Is jouw business al
Instaready?

Stop vandaag nog met knutselen op Instagram en Canva. Met onze Brand-templates en contentstrategie, afgestemd op jouw merk, maak jij een daverende eerste indruk. Vanaf nu verlies jij geen onnodig tijd meer door urenlang te rommelen in Canva! BYE BYE,  onaantrekkelijke feed – HELLO, meer volgers en zichtbaarheid.

Stap 1

Intakesessie

Na je aanmelding ontvang je een link en kun je direct een strategieafspraak inplannen. In deze sessie bespreken wij jouw Brand en leggen we uit hoe wij te werk gaan.

Stap 2

We work our magic

Wij gaan aan de slag met het ontwerpen van jouw Canvasjablonen en contentstrategie. Je ontvangt van ons een link naar jouw Instareadypagina hier kun je alle content downloaden. Ook krijg je toegang tot alle uitlegfilmpjes.

Stap 3

Workshop

Yeah! je bent bijna Instaready, we sluiten het traject af met een 1-1 Zoomworkshop. In deze workshop vertellen wij je meer over de contentstrategie en kun je al je vragen stellen.

Dit pakket is speciaal voor ondernemers die…

Consistent en professioneel in beeld willen komen bij hun doelgroep via social media. Onze templates zijn 100% handgemaakt en gericht op conversie. Vanaf nu is jouw visuele presence “On Brand”.

 Nieuwe klanten willen aantrekken via social media. Ons “Instaready” slaat de brug tussen visueel design en strategie, zodat je strategisch jouw social media kunt gaan inzetten. Vanaf nu geen losse flodders meer, maar een goed doordacht plan.

Zelf de controle willen hebben over hun visuele merk en niet constant een designer in willen huren. In onze Academy leggen wij jou stap voor stap uit hoe jij de DESIGNER kan worden van jouw merk. 

Dit is wat je kunt verwachten

Hieronder een voorbeeld van de Lifestyle Businessclub voor wie wij de insta mochten rebranden.

01

Instagram Post templates

Afhankelijk van het pakket dat je hebt uitgekozen ontvang je 12 of 22 unieke opgemaakte templates die gericht zijn op conversie. De template kunt je aanpassen in Canva.

02

Instagram highlights

Je ontvangt 5 unieke storyomslag templates. Je kent ze wel die leuke rondjes aan de bovenkant van jouw feed.

03

Instagram Story templates

Ook je story’s kun je tegenwoordig “branded” maken. Story’s worden vaak goed bekeken dus het is extra belangrijk om hier goed je merk te laten zien. Je ontvangt 8 of 18 achtergronden.

04

Instagram reel templates

Afhankelijk van het pakket dat je hebt uitgekozen ontvang je 3 of 6 unieke opgemaakte reels omslagtemplates.

05

Contentplan

Je ontvangt van ons een opmaat gemaakt contentplan zodat jij exact weet wanneer en wat je moet posten inclusief hashtags.

06

Academy & 1-1 sessie

Op jouw Instaready pagina vind je diverse videotutorials o.a. een Canva masterclass. We sluiten het traject af met een 1-1 Zoomworkshop.

Jouw eigen Instareadypagina

Op jouw eigen Instareadypagina kun jij al jouw opgemaakte templates downloaden. Ook vind je hier de door ons gemaakte contentstrategie en kun jij handige videotutorials bekijken.

Testimonials

Wat anderen zeggen over het instaready pakket

Ik ben heel erg blij met de visuals. Ik kan nu eindelijk een mooie feed maken. Tijdens de opening van mijn salon ben ik actief met Instagram stories aan de slag gegaan. Ik merkte direct resultaat!

 

Emily ~ De Beautyspecialist

Klant

Ik had altijd zo een frustratie met social media, ik wist nooit wat ik moest posten en mooie plaatjes maken was ook niet voor mij. Door Yoany en het instareadypakket vind ik het weer leuk!.

 

Nicole ~ Voedingcoach

Klant

Let’s shop

 

Inspireer, groei en verleid je volgers. Stop met knutselen op Instagram. Met het Instaready pakket maak jij een daverende eerste indruk. We hebben twee pakketten om uit te kiezen.

Hi, yoany hier!

Voluit Yoany Brandon Bravo. Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers die zich online ijzersterk willen positioneren. Jou help ik dus aan meer klanten en meer omzet, doordat je meer indruk maakt met je online voorkomen. Want: zonder betalende klanten geen winstgevend bedrijf. Heb je vragen over het Instaready pakket stuur dan een mail naar hallo@superfanfactory.nl. Hieronder vind je antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe pas ik de templates aan?
Een prachtige Instagram feed is binnen handbereik met onze op maat gemaakte visuals. Al onze templates zijn aanpasbaar in Canva. Alle elementen zijn aanpasbaar en kun je 100% afstemmen op jouw merk. Op jouw eigen Instaready pagina vind je een aantal handige tutorials die jou helpen om de templates aan te passen.
Hoelang blijven de templates beschikbaar
De templates kun je downloaden op jouw eigen Instareadypagina. Na het downloaden kun je de templates openen in Canva. Hier blijven ze staan zolang je ze niet verwijderd. Na 12 maanden vervalt de Instareadypagina.
Ik heb nog geen huisstijl
Heb je nog geen huisstijl dan is dit geen probleem. In de intakesessie bespreken wij de gewenste style. Het is wel belangrijk dat je een globaal idee hebt van het visuele aspect van jouw merk.