Een huisstijl die opvalt

en waar klanten verliefd op worden

Het logo en de huisstijl is de kern van jouw bedrijf of merk. De huisstijl en de uitstraling moet passen als een jas, maar ook onderscheidend zijn en aansluiten bij jouw ambities. Een logo en een huisstijl zijn de meest duidelijke en belangrijkste bijdragen voor het imago van het bedrijf. Het logo is belangrijk voor al jouw visuele communicatie naar de buitenwereld en is dan ook overal zichtbaar voor jouw (potentiële) klanten. Het logo ontwerp moet weergeven waar je voor staat als bedrijf, wat wil je uitstralen en waar het bedrijf zich in wil onderscheiden.

 

hier draait het allemaal om…

Een huisstijl ontwerp is meer dan alleen een logo.

 Jouw klanten moeten in één oogopslag kunnen zien waar jouw bedrijf voor staat. Een goede huisstijl doet precies dat. Je identiteit gaat over het totale plaatje. Een duidelijk uniforme beeldtaal straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Wij gaan eerst het gesprek met je aan, en zo bepalen we de kracht en richting van jouw organisatie. Jij weet namelijk het beste wat er speelt in jou vakgebied én wij weten hoe je dat kan vertalen naar een visuele identiteit.

De voordelen van Merkwaardig zijn:

Je weet exact waar jouw merk voor staat: nooit meer onzeker zijn over jouw marketing en positionering. Een heldere merkstrategie biedt rust en zekerheid, je bent trots op je website en uitstraling.

Verkoop- en salesprocessen worden versimpeld. Waarom? Omdat potentiële kopers al fan zijn! Een heldere branding zorgt ervoor dat jouw potentiële klanten al zijn aangehaakt bij jouw product of dienst.

Door herkenbaar en consistent in beeld te zijn, trek je de aandacht van jouw potentiële klanten. In plaats van 13 in een dozijn, val je ineens op en zal een potentiële klant eerder zijn geneigd om een gesprek aan te vragen, een product af te nemen, je te boeken, etc.

Jouw bedrijf zal sneller kunnen groeien omdat je, simpel gezegd, eerder opvalt en aantrekkelijker bent en klanten eerder voor jouw product of dienst kiezen.

Voorbeelden van huisstijlen en logo’s

Dit is wat jij nodig hebt.

Het kloppend hart van je huisstijl is natuurlijk je logo. Vanuit hier bouwen we verder aan een professionele huisstijl die de persoonlijkheid en kernwaarden van jouw organisatie perfect uitbeeldt. Een goede huisstijl vertelt een verhaal; jouw verhaal! Het visule pakket bestaat uit drie onderdelen.

Brainstormsessie

Aan de hand van een brand scan, gaan we op zoek naar jouw unieke kracht. Onze designers kunnen hierdoor onderbouwde, samenhangende keuzes maken. Dit is heel belangrijk voor herkenbaarheid, naamsbekendheid en vertrouwen bij je doelgroep. Als de basis, de fundering staat, gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een logo en huisstijl die hierbij aansluiten.

Visual Brand

Op basis van de brand scan gaan we aan de slag met het ontwerpen van een logo en/of huisstijl voor jouw merk. We kijken naar vormen, kleuren en natuurlijk het passende karakter van je merk. Het resultaat is een onderscheidend logo met een bijpassende huisstijl, die je overal in kunt doorvoeren!

Brand Guide

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe huisstijl compleet wordt vastgelegd én dat deze in de toekomst gebruikt kan worden ontvang je een complete brand guide. Hierin staan alle onderdelen van je huisstijl tot in de puntjes genoteerd. Denk aan kleurcodes, gebruikte fonts, lettergrootte en eventuele vormen en/of huisstijlelementen. 

Laat je verrassen door wat er voor jou mogelijk is

Boek een digitaal bakkie koffie of bel direct!

Laat je inspireren door onze Superfans

We kunnen zelf wel vertellen dat we net dat stapje extra zetten en dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent. Dat we innovatief zijn en onderscheidende, converterende websites maken. Of dat we transparant handelen, betrouwbaar zijn en écht meedenken met jou. Maar het is veel slimmer om de ondernemers die jou voorgingen aan het woord te laten.

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Suzanne Beukema

Mijn merk was op Instagram al goed zichtbaar, alleen de uitstraling van mijn webshop was niet passend. Er ontbraken ook vele technische functies in mijn webshop, waardoor de shop mij veel tijd koste. Ik heb mijn hele branding en webshop opnieuw laten ontwikkelen door Superfan Factory. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet, omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd. Ik word nu vaak gebeld door bedrijven die een offerte willen en dit allemaal op basis van mijn website.

Mila Pastel Thema Event

Via Instagram verliefd geworden op de stijl van Superfan Factory. Nu, vijf maanden later, heeft zij onze “look and feel” weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie en visie is. In drie woorden: we are Superfan! Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool Lifestyle Business Club

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten en levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen Ex Ceo Prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer CEO House of water

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur 

Bekijk de videoreviews

Maak van jouw bedrijf
een merk met impact

Superfan Factory helpt ondernemers, die een volgende stap willen maken, met de identiteit en uitstraling van hun bedrijf of product. Vertel je verhaal visueel beter! Het pakket bestaat uit een aantal basiselementen en is uit te breiden met de volgende onderdelen.

 

Social media pakket

20 Social media visuals, zodat jouw merk direct herkenbaar in beeld komt. Deze visuals zijn te bewerken in Canva en bruikbaar voor Instagram, Facebook en Linkedin. Kosten €495,-

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingen die jouw merk helpen groeien. Een goede verpakking is bijna net zo belangrijk als het product. Wij helpen je hier graag mee.

Wil je ook een logo en huisstijl dat past bij jouw identiteit?

 

Boek een digitaal bakkie koffie of bel direct!

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen