Gratis 30 minuut durende Iconic Brand & marketing strategiesessie.

Inclusief “Iconic Brand checklist” totale waarde van €199,-

In dit gesprek ontdek jij:

de exacte strategie die jij nodig hebt om een onvergetelijk en niet te kopiëren merk op te bouwen.

de musthaves om effectief jouw aanbod te kunnen verkopen online.

het “geheime” ingredient waardoor je meer grip krijgt op  jouw klantenstroom. Nooit meer wakker liggen met de vraag “hoe vind ik klanten”.

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. Daarnaast is Yoany gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen ~ Ex CEO Prenatal

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur ~ online ondernemer

Een absolute aanrader als je echt een brand wilt neerzetten die jouw tone of voice en jouw merkwaarden uitdragen.

Yoany denkt actief mee waar dingen beter kunnen, gaf veel tips, goede adviezen en coaching. Het traject is echt een totaalbeleving en Yoany is steengoed in haar vak!

Romana Switzer- Ketoexpert

×