fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Maak van jouw kennis een TOP-verdienmodel

Trainingen voor je medewerkers, een membership site, online learning platforms: een superslimme zet voor je onderneming. Waardevol voor de klant, het team én voor je businessmodel. E-learning is dé manier geworden om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen! Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden. ARE YOU READY FOR TAKE OFF? 

Automatiseer je kennis

Vergroot je bereik

Onbeperkt verkopen

Meer omzet

Voor bedrijven met ambitie

E-learning… onbeperkt scalen met jouw bedrijf. 

 De manier van informatie overbrengen op consumenten is met de komst van het internet volledig veranderend! Online leren is een geaccepteerd model geworden. Jij hebt ongetwijfeld wel eens een tutorial op Youtube bekeken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat E-learning de toekomst is voor vele bedrijven.

 

jouw eigen online academie

E-learning… heeft een aantal grote voordelen

De voordelen van e-learning zijn enorm. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor e-learning. E-learning maakt veel dingen namelijk een stuk makkelijker. Leuker. En efficiënter.

Onbeperkt bereik

Je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen gevolgd worden.

Jouw bedrijf op autopilot

Je bent niet meer afhankelijk van je eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

Flexibel

Cursisten hebben tot 24 uur en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving.  Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk.

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een gesprek aan

Wij helpen jou graag met het ontwikkelen van jouw academie

Wij hebben inmiddels al vele ondernemers geholpen met het ontwikkelen van een eigen online academie. Wil jij een professioneel ogende academie en heb je geen zin en tijd om zelf te gaan “knutselen”… dan ben je bij Superfan factory aan het juiste adres.

Dit is wat wij jou garanderen:

Jouw academie wordt ontwikkeld in WordPress en is hierdoor makkelijk te beheren.

Wij denken van A tot Z met je mee

Jouw academie is van jou. Er zijn geen membership kosten.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer 12 weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen merkbeleving wordt doorgevoerd in de academy. Jij bent en blijft de expert, de inhoudelijke vakkennis moet vanuit jou komen. Om je alvast een beeld te geven wat er zoal bij komt kijken hebben we hieronder de belangrijkste aspecten uiteengezet:

De content

 Hoe ga je jouw kennis vertalen naar een concreet concept dat aansluit bij jouw doelgroep

Vorm

Wat voor soort content bied je aan? (video, audio, werkboeken, presentaties)?

Aandacht

Hoe zorg je ervoor dat jouw content boeiend is en dat cursisten niet afhaken?

Distributie

Hoe krijgt de cursist de content? In een keer alles, per week? per dag?

Superfans

Als ik onze nieuwe Academie laat zien zijn mensen stil.

Yoany (founder Superfan) kende ik persoonlijk niet, maar werd me aangeraden door Suzanne Beukema als dé professional op het gebied van branding in combinatie met webdesign en online acadamy omgevingen. Ik ben een gevoelsmens en luister naar mijn intuïtie. Ze wist de juiste vragen te stellen en ik was verbaasd over hoe snel ze het concept “De boom zonder vruchten begreep”. Van iedereen krijgen we terug dat onze uitstraling enorm professioneel is.  Het straalt deskundigheid en vertrouwen uit. Als ik onze academie laat zien dan zijn mensen stil!

Susanne Danielson – Founder De Boom zonder vruchten

Mijn online programma was direct een mega succes!

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding advies gesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is. En dat was mijn doel. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur – Hypnotherapeut

Jouw investering

Om een specifieke prijsopgave te kunnen doen hebben wij concrete informatie van jou nodig. We kunnen wel alvast zeggen dat een basis Academie start vanaf €3995,-.

Hiervoor krijg je:

  Digitale intake en stappenplan
  Vormgeving op basis van jouw eigen huisstijl
  Vulling van 10 lessen
  Alle benodigde plugins
  Automatisch betaalproces
  Automatisch inlogproces voor klanten
  1 jaar hosting + SSL certificaat
  Toegang tot de Superfan academie met tutorials

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen