Next Level Brand

[dnxt_next_color_motion text_color_motion=”Academy” color_motion_color_one=”#c1ab66″ color_motion_color_two=”#FFFFFF” color_motion_color_three=”#9b895d” color_motion_color_four=”#ffffff” _builder_version=”4.16.0″ _module_preset=”default” dnxt_color_motion_fonts_font=”blackmedium||||||||” dnxt_color_motion_fonts_font_size=”115px” custom_padding=”0px||||false|false” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”0.0.0.1″ theme_builder_area=”post_content” /]

Jij bent niet standaard, right? Geen kopie van kopie ondernemer! Jij hebt grote dromen en ambitie voor je bedrijf. Je voelt dat er zo veel meer in zit! Ik help jou een “Brand” te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw visie, missie, financiele doelen en die jouw lievelingsklanten digitaal verleid. Het laatste is niet geheel onbelangrijk 🙂 want zonder genoeg klanten is  jouw bedrijf een hobby! Ik nodig je uit om op deze pagina te ontdekken hoe de NLB Academy jou kan helpen jouw Business dromen te verwezelijken.

P.s. ik heb een waanzinnig aanbod voor je, je kunt de eerste modulen nu ervaren voor €19,95,- 

[difl_floatimage _builder_version=”4.16.0″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”0.0.1.0″ theme_builder_area=”post_content” /]

Zeg Yoany, waarom is het ontwikkelen van een Next level Brand nu zo een goed idee?

[wp-video-popup video="https://vimeo.com/725011066"]

Er is tegenwoordig veel van veel en dit zorgt ervoor dat onze potentiele klanten veel meer keuze hebben. Je herkent dit waarschijnlijk wel; die dame waar je zo’n goed gesprek mee hebt gehad heeft toch voor een ander gekozen, je plaats elke dag enthousiast op social media maar een heleboel nieuwe klanten levert het nog niet op. Je hebt je website klaar staan (waar je veel te veel tijd aan hebt besteed) je flyers zijn nog warm van de pers… maar hoe nu verder? Hoe ga je jouw business & brand goed in de markt zetten zodat jouw lievelingsklanten zich aangesproken en aangetrokken voelen? Dit en meer leer jij op de Next level Brand academy.

Als ik je zou vragen “Waar sta jij over drie jaar met je business?”

Wat zou dan het antwoord zijn? Heb je een eigen magazine of boek uitgegeven?, hebben meer dan 300 mensen je online programma gekocht?, heb je een eigen product ontwikkeld? ben je spreker geweest op een groot evenement? of ben je een kijkcijferkanon met je online talkshow? 

Als ik je nu vertel dat dit allemaal mogelijk is… zelfs in een zeer verandelijke (ondernemers) wereld. Ik ga nu niet zeggen dat dit alleen haalbaar is als jij met mij gaat samenwerken 🙂 maar ik kan je wel vertellen dat het transformeren van je huidige brand naar Next level brand jou gaat helpen. Als je succesvol in business wilt zijn moet je in de actiemodus komen en de juiste stappen leren zetten.

Het bouwen van een Next level brand gaat over je business onderscheidend positioneren, het bieden van een experience aan je lievelingsklanten en most of all: je brand, website en klantreis inrichten met het oog op conversie.
Dit en meer ga jij leren op de NLB Academy.

In dit mega transformerende programma leer ik jou ALLE bewezen successtrategieën en hacks die ik toepas op mijn klanten – klanten die een prettige omzet draaien en eenvoudig online verkopen. Ik ga nog niet alles verklappen maar onderstaande onderwerpen komen aan bod.

Next Level Mindset

Out of the box leren denken.

Zonder een out of the box mindset kun je geen NEXT LEVEL Brand ontwikkelen. Daarom gaan we in de eerste module van de NLB Academy aan de slag met jouw mindset. Ik ga jou exact leren hoe jij jouw mindset kunt upgraden naar een mindset van een GO-TO expert. Na het volgen van deze module heb jij inzicht in welke mindset-shift jij nog moet maken om jezelf en jouw business te positioneren voor optimaal succes. 

Unieke positionering

Eigenzinning en opvallend.

 Is jouw merk een H&M’tje of een Louis Vuitton? Of ben je liever een Hermes? Het maakt niet uit wat je kiest, zolang je maar een duidelijke marktpositie inneemt. In de eerste module gaan we aan de slag met jouw unieke positionering en onderscheidend vermogen. Onderwerpen zoals “Wat maakt jouw product of dienst anders dan het reguliere aanbod?” en “Hoe kun jij jezelf onderscheidend positioneren, zodat potentiële klanten bij jou gaan kopen in plaats van bij jouw concurrent?” komen aan bod.

Verliefde klanten

Die graag bij je kopen

 Hoe spreek jij jouw doelgroep aan? Hoe ontwikkel jij een boeiende, inspirerende marketingboodschap die jouw klanten direct aanspreekt? In deze module gaan we aan de slag met jouw unieke marketingboodschap en het definiëren van jouw doelgroep. We gaan absoluut niet de standaard doelgroeponderzoeken doen! Wat we wel gaan ontdekken, is hoe we jouw boodschap 100% kunnen afstemmen op jouw doelgroep. We gaan de ‘taal’ van jouw klanten leren spreken.

Visual branding

Finger licking design.

Hoe ziet jouw merk eruit? Welke kleuren, beelden en iconen passen bij jouw merk? In deze module gaan we een opvallend out of the box visueel concept creëren op basis van de strategie die we hebben bepaald in Module 1 en 2. We gaan onder andere een Brand moodboard maken en je krijgt alle handvatten om jouw merk vorm te geven met het gratis programma Canva op social media.

Online verleiden

Klanten digitaal aantrekken.

 In deze module gaan we aan de slag met jouw online presence en website. Ik ga je exact leren hoe jij jouw website het beste kunt inrichten voor succes en conversie. Ook gaan we aan de slag met het ontwikkelen van een gratis weggever en het in kaart brengen van jouw klantreis. Als je online klanten wilt aantrekken, moet je  online jouw klanten gaan verleiden. Ik leer je alle tips en tricks die jij nodig hebt om effectief online te gaan verkopen.

Merkplan

Geen losse flodders meer.

 In module 5 neem ik je aan de hand mee om een goede promotiestrategie te ontwikkelen. Als jouw merk staat als een huis, is het tijd om de wereld met jouw merk kennis te laten maken. Ik ga je alle strategie leren hoe jij zowel online als offline de leukste klanten kunt aantrekken. Van Affiliate-marketing tot aan online webinars, challenges en podcasts – alles komt aan bod. Na afloop heb jij een concreet plan dat je kunt gaan uitvoeren.

Dit klinkt goed toch? Voor €19,95,- kun je alvast de eerste module volgen.

Een nieuw logo, website en e-book met je meest waardevolste tips gaan niet direct klanten opleveren…

Maar dit wist jij waarschijnlijk al! Maar wat gaat dan wel die nieuwe stroom aan klanten opleveren? Je prijzen verhogen? Doen wat je concurrenten doen? Goed zichtbaar zijn bij jouw ideale klanten is niet altijd even makkelijk. 

 Ik ken deze struggle, ook ik was ooit een ondernemer die opging in de massa en wist niet goed hoe ik klanten aan moest trekken. Ik kan je vertellen dat door het aanpassen van een aantal aspecten binnen mijn business, ik ineens veel relevanter en interessanter werd voor klanten.

Waar ik eerst moest trekken en leuren aan klanten, wilden mensen nu ineens graag met mij werken. Ik ging van onderbetaald zijn naar werken met de leukste klanten! Mijn leven veranderde enorm en dit kan ook voor jou!  Het transformeren naar een Next level brand gaat voornamelijk over mega inspirerend zijn, spot on zijn en waardevol zijn voor jouw ideale klanten. Als je dit namelijk bent én je richt je brand en website in voor conversie, dan ga je vanzelf klanten, volgers en fans aantrekken. Dit leer ik jou op de NLB Academy.

 

Wil jij…

… iemand die je aan de hand meeneemt om jouw merk zo sterk neer te zetten dat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan? HELLO ZICHTBAARHEID

… precies weten hoe jij jezelf en jouw business onderscheidend kunt positioneren zodat je mega gaat opvallen

… je nooit meer onzeker voelen over jouw website, uitstraling en marketingboodschap?

… zelf mooie designs en visuals kunnen maken, zodat jouw merk overal “merkwaardig” kan worden vertoond?

… een website die klanten aantrekt en klanten oplevert in plaats van een website die weinig oplevert en alleen maar frustreert?

 

Dit is niet het zoveelste online programma.

Laten we eerlijk zijn, er zijn heel veel online programma’s  maar er zijn weinig laagdrempelige programma’s die je online volgt waarbij je ook 1-1 toegang hebt tot de maker. Je kunt een heleboel zelf! maar wil je echt die transformatie bereiken dan heb je mijn “magic” nodig.

Daarom krijgt iedereen die het programma volgt mijn persoonlijk feedback, op deze manier doe je het dus niet alleen. Ook is het mogelijk om aanvullend een “Brand Mentorship” aan te schaffen. Beluister de audio hieronder voor mijn toelichting.

Nog meer Superfans

Debbie Steur

Online ondernemer

Via  businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Petra Brussen

Ex ceo Prénatal

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces.

Remko Harms

Eigenaar Haarlabel

“Ik ben een eigen haarlabel aan het opstarten en deze cursus kwam als geroepen. WOW, ik heb echt veel geleerd! Het leukste vond ik de lessen over merkpositionering. Ik kijk ineens op een andere manier naar mijn bedrijf.”

Oke Yoany, ik ga het avontuur aan.

Start direct voor €19,95,- met de eerste module, ga ALL-in en koop het gehele programma of word VIP en koop het programma inclusief Brand Mentorship.

