fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Bouw een herkenbaar “memorable” merk wat de harten verovert van jouw doelgroep.Versimpel je sales activiteiten en word de nummer één keuze in je markt. Van Bedrijf naar Household name zelfs zonder miljoenen marketing budget

Vraag jij jezelf ook weleens af: Wat is het geheim van al die grote merken, online guru’s en bedrijven?

Hoe hebben zij een bedrijf opgebouwd dat is verankerd hart van de consumenten. Hoe hebben zij een loyale trouwe fanbase opgebouwd die alles lijkt te kopen wat zij produceren…terwijl jij retehard je best doet om iets van je bedrijf te maken. 
Je droomt van een succesvolle onderneming met dito inkomsten, je voelt en ziet de potentie maar hoe bouw je een merk dat je nodig hebt om jouw doelen te verwezenlijken… Ik help je graag verder!

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo ( for real :-0)

Speciaal voor ondernemers zoals jij heb ik het “Build your legacy brand programma “ontwikkeld. Omdat ik heel graag mijn opgedane kennis met je wil delen! Ik wil dat jij succesvol bent met jouw onderneming en een goede “branding” kan het verschil maken tussen “MEDIOCRE zijn EN DE NUMMER 1 KEUZE IN DE MARKT worden” Al jaren ben ik werkzaam als digitale brandexpert en heb ik in de keuken van vele bedrijven mogen meekijken. Ik weet exact wat je nodig hebt om je bedrijf te transformeren naar een opzich zelf staand merk.  

Het ondernemerslandschap is totaal veranderd, waar vroeger “goed” zijn in je vak het allerbelangrijkste was is tegenwoordig je intrinsieke meerwaarde en volgersaantallen net zo belangrijk.

Daarnaast is er ook een overvloed aan keuze. Je kent het waarschijnlijk wel… als er een oproep word geplaatst voor fotografen reageren er massaal mensen, de één met nog een goedkoper aanbod dan de ander.
Dit is frustrerend en vervelend, maar tegelijkertijd helaas ook de realiteit. Tenslotte is de weg naar de KVK voor iedereen heel makkelijk te bewandelen en komen er ook elk jaar weer veel nieuwe zelfstandige ondernemers bij.

Om de GO TO Person in de markt te worden zul je je bedrijf op een andere manier moeten positioneren. Als voorbeeld wil ik je een mooi verhaal vertellen:

Het beste voorbeeld van een ONWEERSTAANBAAR merk dat zijn tijd ver vooruit was, is Apple. Steve Jobs ontwikkelde ooit een mp3 speler. Het product was zeker niet de eerste mp3 speler op de markt maar werd al snel de populairste. Waar andere spelers voornamelijk de features beschreven en het nut van een mp3 speler uitlegde, focussede Steve Jobs zich op de intrinsieke waarde van het product. Hij kwam met de geweldige slogan “1,000 Songs in Your Pocket” Iedereen snapte direct het doel van het product. No need to say anything more…
Met een geweldige marketingboodschap en herkenbare visuele identiteit is Apple vandaag de dag de nummer één speler in de markt. Waarschijnlijk heb jij zelf ook wel wat Apple producten thuis liggen? We rest our case..

Picture this; hoe zou het zijn als jouw bedrijf de Starbucks onder de koffies was?

How to become Timeless and relevant ( hier gaat het om)
Hoe zou het zijn als jouw merk een grote impact maakt op het leven van een ander…
Hoe zou het zijn als jouw bedrijf financieel succesvol was? Wat betekent dit voor jouw persoonlijke leven?

En nu ga ik uiteraard niet beloven dat mijn “ Build your legacy brand programma” de pil naar het succes is…. You still need to do the heavy lifting… maar het programma kan je zeker op weg helpen. En samen staan we sterker en kunnen we er voor zorgen dat je road to succes veel toegankelijker wordt!

Een goede “Branding” levert jou de volgende voordelen op:

Je weet exact waar je merk voor staat, nooit meer onzeker zijn over jouw boodschap en positionering. Zelfverzekerdheid is een heel groot onderdeel in je verkoopproces. Of je nu een webinar geeft, verkoopt aan een winkel, it does not matter. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid.

Verkoop en sales processen worden versimpelt. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn… Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder geneigd zijn om: een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc etc.

Je bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat simpel gezegd: je eerder opvalt, je aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

In het BRAND Legacy programma ga ik jouw exact leren hoe jij:

Een heldere merkstrategie kan ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep

De juiste keuzes maakt op basis van jouw merk

Leert denken vanuit “ het echte merkdenken”

Super aantrekkelijk gaat worden voor jouw klanten waardoor sales activiteiten versimpelen.

Precies weet hoe jij jouw klant moet verleiden; denk aan Steve jobs en zijn 1000 songs in your pocket”

Creatief out the box kunt denken

Een visueel herkenbaar merk kan ontwikkelen

Je website kunt inrichten op basis van de “art of digital persuasion”

Zelf je eigen content kunt opmaken ( Social media post, E-books, flyers

And much, much more…

Het “Build your legacy brand programma” is geschikt voor ondernemers die:

 

Een mega impact willen maken op het leven van een ander door middel van zijn of haar product of dienst!

Dromen van een zeer succesvol bedrijf, maar tot nu toe nog niet deze dromen hebben kunnen realiseren.

Een merk “legacy” willen ontwikkelen dat zal voortleven, ook lang nadat zij er zelf niet meer zijn.

De touwtjes graag zelf in handen willen nemen, en zelf actief aan de slag gaan met hun merk zonder daar direct enorme kosten voor te maken.

Voelen dat NU het moment is om zijn of haar merk (bedrijf) goed te positioneren

Wat kun jij exact verwachten van het “Legacy brand programma”

Na aankoop van je ticket krijg je direct toegang tot de Superfan Academy.
In de academy staat het Brand Legacy programma op je te wachten. Het programma bestaat uit zeven modules. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module zodat jij de content goed op je kunt laten inwerken!

Sounds good? Hieronder een exacte beschrijving van de geweldige transformerende content in de academie En samen staan we sterker en kunnen we er voor zorgen dat je road to succes veel toegankelijker wordt!

Module 0 : Branding mindset

Ondernemem begint bij het hebben van de juiste mindset. Om een merk te bouwen heb jij ook merk mindset nodig!

Module 1 : Branding essentials

Branding… ooit weleens iets over gehoord… iets met kleur en logo was dat toch? In deze module neem ik je mee op reis in de wereld van Branding. Na deze module weet jij precies hoe jij een sterk merk kunt bouwen. Sterker nog, je hebt na het doorlopen van deze module de fundering van je merk gebouwd.

Module 2: Build your legacy

Nadat we de fundering van je merk hebben gelegd gaan we aan de slag met de positionering van je merk. We gaan er voor zorgen dat je MEGA aantrekkelijk wordt voor jouw doelgroep.

Module 3: Liefde op het eerste gezicht

De basis van je merk is gelegd! In deze module gaan we er voor zorgen dat potentiële klanten verliefd worden op je visuele identiteit! Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom is het belangrijk dat die eerste indruk meteen ontzettend goed is. In deze module ontwikkelen we een visuele identiteit voor je merk, je gaat o.a aan de slag met merkkleuren, lettertypes, compositie en merkstylen. Als kers op de taart ga je leren hoe je zelf “visueel aantrekkelijk” beeldmateriaal kunt opmaken met het gratis programma Canva. Visuals voor Social media ontwikkelen? Na deze module is dit easy peasy voor jou!

Module 4: Online verleiden

In deze module leer ik je hoe jij je website kunt transformeren van digitaal visitekaartje naar een experience zodat jouw klanten voortaan tot actie overgaan en niet ongemerkt wegklikken. Ook leer ik je handige salestechnieken.

Module 5: Content die er toe doet

In deze module leer ik je hoe je een goede content strategie kunt ontwikkelen en hoe je deze omni-channel kunt inzetten. Op deze manier kunnen jouw potentiële klanten niet meer op je heen.

Module 6: Aim for the stars

Waar zou jij staan over een jaar als alles mogelijk zou zijn? In deze module geef ik je inzichten en tools hoe jij een merk groeiplan kunt opstellen. Welke kanalen zijn voor jouw bedrijf interessant om te gaan verkennen? Welke ambassadeurs passen bij je merk? Ga je adverteren? Of ga je je richten op videocontent? Na het doorlopen van deze module heb je een helder plan die jij direct in werking kunt stellen.

Dit was nog niet alles! Naast de zes SUPER modulen geef ik ook nog twee geweldige bonussen weg:

 

Bonus 1: Je krijgt een 60 minuten durende Digitale sessie met mij. In deze sessie mag je al je vragen stellen en help ik je graag verder.

Bonus 2: Je krijgt toegang tot de besloten Facebook groep met een maandelijkse Q&A

Are you ready to become a household name? Het moment is NU, je bent er 100% klaar voor, Let’s build your LEGACY 

Jouw investering: €795,- we starten 1 februari

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen