06 3444 6757

Bouwerij 92, 1185 XX Amstelveen

Ma-Vrij 09.00 - 18.00

Klantenportal   Helpdesk

Is jouw bedrijf al INSTAREADY?

Instagram is anno 2019 enorm populair: social influencers, prachtige plaatjes en #hashtags die jou connecten met de hele wereld! De mogelijkheden zijn oneindig. Maar social media kan ook een enorme uitdaging zijn. Hoe kom je nu aan “echte” volgers? Hoe “Brand” jij jouw bedrijf op Instagram, zó dat jouw potentiële klanten je gaan herkennen? Likes kunnen we kopen, maar daar ben jij niet in geïnteresseerd: jij wilt echte FANS !
visuals2

Val jij al op?

Speciaal voor ondernemers die Instagram effectief willen inzetten voor hun bedrijf hebben wij het InstaReady pakket ontwikkeld. Met dit pakket gaan wij ervoor zorgen dat je visueel ijzersterk voor de dag gaat komen: wij gaan jouw Brand Story vertellen. Instagram draait om het verhaal van jouw merk… en tja… Don’t we all love a good story…

Dit pakket is geschikt als jij:

  • Herkenbaar en consistent in beeld wilt komen bij je doelgroep
  • Niet meer wilt aanklooien maar een goed plan wilt ontwikkelen
  • Zelf aan de slag wilt gaan met jouw branding
  • Wilt leren hoe je “Branded visuals” kunt opmaken

Dit is hoe het werkt

Na aankoop van het InstaReady pakket krijg je direct toegang tot de Superfan Academy. In onze academy vind je direct alle lessen die betrekking hebben tot het Instaready pakket. Jouw eerste stap is om het Instaready werkboek in te vullen en direct al jouw huisstijl elementen per mail aan ons op te sturen. Wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw unieke templates.

Wij streven er naar om jouw unieke templates binnen 7 werkdagen aan je te presenteren. Je hebt de mogelijkheid om eenmaal aanpassingen aan het design aan te brengen. Na akkoord gaan wij jouw templates finetunen en uploaden deze vervolgens in jouw eigen Canva account. Heb je nog geen Canva account? Dan vind je in onze academy een video hoe je dit kunt aanmaken.

Je bent nu bijna INSTAREADY! In onze academy vind je een uitlegvideo over hoe jij jouw templates kunt bewerken en aanpassen! Wij vertellen je ook precies hoe jij Insta Stories en Instagram TV effectief voor jouw merk kunt inzetten! Als kers op de taart ontvang je ook een Masterclass “Video voor social” van videograaf Lilian Plas.

Yes maak mij bedrijf INSTAREADY!

De prijs van het INSTAREADY pakket is €395,- excl. btw

Zelf aan de slag met jouw merk

Je wilt jouw Instagram een makeover geven zodat je visueel herkenbaar gaat worden voor jouw doelgroep. Je wilt zelf aan de slag kunnen gaan met jouw Instagram. Dit pakket begeleid jou van A tot Z om Instagram zakelijk goed in te zetten.

Wat krijg je

insta3

10 unieke templates opgemaakt in jouw eigen huisstijl

5 unieke Insta stories achtergronden opgemaakt in eigen huisstijl

Canva_Logo (1)

Alle templates worden geupload in Canva

Uitleg video over hoe jij de templates zelf kunt bewerken

Untitled-3

Lifetime toegang tot de Superfan Academy

In onze academy vind je diverse videolessen en het E-boek “Insta content strategie”

insta-ready-content-strategie kopie

Je krijgt het E-book ” Contentstrategie” zodat jij een effectief plan ontwikkeld waarmee jij super aantrekkelijk gaat zijn voor jouw achterban.

Mocht je het E-book hebben al hebben gekocht, dan wordt bij afrekening het bedrag in mindering gebracht.

bonus

Masterclass “Video voor Instagram”: je leert van videograaf Lilian Plas alle fijne kneepjes van het vak, zodat jij nooit meer aarzelend een Instavideo opneemt.

Jou investering €395

Nooit meer inspiratieloos, lelijke plaatjes die niet opvallen en niets doen voor je merk. Met het INSTAREADY pakket wordt jouw merk visueel ijzersterk gepositioneerd.