fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Maak van jouw kennis een
TOP-verdienmodel

Trainingen voor je medewerkers, een membership site, online learning platforms: een superslimme zet voor je onderneming. Waardevol voor de klant, het team én voor je businessmodel. E-learning is dé manier geworden om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen! Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden. ARE YOU READY FOR TAKE OFF? 

Meer informatie?

Boek nu een vrijblijvende Branding Call en ontdek of E-learning wat voor jouw bedrijf is.

E-Learning: de toekomst van het leren

Verpak je kennis is een digitaal product

Wij hebben inmiddels al heel wat E-learning-omgevingen gebouwd. Voor ons dus geen geheimen meer, maar wij kunnen ons voorstellen dat jij nieuwsgierig bent: hoe ziet zo’n omgeving er nu uit en wat kun je verwachten? Speciaal voor jou hebben wij een voorbeeldacademy ontwikkeld. Je kunt de academie aanvragen door op onderstaande button te klikken.

E-learning… onbeperkt scalen met jouw bedrijf. 

 

De manier van informatie overbrengen op consumenten is met de komst van het internet volledig veranderend! Online leren is een geaccepteerd model geworden. Jij hebt ongetwijfeld wel eens een tutorial op Youtube bekeken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat E-learning de toekomst is voor bedrijven.

E-learning, is dat wat voor mijn bedrijf?

 

E- learning heeft de volgende voordelen:

24/7 open: je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen gevolgd worden.

Automatiseren: je bent niet meer afhankelijk van je eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

Een extra verdienmodel creëren: denk aan de oneindige financiële mogelijkheden.

Wereldwijd universele content aanbieden. 

Wat komt er allemaal bij kijken?

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer 12 weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen Brandbeleving wordt doorgevoerd in de academy. Jij bent en blijft de expert, de inhoudelijke vakkennis moet vanuit jou komen. Om je alvast een beeld te geven wat er zoal bij komt kijken hebben we hieronder de belangrijkste aspecten uiteengezet:

De content

De content: hoe ga je jouw kennis vertalen naar een concreet concept?

Vorm

Welke vorm ga je gebruiken voor je content (video, audio, werkboeken, presentaties)?

Aandacht

Hoe zorg je ervoor dat jouw content boeiend is en dat cursisten niet afhaken?

 

Distributie

Hoe krijgt de cursist de content? In een keer alles, per week? per dag?

 

Waarom je met ons moet samenwerken

Jouw succes is ons succes! Bijna al onze klanten hebben ons gevonden via mond tot mond reclame! En daar zijn wij super trots op! Lees hier alvast leuke verhalen van andere ondernemers die jou voorgingen. Eerlijk is eerlijk, er zijn diverse partijen waar je mee kunt samenwerken om jouw E-learning bedrijf op te starten. Waarom je toch voor ons moet kiezen:

Wij hebben inmiddels vele E-learning platforms ontwikkeld voor zowel kleinere als grote (online) ondernemers. Wij weten precies wat wel en wat niet werkt.

Iedereen kan tegenwoordig een onlinecursus aanbieden, maar niet elke aanbieder kan hier een echte professionele klant-experience van maken. Wij hebben in-house zowel een webdevelopmentteam als een designteam.

Jij wilt als expert overkomen en hebt geen zin om zelf te moeten knutselen. Hier heb je geen tijd voor, dus zoek je een betrouwbare partner.

Je investeert bij ons eenmalig en kunt optioneel een onderhoudscontract afsluiten. Jij bent zelf eigenaar en betaalt geen abonnementskosten. Als jij jouw E-learning bedrijf meerdere jaren hebt kan dit je zo duizenden euro’s helpen besparen.

Jouw e-learning- of membershipportal wordt gebouwd op het Content Management Systeem WordPress. Jij kunt dus zelf eenvoudig aanpassingen doen binnen jouw platform.

Jouw investering

Om een specifieke prijsopgave te kunnen doen hebben wij concrete informatie van jou nodig. We kunnen wel alvast zeggen dat een basis Academy start vanaf €3995,-.

Hiervoor krijg je:

Digitale intake
Vormgeving op basis van de eigen huisstijl
Vulling van 10 lessen
Alle benodigde plugins
Automatisch betaalproces
Automatisch inlogproces voor klanten
1 jaar hosting + SSL certificaat

Wij werken o.a. met: