Upgrade je merk & social content en maak van je volgers kopers.

Koop nu de “Million Dollar Brand Roadmap”
voor €11,- I.P.V. €111,-.

In de Million Dollar Brand Roadmap ontdek je:

 

1.

Hoe jij jouw huidige brand & social content kunt upgraden zodat je veel relevanter en interessanter wordt voor jouw lievelingsklanten. Zodat je makkelijker kunt verkopen via social media.

2.

  Alle “secret nuggets” voor het aantrekken van een continue stroom van toffe klanten en hoe jij jezelf onkopieerbaar in de markt zet.
Zodat je veel meer gezien gaat worden als de logische keuze.

3.

De exacte strategie die er voor zorgt
dat jouw social media volgers kopers worden. Deze strategie is getest en bewezen en zorgt dat jouw droomomzet ineens een stap dichterbij is.

HERKEN JIJ JE HIERIN?

 Jij bent het zat om te blijven ‘hangen’ in volgersaantallen & omzetgroei!

Je begint redelijke gefrustreerd te raken omdat de tijd die je besteed aan social media voor je business nog niet echt heel veel resultaten opleveren. Je hebt al uren besteed aan het maken van mooie visuals in Canva, het schrijven van content en het spieken bij concurrenten.
Je doet wat er wordt geadviseerd: “consistent posten”, “hashtags gebruiken” en “je gezicht laten zien in stories”, maar nog steeds komen er weinig nieuwe klanten bij. En dit is super zonde, want je weet dat je vakinhoudelijk goed bent en/of dat je een goed product verkoopt. Je bent tot de conclusie gekomen dat je huidige strategie niet echt werkt en dat het tijd is voor een nieuwe koers. Als andere bedrijven kunnen verkopen via social media, moet jij het ook kunnen!

Hi, mijn naam is Yoany. Speciaal voor ondernemers zoals jij heb ik de “Million Dollar Brand Roadmap” ontwikkeld. De MDBR is een krachtig programma dat jou aan de hand meeneemt om een niet te kopiëren merk op te bouwen en om je huidige content te upgraden. Zodat je veel relevanter gaat worden voor jouw favoriete klanten en makkelijker online kunt verkopen, zelfs met maar een handjevol volgers. Ontdek op deze pagina meer over het programma.

 

DIT KAN OOK VOOR JOU.

 HOE FIJN ZOU HET NIET ZIJN ALS SOCIAL MEDIA VOOR JOU GAAT WERKEN…

Wat je kunt verwachten:

Het programma bestaat uit korte praktische masterclasses die jou gaan helpen om strategischer je brand en social media in te richten zodat je eenvoudiger klanten gaat aantrekken. Verwacht geen standaard tips en marketingtruckjes die iedereen al kent en uitvoert. Ik wil je een nieuwe manier van innovatieve organische marketing laten zien die daadwerkelijk van jouw volgers kopers maakt.

 TOEGANG ONLINE ACADEMY

In 120 minuten neem ik je mee in de wondere wereld van branding en social media marketing. We gaan o.a. jouw positionering, website & content upgraden zodat je veel relevanter gaat worden voor jouw lievelingsklanten.

INSPIREREND WERKBOEK

Je ontvangt een super tof werkboek met inspirerende opdrachten. Deze opdrachten zijn onderdeel van mijn Superfan-methode en hebben al vele ondernemers geholpen met het behalen van hun droomomzet.

1-1 FEEDBACK VAN YOANY

Als kers op de taart ontvang je een 1-1 contactmoment met mij! Je doet het dus niet alleen, ik ben er om je te helpen. In het 1-1 contactmoment ga ik met je meekijken waar jouw business & brand nog een upgrade nodig heeft.

 CLAIM NU DE MILLION DOLLAR BRAND ROADMAP VOOR €11,- I.P.V. €111,- Inclusief 1-1 advies van YOANY

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER YOANY

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur – Online ondernemer

“Er zijn heel veel online cursussen, maar deze is op het gebied van prijs–kwaliteit één van de beste tot nu toe! Ik heb mijn website volledig via de visie van Yoany aangepast en de resultaten zijn verbluffend.”

Astrid Boogaard

Dit is wat je gaat ontdekken in de
“Million Dollar Brand Roadmap”

 

Jouw eigen brandvoice

Je ontdekt hoe je jouw eigen “brandvoice” ontwikkelt, zodat je veel meer opvalt op social media en niet meer te kopiëren bent.

Positioneren als een pro

Je ontdekt hoe je inspeelt op het verwachtingspatroon van jouw ideale klanten, zodat jij de logische keuze wordt en blijft.

Expertstatus

Je ontdekt hoe je veel meer GEZIEN gaat worden als de Go-to expert en hoe je jouw merk strategisch kunt laten groeien.

Upgrade je brand

Je ontdekt hoe je met simpele aanpassingen aan je website en visuele concept veel relevanter wordt voor jouw ideale klanten, zodat ze eerder tot aankoop overgaan.

Inspelen op de klantreis

Je ontdekt hoe je een 360-graden marketing systeem bouwt, zodat je altijd en overal zichtbaar bent voor jouw doelgroep.

Content die werkt

Je ontdekt hoe je inspirerende, opvallende content creëert die daadwerkelijk van volgers kopers maakt, inclusief handige voorbeelden en een lijst met scroll stopping hooks. Je ontvangt ook mijn strategie om effectief te kunnen verkopen via Story’s.

CLAIM HET NO-BRAINER AANBOD

 Ja ik wil mijn brand en social content upgraden zodat ik meer klanten online ga aantrekken.

You got questions
we got answers

 

Hoe werkt het precies?

Na aankoop van de ‘Million Dollar Brand Roadmap’ krijg je direct toegang tot de Superfan Academy en kun je meteen beginnen. De inhoud is voor altijd beschikbaar.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is geschikt voor elke ondernemer die zijn branding en social media marketing wil upgraden. Als je op dit moment nog weinig resultaat haalt uit jouw social media-activiteiten, dan is dit programma op jouw lijf geschreven.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het programma bestaat uit zeven afzonderlijke video’s die je op je eigen tempo kunt bekijken. Als je besluit om alle video’s te bekijken, duurt dit ongeveer tweeënhalf uur. Het werkboek en de opdrachten nemen nog eens een uur in beslag. Om alle inhoud te bekijken, dien je een dagdeel te reserveren. Maar als je jouw unieke merk wilt versterken en meer klanten wilt aantrekken, is het de moeite zeker waard.

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DE FEEDBACK?

Ik ben ervan overtuigd dat je na het doorlopen van het programma heel goed weet hoe je jouw merk en sociale media kunt verbeteren. Desondanks begrijp ik dat je wellicht vragen hebt of specifieke feedback wilt ontvangen over bepaalde onderwerpen. Daarom bied ik je de mogelijkheid om via een WhatsApp-voicememo of tekstbericht een vraag of feedback aan mij voor te leggen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren met een gesproken bericht.

GA IK MEER VERKOPEN DOOR HET PROGRAMMA?

In het programma krijg je alle inzichten en tools die je nodig hebt om jouw merk en marketing daadwerkelijk te upgraden. Het aantrekken van meer klanten via social media vereist een langetermijnstrategie, dus je moet wel de lessen die ik je leer implementeren.

IK HEB NOG GEEN BRANDING KAN IK DAN MEE DOEN?

Ja, ook als je nog geen branding of website kun je mee doen met het programma.

×