Samen bouwen wij
jouw droomwebsite

Heb jij een (nieuwe) website nodig? Een website die ook daadwerkelijk klanten aantrekt en die helemaal past bij jou en jouw doelgroep? Dan helpen wij jou graag! Lees hieronder meer over onze service of bekijk snel onze pakketten.

Dit is wat wij doen

Webdesign

Wij bouwen jouw website of webshop en adviseren jou op het gebied van conversie.

Huisstijl

Wij geven jouw bedrijf een herkenbaar gezicht.

Brand consultancy

Wij helpen jou met het ontwikkelen van een marketingboodschap en een onderscheidende positionering.

Marketing

Wij helpen jou meer clicks en leads te verkrijgen.

Hier helpen wij jou graag mee

Een website die klanten oplevert

Herken jij dit? Jouw huidige MERK (uitstraling, website en boodschap) sluit nog niet helemaal aan bij jouw doelen, visie en ambitie. Misschien heb je zelfs helemaal geen website – ook al wil je dit wel.

Je wilt digitaal impact maken en jouw bedrijf snel laten groeien. Je hebt een goed product of dienst, maar een professionele website ontbreekt nog. Wij helpen jou graag om digitaal ijzersterk voor de dag te komen.

 

Dit is belangrijk

Een website die bij jouw bedrijf past en die jouw doelgroep aanspreekt

Iedereen oriënteert zich tegenwoordig online, ook jij. Je bent nu immers op deze website aan het rondkijken. Een website is een belangrijk onderdeel van de reis die jouw klant online aflegt. Jouw website is namelijk de plek waar jij jouw doelgroep kunt informeren, motiveren en activeren. Wil jij succesvol online ondernemen? Wil jij een website die daadwerkelijk klanten oplevert? Wil je een visueel merk ontwikkelen dat bij jou past en dat 100% resoneert met jouw klanten? Wil je meer verkopen en dan met name online? Wij helpen je graag daarbij. Boek nu een gratis adviesafspraak!

 

Klant aan het woord

“Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Superfan mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!”

Suzanne Beukema – Business Mentor & Feminine Leadership Expert

WordPress-website

Makkelijk in onderhoud

Visueel aantrekkelijk

Gericht op conversie

Waarom wij net even anders zijn

Jouw partner voor digitaal succes

Wij kijken niet enkel naar de technische kant van jouw website. De techniek moet werken, maar het is ook belangrijk dat jouw website aantrekkelijk is voor jouw ideale klant en dat deze is ingericht voor conversie. Het gaat dus om wat je op jouw website plaatst.

Wij onderscheiden ons op de volgende punten:

 

Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering. Wij denken van A tot Z met jou mee. Jij staat als klant centraal! Wij werken vanuit verbinding en authenticiteit, want jouw bedrijf en merk zijn tenslotte uniek. Om online succesvol te kunnen zijn, heb je een website nodig die impact maakt.

Lees hieronder meer over onze pakketten.

 

Ons advies is altijd 100% eerlijk, afgestemd op jouw onderneming en niet gericht op onze eigen portemonnee. Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering. Ons werk is  vernieuwend en innovatief: we zijn goed op de hoogte van de laatste online trends.

Jouw succes is ons succes! Bijna al onze klanten hebben ons gevonden via mond-tot-mondreclame en daar zijn wij supertrots op!

Superfan-pakketten

Om je alvast een indicatie te geven van de mogelijkheden, hebben wij drie pakketten samengesteld. Heb je een specifieke wens, neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing voor jou.

à la carte

Opmaak E-book of whitepaper

Prijs: v.a. €295,- op basis van aantal pagina’s

Inrichting sales funnel

Prijs: v.a. €395,- op basis van complexiteit

Nieuwsbriefmodule

Prijs: €195,-

Social media visuals (Canva)

Prijs: v.a. €495,-

Webshopmodule

Prijs: v.a. €795,- op basis van complexiteit

Extra werkzaamheden

Prijs: €65,- per uur

Hoe werkt het?

Jij bent niet standaard! You are special, right?! 100% agreed! Het maakt niet uit welk pakket jij kiest, onderstaande fases doorlopen wij altijd.

Fase 1: Brainstormsessie

We starten met een uitvoerige (digitale) brainstormsessie. We willen jou goed leren kennen, zodat we een website kunnen maken die aansluit bij jouw behoeften.

Nieuwsgierig?

Maak snel een vrijblijvende (digitale) kennismakingsafspraak!

Fase 2: Ontwerp

Tijdens deze fase gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw website. We vinden het belangrijk dat jij trots bent op jouw website en dat jouw doelgroep zich aangesproken voelt.

Nieuwsgierig?

Maak snel een vrijblijvende (digitale) kennismakingsafspraak!

Fase 3: Oplevering

Tijdens deze fase doorlopen we samen jouw website en zetten de laatste puntjes op de i. Daarna maken we een plan voor de lancering, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten.

Nieuwsgierig?

Maak snel een vrijblijvende (digitale) kennismakingsafspraak!

Website & re-branding Allbrows

Voor browbar Allbrows mochten wij een geheel nieuwe branding en website ontwikkelen. De website heeft een frisse moderne uitstraling gekregen met een handig eigen boekingsysteem. Via het boekingsysteem kunnen de klanten van Allbrow gemakkelijk online reserveren.

Nieuwe website AwayKey

Voor woningverhuurbedrijf AwayKey mochten wij de nieuwe website ontwikkelen. De website is gebouwd in WordPress en hierdoor handig aanpasbaar voor de eigenaar. De website heeft o.a. een blog en een ledenportal.

Snel online? Boek nu een gesprek!

Ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk en website.
Maar voordat je een gesprek inboekt, lees eerst even het volgende:

Deze Brand Discovery Call is bedoeld voor ondernemers die graag willen ontdekken hoe zij hun MERK (uitstraling, website en boodschap) kunnen upgraden. In 30 minuten neem ik jouw merk onder de loep en geef ik praktische adviezen en handvatten die jij direct kunt implementeren. Daarnaast vertel ik je graag meer over hoe jij met mij kunt samenwerken en welk pakket het beste bij jouw wensen aansluit.
  Share This
  Onderscheidend je MERK positioneren... bye bye 13 in een dozijn! Hello MERK met impact.
  Meld mij nu aan
  Gratis Inspiratie webinar
  Start vandaag met je merk!
  Plan nu een Brand Discovery call
  En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
  Ja ik wil een Discovery call
  Start vandaag met je merk!
  Van onbekend bedrijf naar
  Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
  Household name
  Ja ik wil de gratis gids
  100% privacy, ik zal je niet spammen