Gratis Masterclass

 

Je merk “merkwaardig” positioneren op Instagram

 

Wil je meer impact, verkoop, volgers en gezien  worden als de Go-to expert van jouw branche? Start vandaag nog met het upgraden van jouw MERK. Doe nu mee met de gratis Masterclass “Merkwaardig je merk positioneren op Instagram” en ontdek hoe jij jouw Instagram feed en digitale presence kunt upgraden. Meld je nu snel aan!

Meld je nu aan

 

Speciaal voor ondernemers

In deze praktische training van 20 minuten neem ik jou mee op reis in de wereld van digitale branding. Na deze training weet jij exact hoe jij jouw MERK kunt upgraden om de impact te kunnen maken die jij wilt. Deze training is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers die:

Meer klanten willen aantrekken via hun Instagramaccount. Je voelt dat er veel meer uit te halen valt maar het komt er nu nog niet echt uit.
Gezien willen gaan worden als de go-to expert van hun niche. Kortom: niemand kan meer om jou heen!
Goed zichtbaar willen worden voor hun klanten en hierdoor TOP OF MIND zijn.
Makkelijker en eenvoudiger hun aanbod (online) willen verkopen.
Zichzelf onderscheidend willen positioneren en niet 13 in een dozijn willen zijn.
Hun Instgramfeed visueel en strategisch goed willen inrichten.

Kort iets over mij

 

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. MET ALS DOEL: meer klanten, impact en omzet. Want zonder kopende klanten kun je geen winstgevend bedrijf runnen. Ik ontwikkel merken die verbinden en authentiek zijn. Want alleen dan kun je de harten veroveren van jouw klanten.

Dit doe ik niet alleen maar met een team van professionals. Het is mijn persoonlijke missie om ondernemers de kracht van digitale branding te laten ervaren. Ik geloof niet in one-size-fits-all strategieën maar juist in jouw unieke kracht als ondernemer. Jij bent uniek en dat is jouw merk ook! Stop met fröbelen aan jouw Instagramprofiel met behulp van mijn masterclass heb jij vanaf nu een helder plan.

Dit is wat jij kunt verwachten

Na jouw aanmelding kun je direct starten met de training. Het is geen 20 minuten durende sales pitch, maar een echte Masterclass! De inhoud is gebaseerd op mijn Superfanmethode. Met deze methode help ik ondernemers hun MERK digitaal zodanig te positioneren dat klanten sneller tot het gewenste resultaat overgaan. Hieronder een korte toelichting op de onderwerpen die aan bod komen.

Ik ga je uitleggen welke stappen jij moet gaan zetten om Gezien te gaan worden als de Go-to Expert.
Ik ga je exact uitleggen wat branding inhoud
Ik ga je vertellen hoe jij met simpele stappen jouw Instagramfeed naar en hoger level kunt tillen

Ja, ik wil graag mijn merk
“merkwaardig” positioneren
Ik doe mee met de Masterclass

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

 

Linne van Straten
Arboadvies bureau

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

 

Petra Brussen
Ex ceo prenatal

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

Suzanne Beukema
Business mentor

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

 

Erica Meure Pool
Lifestyle Business club

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

 

Elenoor Meijer
World of water

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

 

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Share This
Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
Meld mij nu aan
Gratis Inspiratie webinar
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen