Welkom bij het Business & Brand Accelerator programma

Vanaf vandaag zal jouw leven en jouw brand nooit meer hetzelfde zijn! Ben je klaar om jouw Next level life changing brand te bouwen?

Ben je nieuw? Bekijk dan even de onderstaande introductievideo.
Scroll naar beneden om toegang te krijgen tot de modules.

FASE 1

Upgrade je huidige brand

In de eerste fase van het Business & Brand Accelerator programma gaan we aan de slag met het upgraden van je huidige brand zodat jouw brand veel relevanter en interessanter aanvoelt voor jouw lievelingsklanten. Het opbouwen van een solide merkbasis vormt de essentie van jouw Million Dollar Brand.

Brand fundamentals

Wanneer je deze module hebt afgerond, beschik je over een toekomstbestendig businessmodel, ben je onderscheidend en heb je het fundament gelegd voor jouw merk.

Upgrade je brand

Wanneer je deze module hebt gevolgd, zal jouw visuele merk veel aantrekkelijker zijn voor jouw ideale klanten en zal jouw website geoptimaliseerd zijn voor conversie.

Power Freebie

Wanneer je deze module hebt gevolgd, beschik je over alle ingrediënten om een inspirerende en motiverende freebie te ontwikkelen die jouw bezoekers daadwerkelijk willen aanvragen.

FASE 2

Word gezien als de logische keuze voor
jouw lievelingsklanten

 

In de tweede fase van het Business & Brand Accelerator programma gaan we aan de slag met het digitaal verleiden van jouw favoriete klanten. We gaan o.a. een contentstrategie ontwikkelen en krijg je alle ins en outs om van jouw social media volgers kopers te maken.

Content creatie met Brand Archetypes

Brand archetypes gaan jou helpen meer sturing en emotie te geven aan jouw content. Ontdek welk archetype het beste bij jou past.

Finger licking content

Het hebben van een goede contentstrategie is de basis van online verkopen. In deze module ga jij ontdekken hoe jij content ontwikkeld die jouw doelgroep tot actie aanspoort.

Van volgers naar kopers

Na het volgen van deze module weet jij precies hoe jij van volgers kopers kunt maken. Je ontdekt de exacte strategie waarmee je effectief online kunt verkopen.

FASE 3

Marketing om door te breken

In de derde fase van het Business & Brand Accelerator programma gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw marketing systeem. Als bonus ontvang je alle handvatten voor het ontwikkelen van een digitaal product.

Jouw marketingsysteem

Na het volgen van deze module heb jij een marketingsysteem gecreëerd dat is afgestemd op jouw bedrijfsdoelen. Je weet precies welke marketingactiviteiten het beste passen bij jouw brand en hoe je deze kunt uitvoeren.

Bonus digitale producten

Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een digitaal product maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze module ontdek je alle ‘geheimen’ van het ontwikkelen van een digitaal product dat daadwerkelijk verkocht gaat worden.

×