fbpx
Meer informatie ... Boek een call

In vijf stappen van bedrijf naar household name

Ondernemen is een vak apart! Het is onze missie om jouw te helpen bij het behalen van jouw bedrijfsdoelen! Met een STERK MERK zal het ondernemen een stuk makkelijk zijn. 

Deze masterclass is voor ondernemers die hun bedrijf willen transformeren tot ijzersterk merk

We leven in een wereld met overkill aan alles: teveel prikkels teveel concurrenten, te veel keuze, te veel dingen die we MOETEN doen… STOP! Vergeet even alles wat je ooit hebt gehoord over websites, marketing, funnels & Facebook ads…als je namelijk niet investeert in een emotie- driven Brand zullen de resultaten van jouw sales inspanningen tegen vallen. In deze Masterclass neem ik jou mee op “A Branding journey”

 

Na het volgen van deze masterclass weet jij precies:

Wat de vijf Key elements zijn die alle grote “merken” gebruiken en hoe jij deze kunt implementeren

Weet jij hoe je, je website kunt transformeren van online visitekaart naar leadmachine

Weet jij wat er moet gebeuren om “klanten verliefd te laten worden op je merk.

Weet jij precies hoe jij je bedrijf kunt transformeren tot sterk merk

 Aan het einde van de Masterclass heb je concrete handvaten die direct tot resultaat leiden. 

Dit kun je verwachten

Ik snap dat jouw tijd schaars is time is money. Ik heb deze masterclass zodanig ingericht dat je direct aan de slag kunt met de informatie. Je ontvangt

 

Waardevolle tips die je direct kunt implementeren

Na aanmelding krijg je direct toegang!

45 minuten aan waarde en geen 45 minuut durende salespitch 🙂 Sterker nog je kunt niks kopen!

De kracht van Branding: mijn verhaal

Vijf jaar geleden begon mijn eigen Branding journey and OH MY what a ride it’s been so far! Gevallen en opgestaan en vele lessen geleerd. Ondernemen is echt een vak apart, naast dat jouw product of dienst inhoudelijk goed moet zijn moet je ook goed worden in “ondernemen”. Je kunt nog zo’n geweldig product of dienst hebben maar als jouw positionering niet resoneert met jouw doelgroep worden mensen minder snel klant.

Vijf jaar geleden liep ik rond op een business borrel, zo een waar iedereen wappert met visitekaartjes en eigenlijk geen oprechte interesse toont in elkaar.  Het viel mij op dat elke keer als ik mijzelf voorstelde als: Hallo mij naam is Yoany en ik ben designer, ik maak websites en huisstijlen”, ik het antwoord kreeg “ooh leuk dat doet mijn neefje ook”, of “Ik heb laatst mijn designer nog gesproken”, of “als ik ooit nog iemand nodig heb dan stuur ik je wel een mailtje”

Je voelt hem al aankomen, het netwerken leverde eigenlijk nooit iets op. Sterker nog, ik werd er ontzettend onzeker door: was de markt niet overvol met designers en website makers? Wie zit er nu nog op mij te wachten?

 

“Ik ging me afvragen hoe ik mij anders kan positioneren? Hoe kan ik mij onderscheiden ten opzichte van de concurrentie?”

Het antwoord daarop was BRANDING! De eerstvolgende keer dat ik op een Businessborrel kwam en iemand mij vroeg wat ik deed zei ik:

Ik help ondernemers hun merk digitaal ijzersterk te positioneren met als doel meer klanten aan te kunnen trekken. Ik combineer strategie, design en techniek.

Dit was voor mij ‘The Way to go’. Ik had gevonden hoe ik mensen kon enthousiasmeren om in ieder geval een gesprek met mij aan te gaan. Ik paste mijn ‘Look and Feel’ aan, updatete mijn website (echt voor de allerlaatste keer ☺ ) en in een mum van tijd wisten mensen mij te vinden.

Mijn missie was geboren: Ik ging voortaan klanten helpen om niet alleen een website te bouwen of een nieuwe Look and Feel te ontwerpen. Ik help nu klanten om hun merk te ontwikkelen.

In vijf stappen van bedrijf naar household name

Ondernemen is een vak apart! Het is onze missie om jouw te helpen bij het behalen van jouw bedrijfsdoelen! Met een STERK MERK zal het ondernemen een stuk makkelijk zijn. 

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen