Brandarchetype:
The Mage

De beste manier om het karakter (DNA) van je bedrijf of merk te bepalen en onder woorden te brengen is via brandarchetypen.

Dit zijn twaalf oerkarakters bedacht door de Zwitserse psycholoog Carl Jung die iedereen intuïtief herkent. Ieder archetype heeft zijn eigen waarden, kwaliteiten, doelen en ambities. Je kunt jouw brandarchetype gebruiken als vertrekpunt voor al jouw branduitingen. Het gaat je helpen om een duidelijke herkenbare positionering uit te dragen zowel op je website als op je social media. Bekijk hieronder de video en ontdek  alle ins en outs van jouw brandarchetype. Als je naar beneden scrolt op deze pagina ontdek je meer over jouw unieke archetype.

Jouw krachtzin:

If you can dream it you can do it.

Jij maakt het onmogelijke mogelijk. Een ware Magiër is een voorloper en blijft innoveren. Zo kan hij zijn klanten continue voorzien van geluksmomenten en hun transformatie ondersteunen. Een goede Magiër bouwt langdurige partnerships en een loyale klantenkring op. Je bent een enorme doorzetter en je weet altijd iets negatiefs om te buigen naar iets positiefs.

Visionair 
Inspirator 
Dromer 
Leider 

Jouw valkuilen

Transformatie en verandering beloven is één, het daadwerkelijk bewerkstelligen is natuurlijk veel gecompliceerder. Dat is dan ook de uitdaging voor de Magiër. Het gevaar voor een Magiër is dat je iets roept maar het niet waar kunt maken.

Jouw kracht

Als echte Magiër zorg je voor geluksmomenten, zij het kort of lang. Je loopt voor op je concurrentie met een vernieuwend concept. Je klanten zijn op zoek naar transformatie voor zichzelf, op zoek naar verbetering, verlichting of vooruitgang. Als jij een product of dienst ontwikkeld hebt dat ze daarin ondersteunt, kan dat resulteren in groot succes.

Brandkleuren die passen

#C69F3D

Kleurcode

#d1d2d3

Kleurcode

#1F5768

Kleurcode

#d1d4ff

Kleurcode

#56449B

Kleurcode

#4b257a

Kleurcode

Brand Moodboard

Deel je Brandarchetype in je stories op Instagram en ontvang een ingelijste poster.

Deel je Brandarchetype in je Instagram stories, vertel dat je meedoet met het Empire Brandtraject en krijg jouw Brandarchetype ingelijst op je deurmat. Om het je makkelijk te maken kun je hieronder ( klik op de button) een instastory sjabloon van jouw archetype downloaden. Download de afbeelding naar je computer, verstuur hem naar je telefoon, sla hem op in je fotobibliotheek en laad hem als plaatje in op je story. In het bovenste gedeelte kun jouw tekst plaatsen. Vergeet niet om mij te vermelden @yoany.brandexpert

Terug naar lesoverzicht