Meer informatie ... Boek een call

Hero Collection VIP LEGACY PROGRAMMA VAN BEDRIJF NAAR HOUSEHOLD NAME iNNOVATIEF BRAND TRAJECT VOOR ONDERNEMERS DIE IMPACT WILLEN MAKEN. BOEK NU JE BRANDING CALL

Particle Jij wilt impact maken met jouw merk, het leven veranderen van mensen, een imperium bouwen. Kortom je hebt een REMARKABLE MERK nodig. Je hebt een grote ambities, wellicht internationaal! Je droomt ervan om jouw bedrijf uit te bouwen tot HOUSEHOLD NAME.
Wij helpen jou van A tot Z om een merk met impact te ontwikkelen.

Een merk ontwikkelen gaat niet over één nacht ijs. Een business en een brand zijn twee verschillende dingen. Een business wordt pas tot een sterk digitaal merk getransformeerd als de basics kloppen: je strategie moet op orde zijn, je merk moet visueel herkenbaar zijn én de techniek moet voor je werken. In 12 weken tijd ontwikkelen wij samen met jou jouw LEGACY BRAND.
Impact maken:daar gaat het om

Waarom heb jij een REMARKABLE merk nodig?

 

Om echt impact te kunnen maken moet je onderscheidend zijn. Enkel een mooi logo en een mooie website is tegenwoordig niet meer genoeg! Je moet de harten veroveren van potentiële klanten, mensen moeten graag je product of dienst willen kopen. Jouw “Brand” moet gaan leven in het hart van jouw potentiële klant. Jouw merk is meer dan enkel een product of dienst het is een “Movement”, het betekent meer!

Wat hebben alle grote merken met elkaar gemeen?

 

Ze hebben fans, trouwe brand ambassadors, klanten die staan te springen om een product of dienst te kunnen kopen, grote merken verkopen een “gevoel”

Een REMARKABLE BRAND levert jou de volgende voordelen op:

Een sterke marktpositie omdat jij jouw bedrijf onderscheidend kunt positioneren.

Met een REMARKABLE BRAND laat je jouw concurrentie ver achter je!

Een imperium wat zelfs zonder jou kan functioneren, jouw eigen legacy

Een simpel salestraject: klanten weten jou te vinden.

Je kunt als bedrijf sneller groeien omdat je al je “Branding zaken” op orde hebt.

Bouw met ons samen jouw
Remarkable Brand

Elk merk is uniek en daarom is het REMARKABLE BRAND programma 100% Tailor-Made. Echter, de basis van het ontwikkelen van een super merk is universeel. Het is een bewezen strategie gebaseerd op het SUPERFAN model. Wij geloven er namelijk in dat elke merk een uniek verhaal moet hebben. Doordrenkt met PURPOSE, pas dan kun je de harten verleiden van jouw potentiële klanten. Het REMARKABLE BRAND programma bestaat uit drie onderdelen.

Onderdeel 1

Branding essentials

In het eerste onderdeel genaamd Branding Essentials gaan we aan de slag met de fundering van jouw merk. We ontwikkelen o.a:

Jouw Purpose, missie en visie

Jouw kernwaarden

Jouw unieke positionering

Jouw onderscheidende vermogen

Jouw marktpositionering op basis van concurrentieonderzoek

Jouw meeslepende marketing boodschap

Essentials

Expressions

Onderdeel 2

Branding expressions

Een foto vertelt jou meer dan duizend woorden. In het tweede onderdeel genaamd Branding expressions ontwikkelen wij een herkenbaar visueel concept uitgewerkt op digitale media. We ontwikkelen o.a:

Een passende huisstijl bestaande uit: logo, kleurenpallet, iconen, vormen en fonts

Een conversie website inclusief blogmodule, contactformulieren en unieke opgemaakte – pagina’s

Een gratis weggever in de vorm van een E-book of Whitepaper

Inrichting van jouw salesfunnel.

We redigeren jouw geschreven webteksten en maken deze SEO Proof

Social media Visuals (zodat jouw merk direct herkenbaar in beeld komt.)

Onderdeel 3

Brand Extensie 

Het derde onderdeel kun je vrij naar keuze inrichten. Denk bijvoorbeeld aan jouw eigen digitale magazine, een eigen online cursus of wil je een op maat gemaakte menu kaart? Wil jij eigen cadeauverpakking of misschien wel een eigen advent kalender? Het kan allemaal, niks is onmogelijk.

* Prijs is afhankelijk van gemaakte keuze.

Extensie

Let’s get Remarkable!
Wat kun jij verwachten?

 

Het REMARKABLE BRAND programma is opgedeeld in drie fases en neemt ongeveer 12 weken in beslag. Dit is wat jij kunt verwachten:

Fase 1: 2 Unieke Brandingsessies
We gaan aan de slag met jouw Branding Essentials maar dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jou! In drie Brandingssessie van gemiddeld 1.5 uur nemen wij een DEEP DIVE in de wereld van Branding. Na de drie sessies hebben wij genoeg input om een strategisch concept te ontwikkelen.

Fase 2

Het gezicht van je merk

 

Jouw merk is inmiddels strategisch gepositioneerd. Op basis van jouw unieke fundament gaan wij een visueel concept ontwikkelen wat aansluit bij jouw kernwaarden en doelgroep. Je ontvangt van ons een presentatie over jouw unieke merk. Als jij 100% achter het concept staat gaan we jouw merk samen tot leven brengen.

Stap 3 Vertaling

Online vertaling

In deze fase gaan we al jouw merkuitingen ontwikkelen. Je gratis weggever wordt opgemaakt, je salesfunnel word ingericht en jouw conversie website wordt ontwikkeld. Een spannende tijd breekt aan! Je bent namelijk bijna zo ver om met jouw REMARKABLE BRAND live te gaan. Als kers op de taart ontwerpen we ook nog mooie herkenbare visuals voor social media zodat jouw merk ook digitaal ijzersterk zal worden neergezet.

Het REMARKABLE brand traject is uitermate geschikt voor ondernemers die:

Met hun huidige merk uit hun jasje zijn gegroeid! Jouw merk is volwassen geworden en is toe aan een REBRANDING
Een te gek idee of concept hebben maar niet goed weten hoe zij dit visueel en digitaal het beste kunnen communiceren.
Meerdere bedrijven/ bedrijfslocaties bezitten en een helder sterk overkoepelend merk willen ontwikkelen maar geen idee hebben waar te moeten beginnen.
Het digitale tijdperk met hun bedrijf hebben gemist en het gevoel hebben dat er nog zoveel meer in zit…

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze zet dit ook volledig in om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanelen van mijn bedrijf is binnen korte tijd skyhigh gegaan en ik heb nu echt Superfans 😉Linne van Straten – Eve & Lilith

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En... Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken."Petra Brussen – Hearts Business ex ceo Prénatal!

"Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf "Erica Meure Pool – Lifestyle Business Club

 Het REMARKABLE BRAND TRAJECT is een intensieve samenwerking van minimaal 12 weken. Wij geloven niet in ‘One Size Fits All!’ Nee jij wilt tailor made! Het REMARKABLE BRAND TRAJECT is te boeken voor €4995,-

Good choice 🙂 Boek direct een “Brand Discovery call” en ontdek in 30 minuten
hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen