Cursus Super freebie

In de e-cursus “Super Freebie” krijg jij alle tools en handvaten om een inspirerende, boeiende en converterende gratis weggever te maken. Een gratis weggever oftewel freebie is voor elke ondernemer of je nu dienstverlener bent of een product verkoopt relevant. De cursus is met name bedoeld voor ondernemers die:

nog geen freebie hebben maar dit wel graag zouden willen maar geen idee hebben waar te beginnen.

wel al een freebie hebben maar het idee hebben dat het vele malen beter kan en moet. Jouw freebie levert nog niet veel nieuwe klanten op.

 

Maak samen met mij een weggever die je potentiële klanten boeit, inspireert en verleid.
Van techniek tot aan het visuele aspect alles komt aanbod. 

Dit is wat je krijgt

120 minuten aan

Videocontent

Na aankoop krijg je direct toegang tot de cursus. De cursus bestaat uit meer dan 15 video’s.

Werkboek vol tips &

Inspiratie

Je ontvangt ook een handig digitaal werkboek. Het werkboek gaat jou helpen om jouw freebie vorm te geven.

Stap voor stap uitleg over

Techniek

Ik ga je exact leren hoe jij je freebie kunt automatiseren en welke “technische” tools handig zijn. We gaan het o.a. hebben over je funnel en ik leer je hoe je jouw weggever kunt plaatsen op je site.

E-book, social media

Canva template

Je ontvangt diverse Canva templates o.a. een e-book template, een presentatietemplate en social media templates. Ook leer je door middel van video hoe je de templates kunt gebruiken.

Alle info voor het maken van

een freebie

Ik help je van A tot Z met het creeren van een mooie weggever. Van strategie tot daadwerkelijke uitvoering.

Maak het jezelf makkelijk en koop de cursus Super freebie

Ik ben Yoany Brandon Bravo Ik heb de cursus “Super Freebie” speciaal ontwikkeld om jou te helpen met het ontwikkelen van een te gekke waardevolle weggever.

 Wil jij…
…een gratis weggever ontwikkelen die boeit en inspireert en die daadwerkelijk nieuwe klanten aantrekt?
… alles helder uitgelegd krijgen zodat jij niet meer zelf hoeft aan te rommelen maar direct een professionele weggever kan maken?

 Zegt alles in jou, “Ja, dit wil ik!”, doe dan jezelf en jouw toekomstige Superfans een plezier en start vandaag nog met mijn programma “Super freebie” voor €29,95.

Stap 1

koop de cursus

Ben jij er klaar voor om next level te gaan ondernemen en jouw merk goed in de markt te zetten? Door op de button “Ja koop nu” te klikken, meld jij jezelf direct aan. 

Stap 2

Direct toegang

Na het voldoen van de betaling krijg je direct toegang tot mijn academie en kun je direct starten met de cursus “Positioneren als een pro”.

Stap 3

aan de slag

De cursus bestaat uit diverse videotutorials, inspirerende werkboeken en toffe content. Na aankoop krijg je één jaar toegang tot mijn academie.