Upgrade je MERK

Uitstraling, website & marketingboodschap

Krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jij verdient. Download nu mijn E-book en start vandaag met het Upgraden van jouw website en MERK.

Een website die klanten oplevert…

 

Daar help ik je graag mee

 

Herken jij dit; jouw huidige MERK (uitstraling, website en boodschap) sluit nog niet helemaal aan bij jouw doelen, visie en ambitie. Jouw MERK is nog niet 100% JIJ. Je wilt impact maken met jouw merk, oprechte verbinding met je klanten, zoveel mogelijk mensen helpen met jouw product of dienst en tegelijkertijd goed verdienen met het gene wat je het liefste doet. Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam :-). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met een team van professionals. Wil jij succesvol online ondernemen? Een website die daadwerkelijk klanten oplevert? Een visueel merk ontwikkelen dat bij jou past en 100% resoneert met jouw klanten? Meer verkopen en dan met name online? Boek dan nu een afspraak in.

Dit is waarom het upgraden van je merk een goed idee is

01

Herkenbaar & Professioneel

Jouw merk is super herkenbaar en klanten worden hierdoor automatisch aangetrokken. HELLO KLANTMAGNEET

02

Trots op je merk

Nooit meer aanmodderen met jouw website vanaf nu ben je trots op jouw website en uitstraling.

03

Meer omzet en klanten

Klanten haken eerder aan bij jouw product of dienst (ook online)hierdoor kun je sneller met jouw bedrijf groeien.

Jouw online succes start hier

Jij bent niet standaard! You are special, right?! 100% agreed! Of je nu toe bent aan een REBRANDING, een digitale campagne wil uitrollen, een nieuwe website wilt laten bouwen, jouw eigen magazine wil uitbrengen of een DIGITAAL PLATFORM wil laten bouwen – wij zijn  jouw digitale partner. Lees hieronder meer over onze Brandpakketten.

Klinkt dit jou bekend in de oren?

Je voelt dat je iets moet doen met jouw branding. Je bent al enige tijd flink aan de weg aan het timmeren. Je hebt jouw eerste successen behaald, maar nu is het tijd om de volgende stap te gaan zetten. Het is tijd om te gaan professionaliseren. Je hebt waarschijnlijk al een basis-branding: je hebt jouw doelgroep redelijk voor ogen, je hebt ooit een website laten bouwen en je hebt een logo laten maken. Maar je vraagt jezelf vaak af: “Hoe kan ik meer klanten aantrekken?” en “Hoe word ik de Go-T0 expert van mijn markt?

Je piekert met regelmaat over jouw website, freebie en doelgroep en hebt inmiddels al vaak dingen aangepast. Je voelt je af en toe zelfs gefrustreerd, want je weet dat jij de kennis al in je hebt zitten – het komt er alleen nog niet helemaal uit. De keuzes die je moet maken m.b.t. het ontwikkelen van jouw MERK voelen voor jou soms aan als een strop. Wat is de juiste keuze? Voor welke doelgroep ga ik kiezen? Welke gratis weggever ga ik maken? Word het een E-book of een videoserie? Welke branding-kleuren passen nu echt bij mij? Ga ik voor okergeel of toch voor roze? Wat moet ik nu wel en niet op mijn website plaatsen…

Je hebt al behoorlijk wat tijd besteed aan jouw website en socialmediakanalen, maar het levert nog niet echt wat op. Het voelt nog niet On-Brand, jouw huidige merk vertegenwoordigt jou nog niet. Je belooft jezelf en je partner dat het nu toch echt de laatste keer is dat je de website gaat aanpassen. Je website is nu ECHT AF! Maar toch ben je er niet 100% trots op, want ergens voel je dat het nog niet kloppend is. Jouw website is meer een digitaal visitekaartje en levert nog niet echt nieuwe klanten op. 

Snel meer informatie? Bel ons direct.

info@superfanfactory.nl

020 894 8946

Cursus nu €99,-

Upgrade je MERK in een dag. Volg onze online cursus en upgrade je uitstraling, website & boodschap.

9

Hoe ik je kan helpen

9

Inspiratie?

Bekijk met welke leuke ondernemers en merken wij hebben samengewerkt.

 

9

Digitaal kopje koffie?

Wil je vrijblijvend sparren over jouw merk(uitstraling,website en positionering)? Boek dan nu een gesprek.

Testimonials

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

Suzanne Beukema
Business mentor

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

 

Erica Meure Pool
Lifestyle Business club

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

 

Linne van Straten
Arboadvies bureau

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

 

Petra Brussen
Ex ceo prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

 

Elenoor Meijer
World of water

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

 

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen