwachten tegen een schappelijk investering.

Wij zijn vernieuwend en innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends. Alles wat wij ontwikkelen is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We zijn tenslotte een Branding Agency

Jouw succes is ons succes! Bijna al onze klanten hebben ons gevonden via mond tot mond reclame! En daar zijn wij super trots op! Lees hier alvast leuke verhalen van andere ondernemers die jou voorgingen. (Button)

In gesprek met:

Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

 Hoe ben je begonnen met jouw onderneming?

In 2011 ben ik gestart met ondernemerschap en ontmoette veel interessante ondernemers. Ik ben hun verhalen gaan bundelen en gaan delen. Zo ontstond op facebook Lifestyle Business Club.

Het is mijn persoonlijke missie om voor ondernemers een waardevol netwerk op te bouwen. Wij bieden een breed scala aan netwerk evenementen maar altijd in boutique style; met aandacht voor iedere ondernemer.

 

 Wanneer was voor jou het moment om te gaan “branden”

Tot 6 jaar was er geen verdienmodel, daar ik eerst een waardevol netwerk wilde opbouwen. Toen deze de 8,000 aantikte ben ik gestart met een membership. Dat de branding moest passen bij het aanbod, werd toen duidelijk. En gelukkig ontmoette ik Yoany. Er was een basis branding maar dat paste niet meer bij de nieuwe doelstellingen.

 

 

 

Heb je verschil gemerkt m.b.t jouw nieuwe “brand” vs je oude brand

Om de memberships goed te kunnen introduceren, was een rebranding onmisbaar. De nieuwe branding viel op en hierdoor werden mensen aangetrokken!. Ik durf te zeggen dat de Branding een grote bijdrage heeft geleverd m.b.t. het bereiken van  the next level. De community telt inmiddels bijna 10.000 ondernemers!

 

Welk advies wil je een andere ondernemer geven m.b.t. het ontwikkelen van een merk.

Doe goed je huiswerk! Want Superfan heeft die input nodig om het juiste op te leveren. Het is een reis die je samen aangaat! Ook is het belangrijk om de verwachtingen goed af te stemmen. Bij Superfan is de communicatie ontzettend goed waardoor het gehele proces makkelijk verloopt.

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze zet dit ook volledig in om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanelen van mijn bedrijf is binnen korte tijd skyhigh gegaan en ik heb nu echt Superfans 😉Linne van Straten – Eve & Lilith

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."Petra Brussen – Hearts Business ex ceo Prénatal!

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

Yes ik wil vandaag starten met mijn Brand

Good choice 🙂 Boek direct een “Brand Discovery call” en ontdek in 30 minuten
hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen