Word gezien als dé go-to expert van jouw branche

en krijg de aandacht, fans en omzet die jij en je bedrijf verdienen

Je bent een ambitieuze ondernemer en je hebt een doel: de eerste keus zijn bij jouw ideale klant. Maar je weet ook dat je MERK — huisstijl, website, je marketingstrategie — een upgrade nodig heeft om dat te bereiken. Of je nu impact wil maken met een REBRANDING, een digitale campagne wil uitrollen, een nieuwe website wil laten bouwen, je eigen magazine wil uitbrengen of een DIGITAAL PLATFORM wil neerzetten — wij zijn je digitale partner.  Nieuwsgierig en kijken of we een match zijn? Boek gratis en vrijblijvend je strategiegesprek enof download mijn E-book “Upgrade je merk”

Relevant voor jouw ideale klant – dat word je met onze diensten…

Jouw mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je lekker verdient met wat je het liefste doet, zonder struggles of gedoe. Heb je weleens een (blind) date gehad? Binnen een paar seconden weet jij al: dit wordt ‘m of dit wordt ‘m niet. En dat is precies zo met je bedrijf. Je bezoeker voelt bij de eerste aanblik van je branding en website of jouw bedrijf interessant is. Wil je meer klanten aantrekken? Dan heb je een magnetisch merk nodig. Precies wat wij maken.

Online cursus: merkwaardig in
één dag

Ben jij team ‘zelf doen’? Dat kan met de online cursus ‘Merkwaardig in één dag’. Je legt de fundering van je merk, zodat jouw ideale klant jou ziet als de expert die je bent. Je kunt de cursus ook boeken in combinatie met begeleiding. Wel zo handig als je het niet helemaal alleen wilt doen.


Samen bouwen: goed werk,
sterk merk

Je brand van a tot z opbouwen of rebranden? Samen ontwikkelen we jouw sterke merk. Van strategische keuzes (je aanbod, doelgroep en unieke positionering) tot je nieuwe huisstijl en website die naadloos aansluit op jouw wensen en ideale klant.  Je website is niet alleen mooi, opvallend en origineel — hij converteert ook heel goed.

Jouw rots in branding
op afroep

Je merk slaapt nooit — je bent altijd bezig met innoveren. Heb je hulp nodig op het gebied van design, techniek en marketing en heb je het liefst specialisten die op afroep beschikbaar zijn?.Of het nu gaat om het designer van je landingspagina,, hulp met je website, het inrichten van je funnel, je webinarpresentatie, weggever, whitepaper of magazine opmaken — we zijn er voor je. Zo kom jij altijd brandschoon voor de dag.

Versterk je merk

Heb je al een website, maar ben je niet meer tevreden en toe aan een upgrade? Of wil je je merk versterken met een webshop, platform of e-learning? Met een team van specialisten op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek kunnen wij alles realiseren.

Herken je dat…

… je het gevoel hebt dat je uit je digitale jasje bent gegroeid, omdat je huidige branding niet meer past bij je wensen, visie en ideale klant?
… je gefrustreerd voelt na het knutselen aan je website, omdat het nog steeds niet is zoals jij wil en je je zelfs schaamt als iemand naar je website vraagt?
… je wéét dat je een kei bent in je vak, maar anderen jou nog niet zien als de expert die je bent?
… je met gezonde jaloezie naar je concurrenten kijkt en je je afvraagt waarom het jou niet lukt?

Wil je…

… iemand die je aan de hand meeneemt om je merk zo sterk neer te zetten, dat je ideale klant niet meer om je heen kan?
… dat mensen jou zien als dé go-to expert in je branche?
… een rij met klanten die staan te springen om met jou te werken?
… al die struggles en het gedoe achter je laten en lekker verdienen met wat je het liefste doet?

Waarom je merk upgraden een goed idee is

“Is het wel echt nodig, zo’n professionele indruk maken?” Ja! Het geeft jou zelfvertrouwen en dat werkt door in je bedrijf. Het maakt alles makkelijker: eindelijk je weggever lanceren of je webinar geven en vooral verkopen.

Meer omzet en klanten

Eén van onze klanten haalde een klant binnen via haar website, “want het zag er zo mooi uit”. Die klant deed een investering van 10.000, waardoor ze de investering in haar branding meer dan terugverdiende!

Concurrenten achter je laten

Iedereen kan een bedrijf beginnen en een website online krijgen. Jouw ideale klant heeft keus uit duizenden. Maar jouw branding sluit naadloos bij haar of hem aan en is zo converterend dat je je concurrenten een stap voor bent.

Over SuperFan Factory

Hi, Yoany Brandon Bravo hier! Nee, geen artiestennaam en als je het snel zegt, klinkt mijn tweede naam als ‘branding’. Dat is dan wel weer ideaal voor een branding agency. 😉 Afgestudeerd als interaction designer en specialist in design, klantreizen en salespsychologie. Met een team van specialisten helpen wij jou met digitaal ijzersterk voor de dag te komen.

Je merk ontwikkeld op basis van jouw dromen en wensen
Persoonlijke aanpak
Heldere afspraken, altijd bereikbaar en geen verborgen kosten

Download mijn gratis e-book

E-book dat je leert hoe jij de zichtbaarheid en klanten krijgt die je verdient en hoe je impact maakt. Download nu gratis het e-book en start vandaag nog met het upgraden van je website en je merk. Al 150 downloads!

Projecten waar we trots op zijn 

Laat je inspireren door onze Superfans

We kunnen zelf wel vertellen dat we net dat stapje extra zetten en dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Dat we innovatief zijn en onderscheidende, converterende websites maken. Of dat we transparant handelen, betrouwbaar zijn en écht meedenken met jou. Maar het is veel slimmer om de ondernemers die jou voorgingen aan het woord te laten.

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema

Mijn merk was op Instagram al goed zichtbaar, alleen de uitstraling van mijn webshop was niet passend. Er ontbraken ook vele technische functies in mijn webshop, waardoor de shop mij veel tijd koste. Ik heb mijn hele branding en webshop opnieuw laten ontwikkelen door Superfan Factory. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet, omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd. Ik word nu vaak gebeld door bedrijven die een offerte willen en dit allemaal op basis van mijn website.

Mila Pastel Thema Event

Via Instagram verliefd geworden op de stijl van Superfan Factory. Nu, vijf maanden later, heeft zij onze “look and feel” weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie en visie is. In drie woorden: we are Superfan! Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool Lifestyle Business Club

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten en levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer CEO House of water

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur 

 Portfolio

Versterk je merk met branding die voor je werkt

 

Duizenden aanbieders en aan jou de schone taak degene te vinden die het beste bij jou past. Even vrijblijvend sparren over je merk — van uitstraling tot website en van positionering tot strategie — en ontdekken of we een match zijn?

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen