Brandarchetype:
The Sage

De beste manier om het karakter (DNA) van je bedrijf of merk te bepalen en onder woorden te brengen is via brandarchetypen.

Dit zijn twaalf oerkarakters bedacht door de Zwitserse psycholoog Carl Jung die iedereen intuïtief herkent. Ieder archetype heeft zijn eigen waarden, kwaliteiten, doelen en ambities. Je kunt jouw brandarchetype gebruiken als vertrekpunt voor al jouw branduitingen. Het gaat je helpen om een duidelijke herkenbare positionering uit te dragen zowel op je website als op je social media. Bekijk hieronder de video en ontdek  alle ins en outs van jouw brandarchetype. Als je naar beneden scrolt op deze pagina ontdek je meer over jouw unieke archetype.

Jouw krachtzin:

The truth will set you free.

De Sage wordt niet voor niets ook wel ‘De Wijze’ genoemd. Kennis en waarheid zijn het grootste goed voor dit merk-archetype. De Sage wil een betere wereld creëren en gelooft dat iedereen goede beslissingen kan maken, als ze daar de kennis maar voor hebben. Klanten die perfect bij Sage merken passen zijn op zoek naar kennis en expertise waarbij zij zelf slimmer worden, de wereld om hen heen beter begrijpen én de juiste beslissingen kunnen nemen. 

Kennis
Kwaliteit
Expert
Krachtig

Jouw valkuilen

Je houdt je vast aan de bestaande normen en bent hierdoor minder in staat om te innoveren. Om de autoriteit te kunnen blijven is het van belang dat je creatief blijft nadenken en openstaat voor alternatieven. 

Jouw kracht

Sage merken geven hun klanten het gevoel dat zij de juiste keuze hebben gemaakt. Een Sage moet haar klanten dus het gevoel geven dat ze met jouw hulp een expert zijn. Bevestig de wijsheid van hun voorkeur en je bent verzekerd van hun loyaliteit.

Brandkleuren die passen

#00325b

Kleurcode

#d1d2d3

Kleurcode

#31757c

Kleurcode

#fcd9c4

Kleurcode

#7DD1DF

Kleurcode

#1e1e1e

Kleurcode

Brand Moodboard

Deel je Brandarchetype in je stories op Instagram en ontvang een ingelijste poster.

Deel je Brandarchetype in je Instagram stories, vertel dat je meedoet met het Empire Brandtraject en krijg jouw Brandarchetype ingelijst op je deurmat. Om het je makkelijk te maken kun je hieronder ( klik op de button) een instastory sjabloon van jouw archetype downloaden. Download de afbeelding naar je computer, verstuur hem naar je telefoon, sla hem op in je fotobibliotheek en laad hem als plaatje in op je story. In het bovenste gedeelte kun jouw tekst plaatsen. Vergeet niet om mij te vermelden @yoany.brandexpert

Terug naar lesoverzicht