Business Brand pakket

Van A tot Z jouw MERK (uitstraling, website& boodschap) ijzersterk gepositioneerd. Precies zoals jij het wilt.

 Het Business Brand pakket is voor gedreven ondernemers met grote ambitie. Wil je meer impact, verkoop, volgers en fans? Dan is dit pakket voor jou!

Jouw huidige MERK (uitstraling, website en boodschap) sluit nog niet helemaal aan bij jouw doelen, visie en ambitie. Jouw MERK is nog niet 100% JIJ. Je wilt impact maken met jouw merk, oprechte verbinding met je klanten, zoveel mogelijk mensen helpen met jouw product of dienst en tegelijkertijd geld verdienen met het gene wat je het liefste doet.

Een sterk merk bouwen gaat niet over één nacht ijs. Het is een reis van strategie, inzichten en scherpe keuzes maken. Hoe gaan we jouw onderneming positioneren, welke doelgroep hoort daarbij en hoe vertalen we dat naar een goed doordacht visueel concept dat bij jouw merk past? Let’s find out! Uiteraard maken we de reis compleet met werkende, digitale tools die direct leiden tot leads en conversie. Eén ding is zeker: over jouw expertpositie is hierna geen twijfel meer!

Dit is wat jij kunt verwachten

Het Business Brand traject  bestaat uit drie pilaren: strategie, design en techniek.
Lees hieronder meer.

Stap 1 Brand strategiesessie

Onze branding-trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering en perceptie van de doelgroep komen aan bod.

Stap 2 Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben, ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie, met een logo en een huisstijl waar klanten verliefd op worden.

 Stap 3 Een website die verleidt

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. We geven advies over verschillende technische marketingstrategieën die jij digitaal in kunt zetten.

Word de nummer 1 keuze in jouw branche.

Het Upgraden van jouw MERK (uitstraling, website & boodschap) levert jou de volgende voordelen op. Dit zijn geen verzonnen resultaten maar bewezen voordelen. Bekijk hieronder de twee succesverhalen van klanten voor meer inspiratie.

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap en positionering. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel in je verkoopproces. Of je nu een webinar geeft of verkoopt aan een winkel – it doesn’t matter. Een merk dat bij jou past en je doelgroep aanspreekt biedt rust en zekerheid.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

“Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend.”

“Ik krijg zo vaak te horen dat mijn website de reden is dat potentiële kopers voor mij kiezen”

Picture this

hoe zou het zijn als jouw bedrijf de Starbucks onder de koffies was?

Of je nu wel of niet van koffie houdt en wel of niet fan bent van Starbucks – bijna iedereen kent het merk. Het merk is als het ware verankerd in ons brein en dat is 100% BRANDING. Je kunt branding zien als een tool om jouw ondernemersreis leuker en makkelijker te maken. Als je namelijk een sterk merk hebt, wordt verkopen een stuk eenvoudiger en zul je sneller als de EXPERT in jouw vakgebied worden gezien. Tegenwoordig orienteert iedereen zich bijna online. Jouw website is meer dan enkel een digitaal visitekaart. Het is de plek waar jij jouw doelgroep kunt inspireren, motiveren en activeren. Of je nu een online programma verkoopt of een yogastudio runt – het ontwikkelen van een sterk merk is essentieel.

Business Brand pakket

Het business Brand pakket is een op maat pakket. Jij bent niet standaard en jouw merk ook niet! Het basispakket start bij €2995,- je kunt het pakket à la carte uitbreiden. Het traject neemt ongeveer 6 weken tijd in beslag. Hieronder vertel ik meer over het basis pakket.

Brainstormsessie

We starten het project met een kick-off brainstormsessie. Deze sessie vind online plaats of op locatie en duurt gemiddeld 2 uur.

Visueel gezicht

Wij geven jouw merk een visueel herkenbaar gezicht. Je ontvangt een Logo en huisstijl (3 revisierondes). Alle bestanden worden na afloop in de originele formats opgeleverd.

Wordpress website

Je ontvangt een nieuwe WordPress-website op basis van 7 pagina’s. Alle pagina’s krijgen een eigen design. Inclusief Blog en contactformulier. Jouw website is vanaf nu geen online visitekaartje meer maar een website die klanten aantrekt.

Toegang tot Superfan Academy

Na afronding van het project krijg je toegang tot de Superfan Academy hierin staan handige WordPress tutorials. Je kunt leert hoe jezelf je website kunt aanpassen. Mocht je dit niet zelf willen doen dan kun je ook een handige strippenkaart kopen.

Mail en WhatsApp contact

Je staat er niet alleen voor tijdens het project zijn wij voor jou via WhatsApp goed bereikbaar. Ook na afloop van het project staan wij voor jou klaar.

Voor ambitieuze ondernemers

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. MET ALS DOEL: meer klanten, impact en omzet. Want zonder kopende klanten kun je geen winstgevend bedrijf runnen. Ik ontwikkel merken die verbinden en authentiek zijn. Want alleen dan kun je de harten veroveren van jouw klanten. Het business Brand pakket is uitermate geschikt voor ondernemers die; voelen dat hun huidige merk niet meer aansluit, super professioneel over willen komen, meer klanten aan willen trekken, hun merk willen rebranding, meer resultaten willen halen uit hun website, de nummer 1 keuze in hun branche willen worden. En dit allemaal vanuit verbinding en authenticiteit. Benieuwd geworden? Boek alvast een Brand Call.

à la carte

Opmaak E-book of whitepaper

Prijs: v.a.295,- op basis van pagina’s

Inrichting salesfunnel

Prijs: v.a.295,- op basis van complexiteit

Nieuwsbrief module

Prijs: €195,-

Social Media Visuals Canva 

Prijs: v.a. 495,-

Webshopmodule

Prijs: v.a.795,- op basis van complexiteit

Extra werkzaamheden

Prijs: €65,- p.u.

Take your business to new heights

Ben jij klaar om jouw MERK(uitstraling, website & boodschap) te upgraden tot supermerk? zodat je meer impact kunt maken en goed verdienen met het gene wat je het liefste doet? Boek dan nu een vrijblijvende Brand call in.

Testimonials

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

 

Suzanne Beukema
Business mentor

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

 

Erica Meure Pool
Lifestyle Business club

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

 

Linne van Straten
Arboadvies bureau

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

 

Petra Brussen
Ex ceo prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

 

Elenoor Meijer
World of water

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

 

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen