Meer informatie ... Boek een call

Een merk met impact, samen bouwen wij jouw Legacy

Het Remarkable Brand traject VIP is voor gedreven ondernemers met grote ambitie. Wil je meer impact, verkoop, volgers en fans? Dan is dit het traject voor jou!

Jij wilt impact maken met jouw merk, het leven veranderen van mensen, een imperium bouwen, minimaal 10.000 euro winst per maand… Kortom: je hebt een REMARKABLE MERK nodig. Je hebt de grootste ambities, wellicht internationaal! Je droomt ervan om de go-to person van jouw branche te worden. Het is tijd om NEXT LEVEL te gaan ondernemen. Wij helpen jou van A tot Z om een merk met impact te ontwikkelen.

Een merk ontwikkelen gaat niet over één nacht ijs. Een business en een Brand zijn twee verschillende dingen. Een business wordt pas tot een sterk digitaal merk getransformeerd als de basics kloppen: jouw strategie moet op orde zijn, jouw merk moet visueel herkenbaar zijn en de techniek moet voor je werken. In zeven weken tijd ontwikkelen wij samen met jou jouw REMARKABLE BRAND.

Waarom heb jij een REMARKABLE merk nodig?

Om echt impact te kunnen maken, moet je onderscheidend zijn. Een mooi logo en een mooie website zijn tegenwoordig niet meer genoeg! Je moet de harten veroveren van potentiële klanten en mensen moeten graag jouw product of dienst willen kopen. Jouw Brand moet gaan leven in het hart van jouw potentiële klant. Jouw merk is meer dan enkel een product of dienst – het is een movement; het betekent meer!

Waarom heb jij een REMARKABLE merk nodig?

Om echt impact te kunnen maken, moet je onderscheidend zijn. Een mooi logo en een mooie website zijn tegenwoordig niet meer genoeg! Je moet de harten veroveren van potentiële klanten en mensen moeten graag jouw product of dienst willen kopen. Jouw Brand moet gaan leven in het hart van jouw potentiële klant. Jouw merk is meer dan enkel een product of dienst – het is een movement; het betekent meer!

Het Remarkable Brand traject VIP levert jou de volgende voordelen op:

 

 Een sterke marktpositie, omdat jij jouw bedrijf onderscheidend kunt positioneren.

 Met een REMARKABLE BRAND laat je jouw concurrentie ver achter je!

 Een simpel salestraject: klanten weten jou te vinden en verkopen is een eitje.

 Meer omzet en bedrijfsgroei en klanten die fan zijn.

“De betrokkenheid van Yoany en haar pro-actieve houding

zijn een steun in het branding transitieproces.”

Petra Brussen – Hearts Leader

If you want to have a million dollar company,
you need to build a million dollar brand

Stop met rommelen en DIY’en. Bouw samen met ons jouw SUPERMERK.

Dit is wat jij kunt verwachten

Elk merk is uniek en daarom is het Remarkable Brand traject VIP 100% op maat gemaakt. De basis van het ontwikkelen van een Supermerk is echter universeel. Het is een bewezen strategie, gebaseerd op het Superfanmodel. Wij geloven er namelijk in dat elk merk een uniek verhaal moet hebben, doordrenkt met PURPOSE. Pas dan kun je de harten verleiden van jouw potentiële klanten. Het Remarkable Brand traject VIP bestaat uit drie onderdelen.

Onderdeel 1

Branding Essentials

In het eerste onderdeel genaamd “Branding Essentials” gaan we aan de slag met de fundering van jouw merk.
We ontwikkelen onder andere:

Jouw doel, missie en visie.
Jouw unieke positionering.
Jouw onderscheidende vermogen.
Jouw marktpositionering
De reis van jouw klant.
Jouw meeslepende marketingboodschap.

Essentials

Expressions

Onderdeel 2

Branding Expressions

Een foto vertelt jou meer dan duizend woorden. In het tweede onderdeel genaamd “Branding Expressions” ontwikkelen wij een herkenbaar visueel concept uitgewerkt op digitale media. We ontwikkelen onder andere:

Een passende huisstijl, bestaande uit: logo, kleurenpallet, iconen, vormen en fonts.
Een digitaal Brand boek, zodat je altijd de richtlijnen van jouw merk kunt volgen.
Social media visuals, zodat jouw merk direct herkenbaar in beeld komt. Deze visuals zijn te bewerken in Canva.
Een gratis weggever in de vorm van een E-book of whitepaper.

 

Onderdeel 3

Online Vertaling 

In het derde onderdeel genaamd “Online Vertaling” ontwikkelen wij alle elementen die je nodig hebt om digitaal jouw klanten te verleiden. We ontwikkelen onder andere:

Een conversiewebsite inclusief blogmodule, contactformulieren en uniek opgemaakte pagina’s.
Inrichting van jouw sales funnel.
We redigeren jouw geschreven webteksten en maken deze SEO-proof.

* Het is mogelijk om dit pakket aan te vullen met een webshop, online academie en/of boekingsysteem.

Online

Maar er is meer…
Bij aanschaf van dit pakket
ontvang je de volgende extra’s

Toegang tot de Superfan Academy: in onze online leeromgeving vind je diverse videotutorials die jou leren hoe je jouw website kunt bewerken.

Onze digitale content-kalender. Deze kalender gaat jou helpen beter zichtbaar te worden op social media.

6 maanden toegang tot de Superfan Club en elke maand toegang tot onze digitale Brand strategiesessies. In deze digitale workshops/Q&A komen diverse MERKwaardige onderwerpen aan bod. De onderwerpen zijn gericht op marketing, branding, mindset en ondernemerschap.

“In één gesprek een 10.000 euro product verkocht
door mijn nieuwe branding

Suzanne Beukema – Business Mentor & Feminine Leadership Expert

“Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend.”

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

Waarom wij net even anders zijn

Wij geloven niet in concurrentie, omdat wij weten wat onze impact is. Maar eerlijk is eerlijk, wij snappen de mogelijke keuzestress bij het vinden en kiezen van de juiste branding-partner. Er zijn 1001 designers, websitebouwers, dure reclamebureaus, neefjes en nichtjes… en oh ja, vast ook nog ergens een ‘oude collega’ die je zou kunnen helpen. Met zo veel informatie die op je afkomt, zie je hoogstwaarschijnlijk door het virtuele bos de bomen niet meer.  

Onze belofte aan jou

Wij werken graag met gedreven ondernemers
en beloven jou het volgende:

01.

Uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding

Wij zijn niet de duurste partij, maar ook zeker niet de goedkoopste. Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering.

02.

Wij denken mee en inspireren

Wij zijn vernieuwend en innovatief en zijn op de hoogte van de laatste trends. Alles wat wij ontwikkelen is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We denken met je mee! Jouw succes is ons succes.

03.

Je krijgt altijd meer

Onze pakketten zijn echt anders, omdat we naast onze 1-op-1 service jou ook een aantal te gekke bonussen geven. Deze zijn uniek en kom je nergens anders tegen. Daarnaast kun je ook op ons rekenen als je na afloop van het traject nog vragen hebt.

Bekijk de video en ontdek of dit pakket voor jou geschikt is

Superfan helpt je echt naar the NEXT level

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten en levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.

Petra Brussen – Hearts Leader

Door mijn nieuwe branding voel ik mij veel ‘steadier’

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

Elenoor Meijer – World of Water

Maak van jouw bedrijf
een merk met impact

We hebben het Remarkable Brand traject VIP zodanig ingericht dat alle elementen van jouw merk zijn verzorgd. Het is mogelijk om het pakket uit te breiden met de volgende extra’s:

 

Schrijven van webteksten

Aansprekende teksten zijn erg belangrijk! Laat nu jouw teksten schrijven door één van onze tekstschrijvers.

Beeldbank

Foto’s vertellen het verhaal van jouw merk en mogen niet ontbreken. Boek nu een beeldbankfotoshoot met één van onze aangesloten fotografen.

Websitebeheer

Een website is net als een auto: hij moet goed worden onderhouden en elk jaar APK worden gekeurd. Met het websitebeheerpakket hoef jij je geen zorgen te maken m.b.t. het onderhoud, updaten en de beveiliging van je WordPress-installatie.

Investering: €19,95 p/m.

“De investering in mijn MERK was het
dubbel en dwars waard!”

Mila Pastel – Eigenaar Thema Event

“Ik krijg zo vaak te horen dat mijn website de reden is dat potentiële kopers voor mij kiezen”

Mijn merk was op Instagram al goed zichtbaar, alleen de uitstraling van mijn webshop was niet passend. Er ontbraken ook vele technische functies in mijn webshop, waardoor de shop mij veel tijd koste. Ik heb mijn hele branding en webshop opnieuw laten ontwikkelen door Superfan Factory. Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb gezet, omdat het mij enorm veel heeft opgeleverd. Ik word nu vaak gebeld door bedrijven die een offerte willen en dit allemaal op basis van mijn website.

Boek nu een 30 minuten Brand Discovery Call
en ontdek of dit pakket bij jou past

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen