Brandarchetype:
The Creator

De beste manier om het karakter (DNA) van je bedrijf of merk te bepalen en onder woorden te brengen is via brandarchetypen.

Dit zijn twaalf oerkarakters bedacht door de Zwitserse psycholoog Carl Jung die iedereen intuïtief herkent. Ieder archetype heeft zijn eigen waarden, kwaliteiten, doelen en ambities. Je kunt jouw brandarchetype gebruiken als vertrekpunt voor al jouw branduitingen. Het gaat je helpen om een duidelijke herkenbare positionering uit te dragen zowel op je website als op je social media. Bekijk hieronder de video en ontdek  alle ins en outs van jouw brandarchetype. Als je naar beneden scrolt op deze pagina ontdek je meer over jouw unieke archetype.

Jouw krachtzin:

Creativity is intelligence having fun.

Jij hebt een enorme visie, je weet exact wat je wil bereiken. Een Creator merk is eigenwijs, innovatief en altijd op zoek naar de beste oplossing. Zij verandert de wereld. Juist omdat de Creator het onmogelijke mogelijk maakt, zijn klanten bereid extra te betalen voor de producten of diensten van een Creator. Een Creator is van nature creatief, eigenwijs en vindingrijk. Hiermee biedt de Creator haar klanten innovatieve oplossingen en nieuwe mogelijkheden. 

Innovatief
Inspirator 
Visionair 
Magnetisch

Jouw valkuilen

Perfectionisme is jouw grootste vijand. Dit merk-archetype moet ervoor oppassen dat zij niet verdwaald raakt in de zoektocht naar de beste oplossing. Bewaak je eigen productiviteit en effectiviteit.

Jouw kracht

De kracht van een Creator is de visie, de Creator realiseert wat in de ogen van de klant onmogelijk is. Dit merk-archetype is ontzettend inspirerend voor potentiële klanten. Klanten zijn vaak bereid om extra te betalen voor jouw producten en diensten. Jouw merk kan snel gezien worden als TOPmerk en pionier.

Brandkleuren die passen

#DF4794

Kleurcode

#d1d2d3

Kleurcode

#CCE9DE

Kleurcode

#66CFE1

Kleurcode

#f9b8d8

Kleurcode

#636363

Kleurcode

Brand Moodboard

Deel je Brandarchetype in je stories op Instagram en ontvang een ingelijste poster.

Deel je Brandarchetype in je Instagram stories, vertel dat je meedoet met het Empire Brandtraject en krijg jouw Brandarchetype ingelijst op je deurmat. Om het je makkelijk te maken kun je hieronder ( klik op de button) een instastory sjabloon van jouw archetype downloaden. Download de afbeelding naar je computer, verstuur hem naar je telefoon, sla hem op in je fotobibliotheek en laad hem als plaatje in op je story. In het bovenste gedeelte kun jouw tekst plaatsen. Vergeet niet om mij te vermelden @yoany.brandexpert

Terug naar lesoverzicht