Websites & shops
voor ondernemers

die impact willen maken

Je krijgt geen tweede kans voor een goede, eerste indruk. En jij bent klaar om zichtbaar te zijn, je concurrenten achter je te laten en klanten makkelijker aan te trekken dan honing bij bijen doet. Het is tijd voor het maken van onderscheid — laat je bedrijf groeien met een mooie website bij past bij jou, je visie, je bedrijf en vooral je ideale klant.

Investeer in je website en je toekomst: gun jezelf het allerbeste

Droom je ervan met meer zelfvertrouwen te ondernemen en dat het doorwerkt in je hele bedrijf? Dan is een goede website noodzakelijk. Want dan zorg je ervoor dat klanten je herkennen en dat ze zich tot je aangetrokken voelen. Sales voelt niet langer moeizaam, maar leuk! Eén van onze klanten kreeg via haar website een klant “want het zag er zo mooi uit”. Deze klant deed bij haar een investering van 10.000 euro, dus die nieuwe website was al heel snel dubbel en dwars terugverdiend.

Binnen 7 dagen online

Je hebt al een website staan, maar je bent verre van trots en het levert ook nog niet echt iets op. Je wil impact maken, je bezoekers raken en zo veel mogelijk mensen helpen met wat jij doet. En dan moet je ijzersterk voor de dag komen — liever vandaag dan morgen. In een dag lukt niet, maar we zorgen ervoor dat jij binnen … online bent met een website die klopt. Zoals veel van onze klanten zeggen: je bent zelfverzekerder, je weet waar je voor staat en je onderneemt met meer zekerheid, wat geld oplevert.

Afgestemd op jouw dromen en visie

Lekker anders, lekker fris — zou een ander merk zeggen. Doen wij dus niet, want wij houden van écht origineel. Geen dertien in een dozijn, maar opvallen met je bedrijf. Dat is wat je wil. Zo zijn ook wij net even anders: wij denken echt met jou mee. Jij krijgt een website die voorbereid is op je toekomstdromen en groot succes, want je werkt samen met experts op het gebied van techniek, design en salespsychologie.

 Download nu gratis mijn e-book en start vandaag nog met het upgraden van je website en merk. Krijg de zichtbaarheid en klanten die jouw bedrijf verdient.

Dit heb jij nodig 

Een website die bij je past en die verkoopt

Een goed converterende website is je beste wapen in de concurrentiestrijd
Wij maken een website die bij jou past, waar je trots op bent en die jouw klanten verleidt. Jouw website is je wapen om jouw concurrenten een stap voor te zijn. Een écht goede website levert zo veel op. Nieuwe klanten, tijd en heel veel rust.

Presenteer jezelf als dé go-to expert in jouw branche

Er zijn zó veel bedrijven om uit te kiezen als je op zoek bent naar een nieuwe website. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts zijn wij specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Bij ons krijg jij niet alleen een website ‘die er wel leuk uitziet’: we denken echt met je mee en zorgen ervoor dat je klanten jou zien als dé go-to expert in jouw branche. 

Boek jouw gratis gesprek om te kijken of wij een match zijn.

 

Snel en professioneel online: jouw voordelen

Zijn we op zoek naar een product of dienst, dan begint onze zoektocht online. Dat zie je nu maar bij jezelf. Daarom is het zo belangrijk dat jij je met je website zo goed presenteert.
De voordelen?

Een website die een professionele indruk achterlaat op je bezoekers
 Gemaakt met WordPress — op zo’n manier dat jij alle kanten op kan
Na afronding gratis toegang tot onze video-academy met handige tutorials, zodat jij altijd zelf, met vertrouwen en zonder moeite, je eigen website kan aanpassen

Samen met mij jouw droomwebsite bouwen?

Om het makkelijk te maken heb ik drie pakketten uitgelicht.
Het is ook mogelijk om een webshop, online academie of platform
te laten ontwikkelen.

PAKKET 1 SNEL & EFFICIËNT online

€895,- excl. btw

Jij wil snel en efficiënt online, want je bedrijf moet goed zichtbaar zijn online. Nooit meer met het schaamrood op je kaken een potentiële klant doorverwijzen naar jouw plek op het web en niet afhankelijk zijn van wie dan ook als je je website wil aanpassen. Ideaal. Je kiest zelf één van onze prachtige templates, levert je content aan en wij worken our magic. Goed om te weten: de website is helemaal van jou, in je eigen beheer en wij kennen geen verborgen maandelijkse kosten.

Lees meer

Wat je krijgt…

• intake: je krijgt advies en handvatten voor een website die het beste aansluit bij jouw ideale klant
• WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v.
250)
• 5 pagina’s, inclusief contactformulier en blog
• de juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google
• toegang tot de Superfan Academy — boordevol handige tutorials om zelf je website aan te passen (nooit meer afhankelijk van een webdesigner om een nieuwe dienst te lanceren of je prijzen te verhogen!)

Eenmalige investering: €895,- excl. btw

PAKKET 2 DIGITAAL VERLEIDEN

€1.695 excl. btw

Een online visitekaartje is leuk, maar jij wil meer: je bezoekers digitaal verleiden. Boeien, binden, verrassen en zorgen dat ze bij je blijven. Met jouw op maat ontworpen website — helemaal in lijn met jouw branding en ingericht voor conversie —maak jij van je bezoekers je superfans.

Heb je nog geen branding? Bekijk dan onze brandpakketten.

Lees meer

Wat je krijgt…

• intake: je krijgt advies en handvatten voor een website die het beste aansluit bij jouw ideale klant
• WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v.
250)
• alle pagina’s worden uniek ontworpen, geen standaard template
• de juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google
• handige mogelijkheid om je klanten aan te laten melden voor je nieuwsbrief of je huidige lijst te laten groeien
• toegang tot de Superfan Academy — boordevol handige tutorials om zelf je website aan te passen (nooit meer afhankelijk van een webdesigner om een nieuwe dienst te lanceren of je prijzen te verhogen!)
• GRATIS: de cursus ‘Merkwaardig in één dag’ (t.w.v. €149,95)

Eenmalige investering: €1.695

 

PAKKET 3 INGERICHT VOOR GRÓÓT SUCCES

€2.895 excl btw

Het grote succes staat voor je digitale deur en je bent er klaar voor om open te doen. Dit pakket is ideaal voor ondernemers die véél meer online willen verkopen. We brengen de klantreis in kaart, ontwikkelen salespagina’s (voor je weggever, een promotie- of bedankpagina), zorgen ervoor dat je gratis download automatisch bij je potentiële klant komt en richten je salesfunnel in.

Lees meer

Wat je krijgt…

• intake: je krijgt advies en handvatten voor een website die het beste aansluit bij jouw ideale klant
• WordPress-website en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v.
250)
• 10 unieke opgemaakte pagina’s geen template maar design afgestemd op jouw merk.
• de juiste technische instellingen om goed vindbaar te zijn via Google
• handige mogelijkheid om je klanten aan te laten melden voor je nieuwsbrief of je huidige emaillijst te laten groeien
• alles ingericht voor je gratis weggever — inclusief koppeling met een e- mailmarketingprogramma
• je salesfunnel helemaal ingericht op basis van 5 triggers
• toegang tot de Superfan Academy — boordevol handige tutorials om zelf je website aan te passen (nooit meer afhankelijk van een webdesigner om een nieuwe dienst te lanceren of je prijzen te verhogen!)

• GRATIS: de cursus ‘Merkwaardig in één dag’ (t.w.v. 149,95)

Eenmalige investering: 2.895

 

Versterk je merk met een website die voor je werkt

 

Duizenden aanbieders en aan jou de schone taak degene te vinden die het beste bij jou past. Even vrijblijvend sparren over je merk — van uitstraling tot website en van positionering tot strategie — en ontdekken of we een match zijn?

Laat je inspireren door onze Superfans

We kunnen zelf wel vertellen dat we net dat stapje extra zetten en dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Dat we innovatief zijn en onderscheidende, converterende websites maken. Of dat we transparant handelen, betrouwbaar zijn en écht meedenken met jou. Maar het is veel slimmer om de ondernemers die jou voorgingen aan het woord te laten.

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema

Mijn merk was op Instagram al goed zichtbaar, alleen de uitstraling van mijn webshop was niet passend. Er ontbraken ook vele technische functies in mijn webshop, waardoor de shop mij veel tijd koste. Ik heb mijn hele branding en webshop opnieuw laten ontwikkelen door Superfan Factory. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet, omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd. Ik word nu vaak gebeld door bedrijven die een offerte willen en dit allemaal op basis van mijn website.

Mila Pastel Thema Event

Via Instagram verliefd geworden op de stijl van Superfan Factory. Nu, vijf maanden later, heeft zij onze “look and feel” weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie en visie is. In drie woorden: we are Superfan! Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool Lifestyle Business Club

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten en levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer CEO House of water

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur 

Bekijk projecten

Laat je verrassen door wat er voor jou mogelijk is

Boek een digitaal bakkie koffie of bel direct! 020 8948946

13 + 4 =

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen