Brandarchetype:
The Outlaw

De beste manier om het karakter (DNA) van je bedrijf of merk te bepalen en onder woorden te brengen is via brandarchetypen.

Dit zijn twaalf oerkarakters bedacht door de Zwitserse psycholoog Carl Jung die iedereen intuïtief herkent. Ieder archetype heeft zijn eigen waarden, kwaliteiten, doelen en ambities. Je kunt jouw brandarchetype gebruiken als vertrekpunt voor al jouw branduitingen. Het gaat je helpen om een duidelijke herkenbare positionering uit te dragen zowel op je website als op je social media. Bekijk hieronder de video en ontdek  alle ins en outs van jouw brandarchetype. Als je naar beneden scrolt op deze pagina ontdek je meer over jouw unieke archetype.

Jouw krachtzin:

Be brave, be strong, be fearless

Een andere naam voor de Outlaw is De Rebel. Dit merk-archetype voelt zich niet thuis en herkent zich niet in de maatschappij waarin hij of zij leeft en daagt daarom de status quo uit. Gedreven door een gevoel van vrijheid, onafhankelijkheid, gerechtigheid of zelfs wraakgevoelens creëert de Outlaw een wereld waar zij wél in past.

Eigenwijs
Stoer
Revolutionair
Krachtig

Jouw valkuilen

Vaak is een sterk punt ook een valkuil. In het geval van de Outlaw is haar rebellerende karakter ook direct de basis voor haar grootste valkuilen: rebels zijn puur voor het rebels zijn. Rebeleer je zonder doel en schockeer je zonder reden? Grote kans dat je niet serieus genomen zal worden.

Jouw kracht

Als merk breekt de Outlaw regels binnen én buiten haar branche in de jacht op verandering, met én voor de doelgroep. Outlaws zijn leiders, brutaal en niet bang om risico’s te nemen.

Brandkleuren die passen

#841518

Kleurcode

#d1d2d3

Kleurcode

#31757c

Kleurcode

#E4D0BE

Kleurcode

#606060

Kleurcode

#1e1e1e

Kleurcode

Brand Moodboard

Deel je Brandarchetype in je stories op Instagram en ontvang een ingelijste poster.

Deel je Brandarchetype in je Instagram stories, vertel dat je meedoet met het Empire Brandtraject en krijg jouw Brandarchetype ingelijst op je deurmat. Om het je makkelijk te maken kun je hieronder ( klik op de button) een instastory sjabloon van jouw archetype downloaden. Download de afbeelding naar je computer, verstuur hem naar je telefoon, sla hem op in je fotobibliotheek en laad hem als plaatje in op je story. In het bovenste gedeelte kun jouw tekst plaatsen. Vergeet niet om mij te vermelden @yoany.brandexpert

Terug naar lesoverzicht