Word de go-to expert

Van jouw branche.

Jij wilt impact maken met jouw merk, opvallen en onderscheidend zijn, het leven veranderen van jouw ideale klant, een imperium bouwen… Kortom, je hebt een REMARKABLE MERK nodig. Je hebt grote ambities, wellicht internationaal! Het is tijd om nog meer NEXT LEVEL te gaan ondernemen. Samen met jou bouwen wij jouw (digitale) SUPERMERK. Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Boek nu een vrijblijvende Brand Discovery Call in.

Lees meer op deze pagina over het Next level Brand-pakket.

Branding is voor elke ondernemer essentieel.

Jij wilt een eigen legacy bouwen, impact maken met jouw product of dienst, eenvoudig en veel klanten aantrekken… Branding gaat jou net het extra zetje geven om grootschalig te kunnen ondernemen.

Het upgraden van jouw merk levert jou de volgende voordelen op;

Een sterke marktpositie, omdat jij jouw bedrijf onderscheidend kunt positioneren. Klanten kunnen niet meer om jou heen.

Een simpel salestraject: klanten weten jou te vinden en verkopen is een eitje. Klanten worden fans en ambassadeurs.

 Meer omzet, bedrijfsgroei en rust in jouw onderneming.

De nummer 1 keuze

voor jouw ideale klant – dat word je met het Next level Brand-pakket.
Herken jij je in de onderstaande aspecten?

 

Ik wil mijn bedrijf nog sneller

laten groeien

Het gaat goed met jouw business, maar je voelt en weet dat er nog zoveel meer uit kan worden gehaald. Je bent superambitieus om naar het volgende level te navigeren. Een next level Brand gaat jou helpen om doelen sneller en makkelijker te verwezenlijken.

Ik wil gaan

professionaliseren

Je bent al supergoed bezig, maar bent eigenlijk uit jouw visuele jasje gegroeid. Je hebt ooit een website laten bouwen, maar jouw vibe en uitstraling passen niet meer bij jouw dromen, visie en ideale klanten. Het is tijd om te gaan professionaliseren.

Ik wil een

imperium bouwen

Je denkt groot en droomt van een business die waardevol is en impact maakt op levens van anderen. Je durft risico’s te nemen en te investeren als dit nodig is. Stel je voor, duizenden mensen die jouw dienst/product afnemen, klanten die fans en ambassadeurs worden… Dit is waar jij voor leeft.

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema
ERica

Superfan heeft onze gehele branding verzorgt van strategie tot aan functionele website. Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool Lifestyle Business Club
Petra

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal
Susanne

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson
Testimonial debbie

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur

Dit is wat jij nodig hebt

A next level Brand

Jij en jouw merk zijn uniek! Wij realiseren ons dat ook jouw vraag en behoefte uniek zijn. Wij geloven niet in “one size fits all”, maar wij geloven in een persoonlijke aanpak en een gepersonaliseerd product. Daarom is het Next level Brand-pakket voor elke ondernemer anders. Het pakket bestaat bijna altijd uit de drie onderstaande onderdelen.

Brainstormsessie

Onze branding-trajecten beginnen altijd bij de basisstrategie van jouw digitale Brand. Zonder visie en strategie kan de reis niet beginnen. Onderwerpen zoals positionering, jouw aanbod, jouw marketingplan en jouw perceptie van de doelgroep komen aan bod. De brainstormsessies worden gehouden op een locatie naar keuze, inclusief een heerlijke lunch.

Ontdek details

We gaan het o.a. hebben over;

Jouw doel, missie en visie.
Jouw onderscheidende vermogen.
De reis van jouw klant.
Jouw meeslepende marketingboodschap.

Visual Brand

Nadat we de basisstrategie op orde hebben, ontwikkelen we een visueel concept wat naadloos aansluit op jouw strategie en die goed past bij jouw ideale klant. Afhankelijk van jouw wensen ontwerpen we alle communicatieuitingen die jij nodig hebt om NEXT LEVEL te gaan ondernemen.

Ontdek details

Wat wij voor jou kunnen ontwerpen:

Een passende huisstijl, bestaande uit: logo, kleurenpallet, iconen, vormen en fonts.
Een digitaal Brand boek, zodat je altijd de richtlijnen van jouw merk kunt volgen.
Visuals voor op social media, zodat jij altijd herkenbaar in beeld bent. Ook voor advertenties.
Een gratis weggever in de vorm van een E-book, whitepaper of online experience.
Jouw eigen magazine.
Fysiek promotiemateriaal voor op locatie.

 

Website op maat

Het visuele concept wordt aangevuld met een website die past bij jouw doelen en visie. Jouw website is geen digitaal visitekaartje, maar de online plek waar jij jouw doelgroep inspireert, motiveert en activeert. Je krijgt een website die is gericht op conversie, gemak en groot succes.

Ontdek details

Een conversiewebsite inclusief blogmodule, contactformulieren en uniek opgemaakte pagina’s. Geen template.
Alle pagina’s die jij nodig hebt. Denk hierbij aan pagina’s voor bijvoorbeeld een webinar, challenge en/of actie.
De juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google.
WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v. €250,-).

* Het is mogelijk om dit pakket aan te vullen met een webshop, online academie en/of boekingsysteem.

 

Drie redenen om voor ons te kiezen

1. Onderscheidend

Als je mij een beetje zou kennen, zou je weten dat ik een hekel heb aan standaard- en copy/paste-strategieën. Dit is een tijdelijke oplossing, maar gaat je gegarandeerd geen groot succes opleveren. Ga je met mij werken, dan kun je authentieke strategieën verwachten en een explosie aan creativiteit. Precies wat jij nodig hebt om de go-to expert van jouw branch te worden.

2. Begeleiding en advies

Jij staat bij ons centraal. Het advies dat je krijgt, is 100% eerlijk – ontstaan vanuit jouw succes en potentie, niet vanuit onze portemonnee. Daarom is bij ons alles transparant en we vinden dat je alles tegen ons moet kunnen zeggen.

3. Perfect tot in de puntjes

Bezoekers beslissen binnen een paar seconden of ze zich tot jouw bedrijf en merk aangetrokken voelen. Bij ons krijg je een Brand en website waarbij bezoekers niet direct bouncen, doordat ze niet weten hoe snel ze weg moeten komen – jouw klanten ‘bouncen’ alleen maar door een vreugdedansje, omdat ze eindelijk hebben gevonden wat ze zochten.

Prijs v.a. €5500,-

Exclusief BTW

Laat je verrassen door wat er voor jou mogelijk is