Ontwikkel samen met mij jouw KICKASS BRANDING

Krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jij verdient.

Ik help jou met het upgraden van jouw merk, zowel visueel als strategisch. Ik denk met je mee over jouw doelgroep en zichtbaarheid en ik ontwerp al jouw communicatie-uitingen zodanig dat jouw klanten verliefd worden op jouw merk. Daarnaast help ik ook met die ‘vervelende’ techniek. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van professionals. Wil jij succesvol online ondernemen? Een website die daadwerkelijk klanten oplevert? Eenvoudig jouw product of dienst verkopen zonder struggle? Boek dan nu een afspraak in.

Ontwikkel met mij samen jouwKICKASS BRANDING

Ik help jou met het upgraden van jouw merk zowel visueel als strategisch. Ik denk met je mee over je doelgroep, zichtbaarheid en ik ontwerp al jouw communicatieuitingen zodanig dat jouw klanten verliefd worden op jouw merk. En daarnaast help ik ook met die (vervelende) techniek 🙂 dit doe ik natuurlijk niet alleen maar met een team van professionals. Wil jij succesvol online ondernemen? Een website die daadwerkelijk klanten oplevert? Eenvoudig je product of dienst verkopen zonder struggle? Boek dan nu een afspraak in.

Word de GO-TO expert
in jouw branche

 

Dit herken jij vast…

Jouw huidige MERK (uitstraling, website en boodschap) sluit niet helemaal aan bij jouw doelen, visie en ambitie. Jouw MERK is nog niet 100% JIJ. Je wilt impact maken met jouw merk, een imperium bouwen en minimaal 10.000 euro omzet per maand genereren. Kortom: je hebt een NEXT LEVEL MERK nodig.

Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Je bent tenslotte geen brand-expert en websitebouwer. Je hebt al heel veel tijd besteed aan jouw website en socialmediakanalen, maar het levert nog niet op waar je op hoopte. Je bent er niet 100% trots op, want ergens voel je dat het nog niet kloppend is. Het voelt nu eerder aan als een frustratie, omdat je weet dat je goed bent in wat je doet en/of dat je een goed product verkoopt. Jij bent al de expert! Maar het komt er nog niet volledig uit. Je mist alleen nog de juiste branding om de impact te kunnen maken die jij voor ogen hebt. Nieuwe klanten, meer omzet en meer fans zijn meer dan welkom!

Denk jij vaak: “Mijn digitale presence mag wel wat meer klanten opleveren”?

Je hebt waarschijnlijk al een basis-branding: je hebt jouw doelgroep redelijk voor ogen, je hebt ooit een website laten bouwen en je hebt een logo laten maken. Maar je vraagt jezelf vaak af: “Hoe kan ik meer klanten aantrekken?”, “Hoe maak ik van een websitebezoeker een klant?” en “Hoe word ik de go-to expert in de markt?”.

LAAT DIT NU EXACT ZIJN WAAR IK MIJN KLANTEN MEE HELP!
Wil jij starten met BRANDING en meer resultaten halen uit jouw website? Boek dan nu een digitaal kopje koffie met mij!

Start vandaag nog met het
upgraden van jouw MERK

Een website die daadwerkelijk klanten oplevert en een online presence waar klanten verliefd op worden. Laat de dagen van weinig omzet en weinig impact achter je en bouw samen met mij jouw SUPERMERK. Bekijk onze gratis Masterclass, ontdek meer over onze pakketten of boek een kennismakingsgesprek.

Ontdek het geheim van een
onweerstaanbaar merk

Investeer 30 minuten van je tijd in jouw merk.
Ontdek hoe jij snel meer klanten kunt aantrekken door jouw merk en website te verbeteren.
Het is helemaal gratis!

Jij bent niet standaard!
You are special, right?!

Of je nu toe bent aan een REBRANDING, een nieuwe website of mooie visuals voor social media nodig hebt, jouw eigen magazine wil uitbrengen of een Online Academie wil laten bouwen – ik ben jouw digitale partner. 

Boek nu een 30 minuten Brand Discovery Call

Wil je graag kennismaken of even kort met ons overleggen wat de beste stap voor jou is om te zetten? Boek nu een vrijblijvende Brand Discovery Call in met Yoany.

