06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk

Maak van jouw kennis een TOP-verdienmodel

Wij hebben inmiddels al heel wat E-learning-omgevingen gebouwd. Voor ons dus geen geheimen meer, maar wij kunnen ons voorstellen dat jij nieuwsgierig bent: hoe ziet zo’n omgeving er nu uit en wat kun je verwachten? Speciaal voor jou hebben wij een voorbeeldacademy ontwikkeld. Je kunt de academie aanvragen door op onderstaande button te klikken.

 

E-Learning: de toekomst van het leren

Trainingen voor je medewerkers, een membership site, online learning platforms: een superslimme zet voor je onderneming. Waardevol voor de klant, het team én voor je businessmodel. E-learning is dé manier geworden om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen! Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden. ARE YOU READY FOR TAKE OFF? 

Vraag onze dummy academy aan

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang per mail de inloggegevens van onze dummy academy.

E-learning… onbeperkt scalen met jouw bedrijf. 

De manier van informatie overbrengen op consumenten is met de komst van het internet volledig veranderend! Online leren is een geaccepteerd model geworden. Jij hebt ongetwijfeld wel eens een tutorial op Youtube bekeken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat E-learning de toekomst is voor bedrijven.

E-learning, is dat wat voor mijn bedrijf?

 

24/7 open: je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen gevolgd worden.

Automatiseren: je bent niet meer afhankelijk van je eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

Een extra verdienmodel creëren: denk aan de oneindige financiële mogelijkheden.

Wereldwijd universele content aanbieden. 

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer 12 weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen Brandbeleving wordt doorgevoerd in de academy. Jij bent en blijft de expert, de inhoudelijke vakkennis moet vanuit jou komen. Om je alvast een beeld te geven wat er zoal bij komt kijken hebben we hieronder de belangrijkste aspecten uiteengezet:

brand-identity

De content

De content: hoe ga je jouw kennis vertalen naar een concreet concept?

Visual-Branding

Vorm

Welke vorm ga je gebruiken voor je content (video, audio, werkboeken, presentaties)?

branding-on-demand

Aandacht

Hoe zorg je ervoor dat jouw content boeiend is en dat cursisten niet afhaken?

academies

Distributie

Hoe krijgt de cursist de content? In een keer alles, per week? per dag?

Vraag onze dummy academy aan

Laat hieronder jouw gegevens achter en ontvang per mail de inloggegevens van onze dummy academy.

Wat kun je concreet verwachten?

Elk E-learning-platform en de behoefte van de bijbehorende klantgroep is anders. Het verschil zit in de technische specificaties: uit hoeveel modules en lessen bestaat jouw digitale cursus? Ga je meerdere cursussen aanbieden? Krijgen de cursisten alle content in één keer of wordt deze in (tijd)blokken vrijgegeven?

Lever je zelf alle video’s en werkboeken aan, of ondersteunen wij jou hierbij? Betalen klanten in één keer of in termijnen? Of betalen ze misschien wel helemaal niet als de academy voor intern gebruik is? Veel vragen die beantwoord moeten worden.

Jouw investering

Om een specifieke prijsopgave te kunnen doen hebben wij concrete informatie van jou nodig. We kunnen wel alvast zeggen dat een basis Academy start vanaf €3995,-. Hiervoor krijg je dan:

  • Digitale intake
  • Vormgeving op basis van de eigen huisstijl
  • Vulling van 10 lessen
  • Alle benodigde plugins
  • Automatisch betaalproces
  • Automatisch inlogproces voor klanten
  • 1 jaar hosting + SSL certificaat

Waarom zou je met ons moeten werken?

Eerlijk is eerlijk, er zijn diverse partijen waar je mee kunt samenwerken om jouw E-learning bedrijf op te starten. Waarom je toch voor ons moet kiezen:

Wij hebben inmiddels vele E-learning platforms ontwikkeld voor zowel kleinere als grote (online) ondernemers. Wij weten precies wat wel en wat niet werkt.

Iedereen kan tegenwoordig een onlinecursus aanbieden, maar niet elke aanbieder kan hier een echte professionele klant-experience van maken. Wij hebben in-house zowel een webdevelopmentteam als een designteam.

Jij wilt als expert overkomen en hebt geen zin om zelf te moeten knutselen. Hier heb je geen tijd voor, dus zoek je een betrouwbare partner.

Je investeert bij ons eenmalig en kunt optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Jij bent zelf eigenaar en betaalt geen abonnementskosten. Als jij jouw E-learning bedrijf meerdere jaren hebt kan dit je zo duizenden euro’s helpen besparen.

Jouw e-learning- of membershipportal wordt gebouwd op het Content Management Systeem WordPress. Jij kunt dus zelf eenvoudig aanpassingen doen binnen jouw platform.

Geïnteresseerd in E-learning? Plan nu een vrijblijvende Discovery Call

FAQ

Hoe is de prijs opgebouwd
Onze prijzen worden bepaald op basis van de complexiteit van jouw academie/ de mate van ondersteuning/ wel of geen hulp bij ontwikkeling content. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden en keuzes die gemaakt moeten worden. Uiteraard helpen wij jou kiezen wat voor jouw wensen en budget het meest geschikt is.
Hoe wordt de academy gebouwd?
Onze academies worden gebouwd in het content management systeem Wordpress. We hebben hier onze eigen code voor ontwikkeld in combinatie met third party plugins ontwikkelen wij jouw academy.
Hoelang duurt een academy bouwen?
De duur van het project hangt af van de technische specificaties en de tijd die de content ontwikkeling in beslag neemt. Ga er ongeveer vanuit dat een gemiddeld traject tussen de vijf en 8 weken ligt.
Kan ik de academy zelf onderhouden na afloop?
Een digitale academy is net zoals een auto, je moet hem onderhouden. In de praktijk betekent dit plugins bijwerken, backups maken, updates uitvoeren etc etc. Ook je academy heeft zorg en aandacht nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Je kunt er voor kiezen om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten dit kan al voor  39,95 p/m. Het is ook mogelijk om het onderhoud in eigen beheer uit te voeren/ door een VA uit te laten voeren echter bieden wij dan geen ondersteuning en support aan.
Kan ik zelf na afloop wijzigingen toevoegen?
Absoluut! wij ontwikkelen onze academies zodanig dat het eenvoudig is om bijvoorbeeld, teksten, uploads en afbeeldingen te beheren en wijzigen.
Wat zijn de voordelen t.o.v anderen aanbieders?
Werken met ons heeft een aantal voordelen namelijk: Je investeer eenmalig en de academy is jouw eigendom, je kunt er voor kiezen om het onderhoud door ons uit te laten voeren dit is niet verplicht. Je betaald geen extra kosten per gebruiker. We hebben een inhouse development en design team hierdoor kunnen we complexe functionaliteiten uitvoeren. En zul je altijd technisch ondersteunt worden. We ontwikkelen branded academies die gebaseerd zijn op jouw unieke uitstraling.  
Zit ik vast aan maandelijkse kosten?
Je investeert bij ons eenmalig in de bouw van de academy. De academy wordt opmaat ingericht en is na afloop volledig jouw eigendom. Echter kun je er voor kiezen om door ons het onderhoud te laten uitvoeren dit kan al v.a 39,95 p/m. dit wordt aangeraden maar is niet verplicht. Als je hebt gekozen voor de aanvulling "Academy App" betaal je €69,96 p/m o.a voor updates, onderhoud en plaatsing van jouw app in de Appstore.