Koop nu de eerste module van het brandprogramma “Empire” en word de onvergetelijke nummer 1!

Dit aanbod is nog geldig:

Jij bent niet standaard, right? Geen kopie van kopie ondernemer! Jij hebt grote dromen en ambitie voor je bedrijf. Maar je bent er inmiddels ook achter dat alleen het hebben van een mooi logo, website en standaard e-book je geen hordes nieuwe klanten gaat opleveren. Je bent tot de conslusie gekomen dat als jij MEER wilt; meer klanten , meer omzet, meer zichtbaarheid jij MEER moet opvallen. Oftewel je hebt een onderscheidend sterk merk nodig. Laat dit nu precies zijn wat ik je ga leren in de eerste module van het brandprogramma”Empire”.

Jij kunt deze module nu met een mega korting kopen voor €39,95,-

Brand building 2.0 voor ondernemers die willen groeien.

Wil jij iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan? HELLO ZICHTBAARHEID! Wil jij  precies weten hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren zodat je mega gaat opvallen en makkelijker klanten gaat aantrekken? Ja? Lees dan hieronder even verder over wat je precies kunt verwachten.

Geen standaard saai programma

In de eerste module van het brandprogramma “Empire” gaan we de fundering leggen van jouw unieke Brand. Na aankoop krijg je direct toegang tot de online academie. Het programma is ontwikkeld als een experience, geen saai standaard format, maar een reis in de wereld van branding. Het programma is ingericht op mijn Superfan methode; vernieuwend, concreet en altijd onderscheidend.

 

Opvallen & onderscheidend zijn

Je gaat leren hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren, zodat jij mega gaat opvallen in jouw markt. HELLO go-to expert! Er is tegenwoordig veel van veel dus het kan een behoorlijke uitdaging zijn om op te vallen. Na het volgen van deze module weet jij exact hoe jij jezelf en business onderscheiden kunt positioneren. Ik leer jou alle bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die gemiddeld een omzet van 10.000 euro per maand draaien.

Brandarchetype Quiz

Om jou te helpen om jouw merk nog beter te kunnen definiëren, ga je een brand-archetypequiz doen. Door het doen van deze quiz heb jij een beter inzicht in de core emoties en eigenschappen van jouw merk. Hierdoor ben jij in staat om een sterke connectie op te bouwen met jouw doelgroep.

Mega bonus:mijn feedback

Je staat er niet helemaal alleen voor! Als kers op de taart krijgt iedereen die deze module volgt de mogelijkheid om feedback aan mij te vragen. Je stelt je vraag via WhatsApp en krijgt een persoonlijke voicememo terug. Handig toch? Op deze manier behaal jij de beste resultaten met het brandprogramma “Empire”.

Wil jij:

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan?
… dat mensen jou gaan zien als dé go-to expert in jouw branche?
… jouw bedrijf onderscheidend kunnen positioneren, zodat je gaat opvallen en meer kunt verkopen? Ook online?
… stoppen met prutsen en aanmodderen en nu echt gaan doorbreken met jouw business?

 Zegt alles in jou, “Ja, dit wil ik!”, doe dan jezelf en jouw toekomstige Superfans een plezier en start vandaag nog met de module.

 

Laat mij je helpen om die Next level brand te bouwen.

Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts ben ik specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Ik heb inmiddels al vele ondernemers mogen helpen. Ik heb gezien wat wel werkt en wat niet. Ik geloof niet in “one size fits all”-strategieën en (roze) templates. Als je de top van jouw markt wil bereiken, dan heb je een next level Brand nodig. Een Brand dat bij jou past, onderscheidend is en jouw ideale klant verleidt.

 

Als je een onvergetelijke indruk achter wilt laten dan moet je een onvergetelijk merk bouwen.

Koop nu de eerste module voor:

€39,95,-

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur ~ Online ondernemer

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. Daarnaast is Yoany gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen ~ Ex-CEO Prenatal

 

 

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson ~ Boom met vruchten