Mini videotraining

Jouw next level brand

Vergeet even alles wat je ooit hebt geleerd over branding en marketing. Vandaag ga ik (Yoany) jou laten ervaren wat jij nodig hebt om een NEXT LEVEL BRAND te ontwikkelen. Een Next level brand gaat jou helpen om door te breken met je business. Dit bereiken we allemaal zonder de uitgekauwde trucjes en strategieën die jij vast al 100 keer hebt gehoord en gezien. Het bouwen van een Next level brand gaat over je business onderscheidend positioneren, het bieden van een experience aan je lievelingsklanten en most of all: je brand en website inrichten met het oog op conversie.

Ga je mee op deze transformerende reis?
Reistijd 15 minuten.

Dit is belangrijk om te onthouden…

Jouw logo en je huisstijl zijn NIET jouw merk, deze onderdelen zijn slechts de visuele vertaling van jouw merk. Je website is geen digitaal visitekaartje, je weet vast wat er meestal met visitekaartjes gebeurt. Je moet jouw website gaan zien als jouw unieke online podium, de plek op het web waar jij jouw lievelingsklanten kunt inspireren, motiveren en activeren. Hetzelfde geldt voor de tv-kanalen van de toekomst, jouw social mediakanalen zijn ook jouw podium. Als jij een Next level brand wil gaan ontwikkelen heb je ook een Next level mindset nodig. Start met het geloven in jezelf, jij bent al de expert. Je moet er nu alleen nog voor zorgen dat ook anderen jou ZIEN als expert, tijd om je business en brand next level te positioneren! Klik op de button en start met de eerste video en bijbehorende opdracht.

Next level brand musthave 1

Toekomstige lievelingsklanten

Hier begint het allemaal mee. Wist jij dat je niet voor je huidige klanten jouw Next level business bouwt, maar juist voor de klanten die jij graag wilt aantrekken. Bekijk en ontdek in de video meer over de eerste musthave. De opdracht die hoort bij de video kun je hieronder downloaden.

Next level brand musthave 2

Onderscheidend positioneren

Als je een Next level brand wil ontwikkelen moet je onderscheidend zijn. Er zijn al genoeg kopieën van kopieën. Ontdek in deze video hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren zodat jij veel relevanter gaat worden. Download hieronder de bijbehorende opdracht.

Next level brand musthave 3

Woorden die raken

De kracht van woorden is onbeschrijfelijk groot. In deze video leer ik jou hoe jij “woorden” effectief kunt gebruiken om een verleidelijke brand message te creëren. Download hieronder de opdracht die hoort bij deze musthave.

Next level brand musthave 4

Online verleiding

Wist jij dat de meeste mensen binnen 10 seconden beslissen of ze wel of niet op je website blijven? Ontdek in deze video hoe jij door middel van het geven van meerwaarde klanten aan je kunt binden, ook online. Download hieronder de opdracht die hoort bij deze musthave.

Claim hier je mega cadeau

Er is vast een heleboel aan het borrelen in jouw hoofd. Stuur één van jouw worksheets naar hallo@superfanfactory.nl en krijg mijn persoonlijke advies voor jouw Next level brand. Vergeet natuurlijk niet je naam en eventuele vraag te vermelden. Klik hieronder op de button en bekijk mijn meest waardevolle brand musthave.

En nu? Je kunt doen wat de meeste mensen doen: niks. Of je kunt vandaag voor €19,95,- instappen in de eerste module van mijn  ‘Next level brand academy’. Normaal € 149,95-.nu voor €19,95.- inclusief 1-1 moment met mij.  Bekijk de video hieronder voor mijn laatste Mega Brand Musthave.

Dit is geen salescall 🙂