1-1 Next level branding

“Zeg Yoany wat is een “Next level brand” nu eigelijk en waarom moet ik aan de slag met branding?”

Jij en jouw merk zijn uniek! Wij realiseren ons dat ook jouw vraag en behoefte uniek zijn. Wij geloven niet in “one size fits all”, maar wij geloven in een persoonlijke aanpak en een gepersonaliseerd product. Om dit verder toe te lichten, hebben wij hieronder twee branding-pakketten uitgelicht. Vallen jouw behoeften niet in één van onderstaande pakketten en zoek jij net even iets anders, neem dan contact met ons op, zodat wij samen met jou kunnen kijken naar een passende oplossing en een pakket dat volledig aansluit op jouw wensen.

Rebranding “Visual brandpakket”

Dit pakket is uitermate geschikt voor ondernemers die hun visuele digitale presence goed geregeld willen hebben. Je hebt een goed idee of concept bedacht en wil beslagen ten ijs komen. Of wellicht heb je al een website en logo, maar past het niet echt bij jouw huidige visie en doelen. Je hebt geen zin (meer) om zelf te gaan knutselen, maar wil een professionele indruk maken en snel klanten kunnen aantrekken.

Uitermate geschikt voor ondernemers die:

Snel willen groeien en geen dertien in een dozijn willen uitstralen.
Professioneel en doordacht hun business willen presenteren.
Hun huidige visuele presence en website willen upgraden of een nieuw concept willen lanceren.

Belangrijke info: dit paket is op maat en start v.a. € 3995,-

Rebranding “Top expert”

Dit pakket is uitermate geschikt voor ondernemers die digitaal de go-to expertstatus willen gaan claimen. Naast dat je een “remarkable” Brand nodig hebt, heb je ook alle tools nodig om digitaal jouw klanten te kunnen verleiden. Denk hierbij aan een sales funnel, gratis weggever, landingspagagina’s voor jouw aanbod, advertentiemateriaal en visuals voor social media. Kortom, in dit pakket vind je ALLES wat je nodig hebt om online je eigen legacy te kunnen creëren.

Uitermate geschikt voor ondernemers die:

Ambitie hebben om hun bedrijf enorm te laten groeien.
 Veel meer online en automatisch willen ondernemen.
Uit hun visuele jasje zijn gegroeid – jouw huidige uitstraling & strategie past niet meer bij jouw ideale klant en ambities.

Belangrijke info: dit paket is op maat en start v.a. € 5300,-

 

Droomwebsite

Je krijgt geen tweede kans voor een goede, eerste indruk. Jij bent klaar om zichtbaar te zijn, jouw concurrenten achter je te laten en klanten makkelijker aan te trekken dan honing bij bijen doet. Het is tijd voor het maken van onderscheid – laat jouw bedrijf groeien met een mooie website die bij jou, jouw visie, jouw bedrijf en vooral jouw ideale klant past.

Uitermate geschikt voor ondernemers die:

Snel en efficient online willen zijn.
Graag een eigen website willen dus geen website huren of leasen.

Belangrijke info: dit paket is op maat en start v.a. € 1695,-

 

×