Maak van jouw kennis
een TOP-verdienmodel

 Trainingen voor jouw medewerkers, een membershipsite, online learning platforms: een superslimme zet voor jouw onderneming. Waardevol voor de klant, het team en voor jouw businessmodel. E-learning is de manier om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen! Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden.

 

E-learning onbeperkt schalen met jouw bedrijf

De manier van informatie overbrengen op consumenten is met de komst van het internet volledig veranderd. Online leren is een geaccepteerd model geworden. Jij hebt ongetwijfeld wel eens een tutorial op YouTube bekeken. Wij durven met zekerheid te zeggen dat E-learning de toekomst is voor veel bedrijven. Wil je meer weten over wat E-learning voor jouw bedrijf kan betekenen enof ben je geinteresseerd in het ontwikkelen van een eigen academy boek dan nu een gratis gesprek.

Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een online academy

Wij hebben inmiddels al vele ondernemers geholpen met het ontwikkelen van een eigen online academie. Wil jij een professioneel ogende academie en heb je geen zin en tijd om zelf te gaan ‘knutselen’? Dan ben je bij Superfan Factory aan het juiste adres. Wij garanderen jou het volgende:

Jouw academie wordt ontwikkeld in WordPress en is hierdoor makkelijk te beheren.

Wij ondersteunen jou tijdens het gehele traject. Wij denken van A tot Z met je mee.

Er zijn geen verborgen maandelijkse kosten en de academie wordt 100% jouw eigendom.

E-learning heeft een aantal grote voordelen

Onbeperkt bereik

Je kunt non-stop een onbeperkt aantal mensen bereiken. Waar een fysieke cursus al snel vol zit, kan een digitale cursus letterlijk door miljoenen mensen worden gevolgd.

Jouw bedrijf op autopilot

Je bent niet meer afhankelijk van jouw eigen tijd of fysieke locatie. Je kunt onder een palmboom in Fiji liggen en tegelijkertijd honderden cursisten online bedienen.

Flexibel

Cursisten hebben 24/7 toegang tot de leeromgeving. Werknemers hebben toegang tot trainingsmogelijkheden waar en wanneer ze maar willen, thuis of op het werk.

Mensen worden stil van mijn nieuwe academie

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson – De boom zonder vruchten

Mijn online programma is een daverend succes

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur – Hypnotherapeut & NLP-coach

Wat kun je verwachten?

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer 12 weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen merkbeleving wordt doorgevoerd in jouw academie. Jij bent en blijft de expert, de inhoudelijke vakkennis moet vanuit jou komen. Om je alvast een beeld te geven van wat jij kunt verwachten, hebben we hieronder de belangrijkste aspecten uiteengezet.

Academie op maat

Je krijgt van ons een compleet geïnstalleerde WordPress-omgeving, inclusief de shopmodule WooCommerce, de website-builder Divi en de benodigde plug-ins. 

Lees meer

Jij levert de content aan en wij laden alles in. Ook ontvang je een jaar gratis hosting bij onze partner Amstelhost.

Branded Academy

De academie wordt helemaal in jouw eigen “look and feel” opgeleverd, zodat jouw unieke MERK-experience doorleeft in de academie. In al onze academies worden standaard 15 pagina’s in jouw eigen huisstijl opgemaakt.

Lees meer

Het is ook mogelijk om je content ( werkboekjes,presentaties en video’s) door ons te laten ontwikkelen.

Videotutorials

Je krijgt toegang tot de Superfan Academy met hierin uitgebreide videotutorials die jou leren hoe je jouw content kunt aanpassen.

Lees meer

Bij oplevering van de academy ontvang je ook een 1-1 digitaal vragen uurtje.

Laat je hieronder 

inspireren

“Mijn online programma is een daverend succes.”

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur – Hypnotherapeut & NLP-coach

“Zonder Superfan was mijn programma er nooit gekomen.”

Ik heb Superfan Factory ( Yoany & team) ingehuurd omdat ik heel erg graag een online programma wilde ontwikkelen. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. E-learning is voor mijn bedrijf een manier om ook klanten in het buitenland effectief te helpen. Yoany helpt je van A tot Z en neemt echt de tijd voor je. Ben je geinteresseerd in E-learning voor je bedrijf maak dan een afspraak met Yoany.

Anouk Boering – Scheidingscoach

Nieuwsgierig? Boek een gratis oriëntatiegesprek

Share This