Mini videotraining

Snel meer klanten aantrekken met jouw
unieke brand via social media.

Snel meer klanten aantrekken met jouw
unieke brand via social media.

Wat klanten over ons zeggen…

Ik heb mijn hele branding en webshop opnieuw laten ontwikkelen door Superfan Factory. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet, omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd. Ik word nu vaak gebeld door bedrijven die een offerte willen en dit allemaal op basis van mijn website.

Mila Pastel ~ Thema Event

 

Superfan heeft onze gehele branding verzorgd, van strategie tot aan functionele website. Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool ~ Lifestyle Business Club

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur ~ Online ondernemer

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. Daarnaast is Yoany gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen ~ Ex-CEO Prenatal

 

 

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson ~ Boom met vruchten

Superfan heeft mij geholpen met de branding van mijn haarmerk en salon. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en de fijne, goede begeleiding. Ook na afloop van het traject kon ik nog terecht met vragen.

Remko Harms ~Zanger & kapper

×