Probeer nu uit

Module 1

€19,95

Excl.btw

Ben jij er klaar voor om next level te gaan ondernemen en jouw merk goed in de markt te zetten? Probeer nu de eerste module uit.

Dit is wat je krijgt:

Toegang tot videolesmateriaal module 1

Digitaal werkboek module 1

Audio feedback moment met Yoany

Na aanschaf krijg je direct toegang tot de academie

Doe nu mee

NLB Programma

€1000

Excl.btw gespreid betalen mogelijk

Jij wilt all-in gaan met je business, een onderscheidende brand creëren en mega relevant worden voor klanten.

Dit is wat je krijgt:

Toegang tot het gehele Next Level Brand programma

Geprint werkboek

Audio feedback momenten met Yoany

Na aanschaf krijg je direct toegang het programma duurt zes weken.

VIP

Brand Mentorship

€2000

Excl.btw gespreid betalen mogelijk

Jij wilt gaan doorbreken en voelt dat mijn “Brand Mentorship” jou gaat helpen om jouw business doelen te verwezelijken.

Dit is wat je krijgt:

Alle features van het NBL programma inclusief de audio feedback

Vijf 1-1 Brandstrategiesessies via Zoom

Na aanschaf krijg je direct toegang het programma duurt zes weken.

Veel gestelde vragen

Ga ik meer klanten en omzet behalen na de cursus?

Dat ligt helemaal aan jezelf. In deze cursus deel ik al mijn opgedane kennis en geef ik jou DE handvatten die je nodig hebt om een merk met impact te ontwikkelen. Uit ervaring kan ik zeggen dat, als je met de inhoud aan de slag gaat, er een grote kans is op “merkwaardig” worden. Dit kan ik echter niet garanderen.

Ik ben nog maar net ondernemer, kan ik dan meedoen?

Jazeker! Aan de slag gaan met jouw merk is voor elke ondernemer belangrijk. Als je hier vroeg mee start, pluk je snel de vruchten.

Heb ik een website nodig om mee te kunnen doen?

Niet per se. Een website is een belangrijk onderdeel in de digitale reis van jouw klant. Vroeg of laat zul je een website moeten hebben. Mocht je deze nu nog niet hebben, geen nood. In de cursus ga ik je namelijk niet uitleggen hoe je een website technisch in elkaar zet. Wat ik je wel ga leren, is wat je er op moet zetten. Als je meer klanten via jouw website wil aantrekken, dan gaat het om wat je er op plaatst.

Ga ik leren ontwerpen?

In module 3 gaan we aan de slag met jouw onderscheidende vermogen. We gaan onder andere een Brand moodboard maken en jouw visuele merk uitwerken op social media visuals. We gaan daadwerkelijk ontwerpen met het gratis designprogramma Canva. We gaan echter geen logo en Brand elementen ontwerpen. Canva is uitermate geschikt om met bestaande content mooie branded visuals te maken.

Wat kan ik precies met een merkpromotieplan?

Je kunt nog zo een mooie website of geweldig product hebben, maar als mensen niet weten dat jij bestaat, zul je weinig succes hebben. In deze module leer ik jou een marketingplan te ontwikkelen, afgestemd op jouw doelen en budget. Er zijn 101 mogelijkheden om je business te promoten. Ik ga je precies uitleggen hoe jij organische marketing en betaalde marketing kunt inzetten. Ik ga je niet uitleggen hoe je technisch een social media-advertentie kunt opzetten. De cursus leert jou wel hoe jij jezelf en jouw business zodanig kunt postioneren dat je meer succes zult behalen als je gaat adverteren.

Hoeveel persoonlijk contact krijg ik?

Een branding-proces gaat niet over één nacht ijs en je zult ongetwijfeld tegen blokkades aanlopen en vragen hebben. Zie mij als jouw persoonlijke merkstrateeg binnen dit proces. Iemand waar jij je hersenspinsels, vragen en dillema’s aan kunt voorleggen. Om het voor beide partijen toegankelijk te houden, heb je vijf contactmomenten die je kunt inzetten. Wij raden aan om per module een contactmoment in te zetten. Het werkt als volgt: jij stelt je vraag of deelt hetgeen waar je feedback op wilt en ik kom hier uitgebreid op terug. Mijn feedback zul je altijd in de vorm van een voicememo ontvangen. Jij mag mij ook een voicememo sturen of als je liever een e-mail of tekstbericht stuurt, kan dit ook. Per vraagstuk/contactmoment is er ook tijd ingecalculeerd om kort te overleggen. De contactmomenten zijn bedoeld om jou te kunnen voorzien van persoonlijke feedback op maat.

Hoe werkt het precies?

Door op de “Koop nu”-button te klikken, kun je direct de cursus aanschaffen. Na de betaling krijg je automatisch toegang tot de cursus. Je volgt de cursus op jouw eigen tempo. Ook bepaal je zelf wanneer je een contactmoment met mij wil inplannen. Je behoudt twee jaar na aankoopdatum toegang tot de cursus.

×