Jouw marketingbureau op afstand

Wij ondersteunen drukke ondernemers met alle technische en visuele zaken rondom hun merkpromotie. Met een team van professionals staan wij voor jou klaar om jouw MERK goed zichtbaar te maken. Van technisch onderhoud tot hulp bij een digitale lancering – wij doen het allemaal. Je kunt bij ons terecht voor losse opdrachten of maandelijkse ondersteuning. Zie ons als jouw on demand marketingbureau op afstand.

Voordelen van een team op afstand

Onze ON DEMAND MARKETING diensten zijn uitermate geschikt voor ondernemers die geen duur marketingpersoneel wil inhuren maar de voordelen willen ervaren van een TEAM op afstand. Huur ons in op maandbasis of huur ons in voor losse opdrachten.

Bespaar kosten door het inhuren van een team op afstand. Je hebt geen kosten aan een werkplek, wij werken zelfstandig vanuit onze eigen locatie, indien gewenst komen we bij je langs.

Wij werken met een team van specialisten en kunnen jou van A tot Z ondersteunen.

Wij werken met één vast tarief voor als onze diensten namelijk €65 p.u. op deze manier weet jij altijd waar je aan toe bent.

Wij helpen je graag met taken waar jij niet aan toe komt.

Speciaal voor ondernemers die wel wat hulp kunnen gebruiken op het gebied van marketing, design en webonderhoud bied ik onze “Branding On Demand service aan” Je kunt ons inhuren op maandbasis of je kunt een handige strippenkaart kopen. Wil je meer weten over onze service kom dan direct met ons in contact.

 

Websitehulp

 Websitebeheer en -onderhoud

 Opmaken van pagina’s

 Uploaden van content

 Inrichten van funnels

Design

  Opmaak promotiemateriaal

  Opmaak visuals voor social media 

  Opmaak nieuwsbrieven

  Opmaak whitepapers, magazines, e-books

Marketing

Marketingplan & advies

  Meedenken over leuke MERK-acties

  Adverteren op Google & Social

Mensen worden stil van mijn nieuwe academie

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson – De boom zonder vruchten

Ik heb nu echt Superfans

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

Debbie Steur – Hypnotherapeut & NLP-coach

Nieuwsgierig? Boek een gratis gesprek

Hulp met jouw website

Content voor social media

Design

Advies op maat

Share This