fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Maak van jouw kennis een TOP-verdienmodel

Trainingen voor je medewerkers, een membership site, online learning platforms: een superslimme zet voor je onderneming. Waardevol voor de klant, het team én voor je businessmodel. E-learning is dé manier geworden om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen! Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden. ARE YOU READY FOR TAKE OFF? 

Automatiseer je kennis

Vergroot je bereik

Onbeperkt verkopen

Meer omzet

Voor bedrijven met ambitie

E-learning… onbeperkt scalen met jouw bedrijf.

 De manier van informatie overbrengen op consumenten is met de komst van het internet volledig veranderend! Online leren is een geaccepteerd model geworden. Jij hebt ongetwijfeld wel eens een tutorial op Youtube bekeken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat E-learning de toekomst is voor vele bedrijven.

 

E-learning… heeft een aantal
grote voordelen

Onbeperkt bereik

Je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen gevolgd worden.

Jouw bedrijf op autopilot

Je bent niet meer afhankelijk van je eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

Flexibel

Cursisten hebben tot 24 uur en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving.  Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk.

“Ik krijg dagelijks complimenten over mijn Academie
en mijn branding”

Debbie Steur – www.debbiesteur.nl

“Mijn online programma is een daverend succes”

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding advies gesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is. En dat was mijn doel. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Wat kun je verwachten

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer 12 weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen merkbeleving wordt doorgevoerd in de academy. Jij bent en blijft de expert, de inhoudelijke vakkennis moet vanuit jou komen. Om je alvast een beeld te geven wat jij kunt verwachten hebben we hieronder de belangrijkste aspecten uiteengezet:

Op maat Academie

Je krijgt van ons een complete geïnstalleerde WordPress-omgeving, inclusief de shopmodule WooCommerce, de website-builder Divi en de benodigde plug-ins. Jij levert de content aan en wij laden alles in. Ook ontvang je een jaar gratis hosting bij onze partner Amstelhost.

Branded Academie

De academie wordt helemaal in jouw eigen look en feel opgeleverd. Zodat jouw unieke merkexperience doorleeft in de academie. In al onze academies worden standaard 15 pagina’s in jouw eigen huisstijl opgemaakt.

Videotutorials

Je krijgt toegang tot de Superfan Academy met hierin uitgebreide videotutorials die jou leren hoe je jouw content kunt aanpassen.

Wij helpen jou graag met het ontwikkelen van jouw academie

Wij hebben inmiddels al vele ondernemers geholpen met het ontwikkelen van een eigen online academie. Wil jij een professioneel ogende academie en heb je geen zin en tijd om zelf te gaan “knutselen”… dan ben je bij Superfan factory aan het juiste adres.

Dit is wat wij jou garanderen:

Jouw academie wordt ontwikkeld in WordPress en is hierdoor makkelijk te beheren.

Wij ondersteunen jou tijdens het gehele traject. Wij denken van A tot Z met je mee.

Er zijn geen verborgen maandelijkse kosten & de academie word 100% jouw eigendom.

Bekijk de video en ontdek of dit pakket voor jou geschikt is

Mensen worden "stil" van mij nieuwe academie.

Ik kende Yoany niet persoonlijk maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie heeft Superfan ontwikkeld. Als ik mensen onze academie laat zien, worden mensen stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Suzanne Danielson – De boom zonder vruchten

Mijn online programma is een daverend succes

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding advies gesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is. En dat was mijn doel. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur – Hypnotherapie

“Ik durf te zeggen dat zonder de hulp van Superfan
mijn academie er niet was geweest.”

Anoek Boering – Scheidingscoach

Start nu direct met het schaalbaar maken van jouw onderneming

Ben je geinteresseerd om door ons je academie te laten ontwikkelen boek dan nu een vrijblijvende
“Brandcall” in.

Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen