Million Dollar Brand Roadmap

Hoe jij door het upgraden van je brand & marketing je droomomzet gaat behalen.

Hallo toekomstige CEO van jouw “Million Dollar Empire” ben jij het zat om te blijven ‘hangen’ in volgersaantallen & omzetgroei? Sta je te popelen om jouw business succesvol in de markt te zetten en de logische nummer 1 keuze te worden voor jouw lievelingsklanten?. Ja? dan is het MDB -programma op je lijf geschreven. Maak nu gebruik van mijn no- brainer aanbod en koop het programma voor €111,-. Als kers op de taart krijg je ook een contactmoment met mij! Het kan niet beter worden! 🙂

Voordat je verder gaat
lees even het volgende:

Herken jij jezelf niet in één van onderstaande? Dan is de “Million Dollar Roadmap” niet voor jou! Even goede vrienden, maar dan is het geen match. Herken je jezelf wel? Top! Dan ben je precies waar je moet zijn.

Jij bent mega ambitieus en wil je bedrijf laten groeien.

Jij bent niet standaard, right? Jouw merk is er een uit duizenden, maar dit draag je nog niet uit. Jouw business is geen uit de hand gelopen hobby (meer). Je wilt een financieel onafhankelijke toekomst creëren en impact maken met jouw missie & product of dienst.

 

Je hebt het gevoel dat je op dit moment een beetje blijft hangen.

De basis van jouw business & brand staat: je hebt een logo, website en bent redelijk actief op social media. Maar de hordes klanten en fans staan nog niet voor je digitale deur. Je “gelooft wel dat er meer is”, maar weet niet hoe je hier komt.  Je ziet door de bomen soms het bos niet meer.

Je weet dat je “iets” met branding & marketing moet doen maar wat…

Je weet dat als je meer klanten wilt aantrekken, je écht onderscheidend en rete relevant (of retevant? ;)) moet worden voor jouw ideale klanten.  Maar HOE doe je dit?  Hoe creer je een unieke klantreis waardoor jouw lievelingsklanten je aanbod masaal kopen.

Het is mijn missie om jou te helpen met het laten groeien van jouw business & brand.

Hi, ik ben Yoany Brandon Bravo. Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers met het upgraden van hun brand. Dit doe ik met het opstellen van een vlijmscherpe brand strategy, een nieuw visueel concept en een nieuwe of heringerichte website. De ultieme combinatie tussen strategie en creativiteit en altijd met het oog op een 360° brandexperience. Want je brand is niet alleen een mooi logo en een pakkende slogan, maar dat wist jij natuurlijk al. 😉

Het resultaat? Meer klanten, meer omzet en meer superfans! Doe nu mee het programma “Million Dollar Brand Roadmap.

 

In de Million Dollar brand Roadmap ontdek je:

 

1.

Hoe jij jouw huidige brand & marketing kunt upgraden zodat je veel relevanter en interessanter wordt voor jouw lievelingsklanten. HELLO NEXT LEVEL BRAND 🙂

2.

  Alle “secret nuggets” voor het aantrekken van een continue stroom van toffe klanten en hoe je jouw brand strategisch kan laten groeien.

3.

Mijn eigen unieke succesformule die mij aan 20k omzet maanden helpt. Ik ga je exact uitleggen wat voor jou de stappen zijn/ de knoppen zijn waar jij aan moet gaan draaien om jouw droomomzet te behalen.

Wat je kunt verwachten:

Het mini programma is geen standaard, suffe online cursus die ik even snel in elkaar gedraaid heb. Het is mijn masterpiece en een heuse experience. Na aankoop krijg je direct toegang tot mijn academie en kun je meteen starten. Je krijgt een super tof digitaal werkboek en als kers op de taart ontvang je een contactmoment met mij. YES! Je mag mij een voicememo sturen met het topic waar jij mijn feedback over wilt ontvangen. Je doet het dus niet helemaal alleen.

 En de kosten: € 111,- Een no-brainer aanbod dus!

Gratis digitale training

In 90 minuten neem ik je mee in de wondere wereld van branding en social media marketing. Je krijgt praktische adviezen zodat jij snel meer klanten via social media kunt aantrekken met jouw unieke brand. Je hebt geen duizenden volgers nodig.

Gratis Iconic Brand check

Je ontvangt een super tof werkboek met inspirerende opdrachten. Deze opdrachten zijn onderdeel van mijn Superfan-methode en hebben al vele ondernemers geholpen met het behalen van hun droomomzet.

Live Masterclass

Als kers op de taart ontvang je een 1-1 contactmoment met mij! Je doet het dus niet alleen, ik ben er om je te helpen.

“Million dollar Brand Roadmap”
is uitermate geschikt voor ondernemers die:

Precies willen weten wat de stappen zijn die jij moet zetten om je huidige business & brand naar een Next level brand te transformeren zodat je relevanter en interessanter wordt voor jouw lievelingsklanten.

Een eigen “brandvoice” willen ontwikkelen zodat jouw klanten sneller en eenvoudiger bij je gaan kopen via social media.

klaar zijn met “standaard” en een Iconic Brand willen bouwen zodat zij hun droomomzet gaan behalen en een continue stroom aan klanten kunnen aantrekken.