“In één gesprek een 10.000 euro product verkocht
door mijn nieuwe branding

Suzanne Beukema – Business Mentor & Feminine Leadership Expert

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Superfans

De impact van mijn socialmediakanalen is binnen korte tijd sky-high gegaan

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

Linne van Straten  Eve & Lilith

Door mijn nieuwe branding voel ik mij veel ‘steadier’

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer – World of Water

Stop met aanmodderen en zelf knutselen aan jouw website. Bouw samen met mij jouw digitale merk!
(Een merk dat daadwerkelijk klanten oplevert!)

Jouw huidige MERK (uitstraling, website en boodschap) sluit niet meer aan bij jouw bedrijfsdoelen en visie – dit frustreert jou! Je hebt het gevoel dat er veel meer uit te halen valt! MAAR HOE? Je vraagt jezelf vaak af: “Hoe krijg ik meer klanten uit mijn website?”, “Hoe vertaal ik mijn ideeën naar een visueel aantrekkelijk concept?”, “Welke gratis weggever past het beste?” en “Hoe kan ik mijn doelgroep het beste bereiken?”.

Lastige vragen waar jij vaak over piekert…

Maar niet voor lang! Dit is namelijk precies mijn “zone of genius”.
Ik ontwerp alle visuele aspecten van jouw MERK, denk strategisch met je mee en help je met de techniek die noodzakkelijk is om online succesvol te kunnen ondernemen.

Dit klinkt geweldig!

Ik wil een Brand Discovery Call

Ontdek hoe je met ons kunt samenwerken.

Let’s get creative!

Word (weer) verliefd op jouw eigen MERK en bouw samen met ons jouw Legacy

Jij bent niet standaard! You are special, right?! 100% agreed! Of je nu toe bent aan een REBRANDING, een digitale campagne wil uitrollen, op zoek bent naar content voor social media, jouw eigen magazine wil uitbrengen of een DIGITAAL PLATFORM wil laten bouwen – ik ben jouw digitale partner. Ik geloof niet in “one size fits all”. Jouw merk is tenslotte uniek en ik geloof in een persoonlijke aanpak! Wil je meer klanten aantrekken, meer impact generen en een (visueel) merk ontwikkelen dat echt bij jou past? Neem dan snel contact met mij op! Ik weet uit ervaring dat de meeste vragen in de volgende onderstaande categorieën vallen. Dus om je vast een beeld te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder een overzicht van mijn BRAND trajecten.

Onze trajecten waar wij bekend om zijn

Om de go-to expert in jouw branche te worden, heb je de volgende zaken nodig: een doordachte strategie, een huisstijl die verleidt en werkende techniek (website).

Wij helpen jou van A tot Z bij het ontwikkelen van een merk.

Wil je meer klanten, omzet en fans en zelf aan het roer staan van jouw merk? Start vandaag nog met studeren aan “The Royal Academy of Branding”.

Ik leer je hierin al mijn geheimen voor het ontwikkelen van een succesvol merk.

Wil jij op social media super herkenbaar en professioneel overkomen, zodat je meer kunt verkopen?

Met onze prachtige visuele templates vertel jij jouw authentieke merkverhaal op de TV-kanalen van de toekomst. Inclusief toffe content-kalender.

Online academie of platform

Trainingen voor jouw medewerkers, een membershipsite, online learning platforms: een superslimme zet voor jouw onderneming. Waardevol voor de klant, het team en voor jouw businessmodel.

Superfan Specials

Je eigen E-magazine, mooie visuals voor social media – het kan allemaal! Een prachtige presentatie helemaal in jouw eigen stijl, promotiemateriaal voor een actie – wij helpen je graag!

Branding On Demand

Onze BRANDING ON DEMAND diensten zijn uitermate geschikt voor ondernemers die geen marketingafdeling hebben, maar wel de voordelen willen ervaren van een TEAM op afstand. Huur ons in op maandbasis of koop een handige strippenkaart.

Gratis Masterclass

Ontdek het geheim van een
onweerstaanbaar merk

Investeer 30 minuten van je tijd in jouw merk.
Ontdek hoe jij snel meer klanten kunt aantrekken door jouw merk en website te verbeteren.

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen