Maak van jouw kennis een top verdienmodel

Trainingen voor jouw medewerkers, een membership-site, online learning-platforms: een superslimme zet voor jouw onderneming. Waardevol voor de klant, voor het team en voor jouw businessmodel. E-learning is de manier om een grote doelgroep tegelijk te kunnen bedienen. Superfan Factory is specialist op het gebied van E-learning. Wij hebben de kennis en de techniek in huis om jouw E-learning journey succesvol te begeleiden.

Een academie afgestemd op jouw doelen en merk

Een academie die is ingericht voor succes

Een academie die makkelijk aanpasbaar is

Een partner die alles van a tot z voor je regelt

Online ondernemen; wij maken het eenvoudig

Er zijn zo veel bedrijven om uit te kiezen als je op zoek bent naar een online leeromgeving. Waarom zou je dan voor ons kiezen? Ik ben Yoany Brandon Bravo, eigenaresse van Superfan Factory. Samen met een team experts ben ik specialist op het gebied van merkstrategie, salespsychologie, design en techniek. Bij ons krijg jij niet alleen een academie “die er wel leuk uitziet”: we denken echt met je mee en zorgen ervoor dat jouw klanten jou zien als dé go-to expert in jouw branche. Wij hebben inmiddels voor vele ondernemers een online academie mogen bouwen. Boek een gratis call en ontdek of we een match zijn.

Yoany is een echte vakvrouw en businesswoman. Branding, zowel strategie als creatie met een creatieve touch, zit haar in het bloed.  Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. Yoany heeft onze gehele digitale presence verzorgd, inclusief academie. 

Petra Brussen ~ Ex-CEO Prenatal & Heart Leader  

Ik kende Yoany niet persoonlijk, maar ik had direct een klik met haar. Yoany heeft ons concept volledig digitaal gepositioneerd. Zowel onze saleswebsite als onze academie zijn ontwikkeld door Superfan Factory. Als ik mensen onze academie laat zien, worden ze stil. Zo professioneel ziet het eruit!

Susanne Danielson ~ Stichting Boom met vruchten

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website, branding en mijn online academy.

Debbie Steur – online ondernemer

Vijf redenen om
voor ons te kiezen

1. Expert in ons vak

Wij hebben inmiddels al vele ondernemers geholpen met het ontwikkelen van een eigen online academie. Wil jij een professioneel ogende academie en heb je geen zin en tijd om zelf te gaan knutselen? Dan ben je bij Superfan Factory aan het juiste adres. 

2. Perfect tot in de puntjes

Je krijgt van ons een compleet geïnstalleerde WordPress-omgeving, inclusief de shopmodule WooCommerce, de website-builder Divi en een jaarlicentie van de benodigde plug-ins.

3. Begeleiding en advies

Een E-learning-platform ontwikkelen gaat zeker niet over één nacht ijs. Het is een proces wat ongeveer twaalf weken in beslag neemt. Behalve dat de content inhoudelijk goed moet zijn, is er een groot verschil tussen op een fysieke locatie lesgeven of online lesgeven. Wij ondersteunen jou in dit proces, we geven advies over verschillende leervormen, bieden de techniek om een leeromgeving te ontwikkelen en zorgen ervoor dat jouw eigen merkbeleving wordt doorgevoerd in jouw academie.

4. Branding

De academie wordt helemaal in jouw eigen “look and feel” opgeleverd, zodat jouw unieke MERK-experience doorleeft in de academie. In al onze academies worden standaard vijftien pagina’s in jouw eigen huisstijl opgemaakt.

Het is ook mogelijk om jouw content (werkboekjes, presentaties en video’s) door ons te laten ontwikkelen.

5. Videotutorials en uitleg

Je krijgt toegang tot de Superfan Academy, met hierin uitgebreide videotutorials die jou leren hoe je jouw content kunt aanpassen. Ook krijg je na afloop van het traject een één-op-één (digitale) training. In deze training leggen wij jou alles uit en kun je jouw vragen stellen.

Samen met mij
jouw droom-Academy bouwen?

Om het makkelijk te maken, heb ik drie pakketten uitgelicht.

Snel & efficient online
€1.995,- excl. btw

Jij wilt snel en tegen een relatief lage investering een “online leeromgeving” implementeren in jouw business. Cursisten moeten kunnen inloggen, automatisch de cursus aankopen en vervolgens bij het juiste digitale product terecht komen. Je ontvangt van ons een online leeromgeving op basis van WordPress en Wishlist.

Ontdek details

Wat je krijgt…

Intake: je krijgt advies en handvatten voor een online academie die het beste aansluit bij jouw ideale klant.

WordPress-website/shop en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v. €250,-) inclusief een jaarlicentie van Wishlist.

Inrichten/automatiseren van jouw academie. Automatisch betaalproces.

Inrichten en opmaak van één digitale cursus op basis van zes modulepagina’s.

Toegang tot onze academie met filmpjes en uitleg over het aanpassen van content.

Eenmalige investering: €1.995,- excl. btw

Digitaal verleiden
€3.995,- excl. btw

Je wilt online gaan ondernemen en het direct professioneel aanpakken. Je wilt een goede fundering leggen voor jouw digitale bedrijf. Jouw academie is een verlengstuk van jouw bedrijf en moet er top uitzien. Met het “digitaal verleiden-pakket” ontwikkelen we een academie die helemaal is gebrand en naadloos aansluit bij jouw doelgroep. 

 

Ontdek details

Wat je krijgt…

Brainstormsessie: in deze sessie geef ik je handvatten voor hoe jij jouw academie het best kunt inrichten en gebruiken. Ook geef ik je advies over de inhoud van jouw lesmateriaal.

WordPress-website/shop en gebruiksvriendelijk Divi-thema (t.w.v. €250,-) inclusief een jaarlicentie van Wishlist.

Inrichten/automatiseren van jouw academie. Automatisch betaalproces, koppeling met jouw boekhoudpakket voor het versturen van facturen.

Inrichten en opmaak van twee digitale cursussen op basis van vijftien module pagina’s.

De gehele academie wordt visueel ontworpen op basis van jouw huisstijl en branding.

Toegang tot onze academie met filmpjes en uitleg over het aanpassen van content.

Digitale uitlegsessie waarin we je alles uitleggen over de academie. Tijdens deze sessie kun je al jouw vragen stellen. Na afloop ontvang je een opname.

Eenmalige investering: €3.995,- excl. btw

 

Next level academie
€5500,- excl. btw

Onze next level-academies zijn voor ondernemers die hun digitale business naar het volgende level willen tillen. Denk hierbij aan een ingebouwd communitygedeelte, een  affiliate-systeem, een puntenspaarsysteem of een social reward-systeem. Het doel is dat jouw cursisten jouw aanbod automatisch gaan promoten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ontdek details

Het Next level academy-pakket is een op maat gemaakt pakket. Het bevat sowieso alle elementen van het Digitaal verleiden-pakket. Wil je meer weten over onze academies op maat, neem dan contact met ons op.

Investering: v.a. €5.500,- excl. btw

“Mijn online programma is een daverend succes.”

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

Debbie Steur ~ Hypnotherapeut & NLP-coach

Ontdek in een persoonlijke call met Yoany hoe jij jouw digitale business kunt ontwikkelen.
×