Online experience

Van Onbekend naar bekend
met jouw Next level brand.

Jij bent een ambitieuze gedreven ondernemer die weet dat er ongelofelijk veel potentie zit in jouw bedrijf. Tegelijkertijd ervaar je ook dat je huidige brand (positionering, klantreis, visuele uitstraling) niet meer past bij jouw visie en dromen, je bent eigenlijk je merk & bedrijf een beetje ontgroeid. De basis staat, maar je vraagt je af “Wat is nu die volgende stap? Hoe kan ik mezelf en mijn brand onderscheidend in de markt zetten? Hoe kan ik een continue stroom klanten aantrekken?”. Ik ben Yoany, al meer dan tien jaar brand- & webexpert en ik nodig je uit om met mij mee te gaan op mijn Next level brand journey. Dit is een interactieve gratis experience waarin ik jou op een verassende manier meeneem in de wereld van Branding. Lees verder op deze pagina en start direct.

Laat je verrassen door mijn online experience.
Vernieuwend, inspirerend en een musthave voor elke ondernemer.

 

AVG

Deze experience is geschikt voor ondernemers die:

Precies willen weten wat de stappen zijn die jij moet zetten om je huidige business & brand naar een Next level brand te transformeren zodat je relevanter en interessanter wordt voor jouw lievelingsklanten.

Een eigen “brandvoice” willen ontwikkelen zodat jouw klanten sneller en eenvoudiger bij je gaan kopen via x social media.

Je website en klantreis beter willen inrichten zodat jouw lievelingsklanten eerder “aanhaken” bij jouw concept & visie en hierdoor eerder geneigd te zijn om over te gaan tot koop.

Heerlijk geïnspireerd willen worden en met een frisse blik naar jouw brand & business willen kijken. De experience is vernieuwend, verrassend en leuk.

Loop jij tegen het volgende aan? Dan is de Next level brand experience geschikt.

De basis van je brand & business staat, je hebt een website en een logo, maar hoe nu verder? Je weet dat je jezelf onderscheidend in de markt moet zetten om veel meer gezien te worden als de logische keuze, maar hoe?

Je bent actief op social media, je bent regelmatig “zichtbaar”, maar het levert nog niet zoveel op. Je weet; het kan en moet beter!

Je bent al een tijdje bezig met je “brand”, maar toch voelt het nog niet helemaal als “jij”. Het komt er nog niet echt uit. Je hebt goede ideeën, maar je weet nog niet hoe je deze moet integreren met je business & brand.

Herken je jezelf in 1 of meerdere punten? Dan is de Next Level Brand experience echt voor jou!

 

Doe jezelf en je toekomstige Superfans een plezier en doe mee!
Dit is wat je kunt verwachten:

Branding uitgelegd

Je brand is niet enkel je logo! Maar wat houd branding nu precies in? En hoe kun jij je business & brand next level inrichten. Ik leg het je precies uit.

 

Online experience

Geen saai webinar maar een interactieve reis langs alle belangrijk Next level brand musthaves.

 

Reis journal

Handige worksheet met een inspirerende opdracht.

 

Dit is de reden dat jij mee
moet doen:

Jij weet inmiddels dat alleen een mooi logo, een website en een e-book met je beste tips niet direct voor hordes klanten zorgen. Hoe groei je sneller en makkelijker met je brand & business? Aan welke (brand)knoppen moet je gaan draaien? Ik vertel het je in de experience.

Jij wil niet gezien worden als een kopie van een kopie ondernemer! Je weet dat je onderscheidend moet zijn. Deze experience gaat jou helpen om jouw huidige brand meer aan te laten sluiten bij jouw lievelingsklanten zodat je meer resultaten gaat zien, ook op social media :-).  Een kleine aanpassing kan soms grote impact hebben.

Ik heb jarenlange ervaring met het upgraden van (online) brands waarin ik heb gewerkt voor een aantal grote spelers waardoor ik exact weet wat jij nodig hebt. Ik deel graag mijn kennis met je, want ik weet als geen ander wat de kracht van branding voor je kan betekenen.

 

 

 

Dit klinkt te gek Yoany! 

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson ~ Boom met vruchten

Superfan heeft onze gehele branding verzorgd, van strategie tot aan functionele website. Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf.

Erica Pool ~ Lifestyle Business Club

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur ~ Online ondernemer