ICONIC CONTENT

CLUB

HET ENIGE SOCIALE MEDIA-membership DAT JE DAADWERKELIJK NODIG HEBT OM MEGA RELEVANT TE WORDEN VOOR JOUW LIEVELINGSKLANTEN. STOP MET AANMODDEREN EN LAAT ONS JE HELPEN BIJ HET CREËREN VAN ICONISCHE CONTENT DIE DAADWERKELIJK KLANTEN AANTREKT.

DIT IS HOE WIJ WERKEN:

 ONZE CONTENTANGELS komen langs

Vanaf nu is contentcreatie voor jou geen tijdrovende klus meer, want onze contentangels komen bij jou op locatie video en beeld schieten.

contentSTRATEGIE & PLANNING

Je hoeft je nooit meer druk te maken over wat je moet posten. Wij ontwikkelen een contentstrategie afgestemd op jouw niche en doelgroep. Onze content is gericht op het verhogen van jouw conversie.

CONTENT ONTWIKKELING

Wij maken mooie visuals, schrijven teksten, ontwikkelen coole reels en videocontent, en plaatsen deze ook op jouw kanalen. Het enige dat jij hoeft te doen is jouw goedkeuring te geven.

INTERACTIE MET JOUW VOLGERS

Heb je voor ons VIP pakket gekozen dan beantwoorden wij al jouw DM’s en gaan wij de interactie aan met jouw doelgroep. 

Onze persoonlijke missie

WIJ HELPEN JOU MET HET UPGRADEN VAN JE BRAND & CONTENT ZODAT JE VEEL MEER KLANTEN ONLINE KUNT AANTREKKEN.

TOP NOTCH social strategy

HI IK BEN YOANY

Er zijn heel veel verschillende agencies en online guru’s die staan te popelen om jou als klant binnen te halen. Dus waarom zou jij voor ons kiezen? Wij zijn geen traditioneel social media bureau, maar eerder een brandingagency. Social media is slechts het platform waarop jij in contact komt met jouw klanten. Hoe jij je merk communiceert en resonantie vindt bij jouw ideale klanten, bepaalt jouw succes. Het draait niet om de nieuwste Reels-strategie, maar om jouw vermogen om effectief contact te maken met jouw doelgroep. En dat is precies waar wij in uitblinken.

Ontdek meer over onze zeer betaalbare memberships die zorgen voor een next level social media. strategie

KUN JE VEEL NIEUWE KLANTEN VERWACHTEN?

Deze vraag wordt ons heel vaak gesteld, en dit is waarschijnlijk ook een belangrijke vraag voor jou.

Ik kan met zekerheid zeggen dat je daadwerkelijk klanten kunt werven via sociale media. Door actief te zijn op sociale media blijf je top of mind, en dit resulteert uiteindelijk in nieuwe klanten. De meeste mensen hebben namelijk tussen de acht en twaalf interacties met een merk nodig voordat ze overgaan tot actie. Social media is dus een belangrijke pijler in jouw marketingstrategie. Ik vertel je graag meer over onze strategie en de kansen die wij zien voor jouw merk in een vrijblijvende online call.

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces.

Petra Brussen – Ex ceo Prénatal

“Yoany heeft ons geholpen met het opzetten van een contentstrategie waardoor we veel meer interactie kregen met onze doelgroep.

Astrid Boogaard – Online ondernemer

DIT IS WAT DE ICONIC CONTENT CLUB JOU GAAT OPLEVEREN

JOUW HUIDIGE SITUATIE

Social media is een beetje een ondergeschoven kindje. Je weet hoe belangrijk het is, maar het ontbreekt jou en je team aan de kennis en tijd om een effectieve contentstrategie op te zetten.

Je doet op dit moment “iets” met marketing en social media, maar het zijn eigenlijk allemaal losse flodders. Er zit nog niet genoeg strategie achter om veel klanten online aan te trekken. Er is zoveel mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Het frustreert je met regelmaat dat je maar niet lijkt doortebreken naar het volgende omzetdoel.
Want je weet dat je een mega mooi product of aanbod hebt en je weet ook dat jouw lievelingsklanten op social media zitten.

Lid van de Iconic content club

Met trots laat je potentiële klanten weten dat je ook actief bent op sociale media. Je weet dat er regelmatig super toffe content wordt gepubliceerd terwijl jij bezig bent met datgene wat je het liefste doet: de inhoud van je vak.

Je staat er vanaf nu niet meer alleen voor. Een team van gedreven branding- en marketingspecialisten staat klaar om jou te ondersteunen. Je hebt vanaf nu geen zorgen en frustraties meer om je “zichtbaarheid”.

Je bent geen duizende euro’s kosten kwijt aan marketingpersoneel of dure agencies waar je lang aanvast zit. De ICC werkt met korte memberships die voor elke ondernemer interessant is.

ONZE MEMBERSHIPS

THERE’S A DIFFERENCE BETWEEN SPENDING MONEY AND INVESTING MONEY.

ICONIC CONTENT CLUB

Goud

twee uur content creatie op locatie (1 x per kwartaal)

twee post p/w (gedeeld op Instagram, facebook, Linkedin)

Een reel per week

Twee engagement storyseries per week

Inclusief; posten, upgrade visuele branding, teksten & strategisch ADVIES & overleg

 YES IK START VANDAAG VOOR:

€ 595,-

 EXCL.BTW P/M
LOOPTIJD 3 MAANDEN

ICONIC CONTENT CLUB

Vip deluxe

twee uur content creatie op locatie (2 x per kwartaal)

vier post p/w (gedeeld op Instagram, facebook, Linkedin)

Een reel per week

drie engagement storyseries per week

Activatie van doelgroep: welkomsbericht nieuwe volgers, reacties op berichten, conversatiestarters

Inclusief; posten, upgrade visuele branding, teksten & strategisch ADVIES & overleg

 YES IK START VANDAAG VOOR:

€ 895,-

 EXCL.BTW P/M
LOOPTIJD 3 MAANDEN

×