Ik weet wat jij wilt…

Nu denk je wellicht: “Try me, Yoany.” Maar na zeven jaar als brand- en webexpert te hebben gewerkt, heb ik een goed idee van waar je over piekert. Als het goed is, zijn dit de gedachten waar je regelmatig zweetaanvallen van krijgt: “Hoe bouw ik een continue stroom aan klanten op?” “Ik ben zichtbaar op sociale media, maar ik lijk op te gaan in de massa.” “Mijn website en visuele branding stralen totaal niet uit waar ik voor sta. Moet ik reels maken, gaan TikTokken of mijn gratis weggever aanpassen?”

Herkenbaar? Je weet dat je iets met branding en marketing moet doen, en wellicht heb je al stappen gezet. Maar je weet nu, als nooit tevoren, dat het ontzettend belangrijk is om als ondernemer op te vallen. Alleen het hebben van een mooie website, zichtbaar zijn op sociale media en een e-book met je beste tips gaat er niet voor zorgen dat jouw ideale klanten met hun creditcard voor je digitale deur staan. En waarschijnlijk ben jij daar nu ook achter!

Ik heb goed nieuws! het kan echt anders.

Ik en mijn team (de leuke koppen op deze pagina) helpen jou graag met het vermarkten en bouwen van jouw digitale merk. Hoe we dat doen en wat er allemaal mogelijk is, vertel ik je graag in een brandcall.

Genoeg over ons… Ik wil graag jouw verhaal horen.

Yoany Brandon Bravo (CEO)

Eigenaresse van Superfan Factory | Interaction designer | Houdt van design | Foodie | Woonachtig in Amsterdam

Raphael Glaser

Verantwoordelijk voor techniek en support | Programmeur | Houdt van bordspellen | Foodie | Woonachtig in Amsterdam

Saar verdonk

Verantwoordelijk voor design en contentcreatie | Houdt van winkelen | Knutselaar | Woonachtig in Utrecht

Mijn persoonlijke missie

IK HELP JOU MET HET UPGRADEN VAN JE BRAND & MARKETING ZODAT JE VEEL MEER KLANTEN ONLINE KUNT AANTREKKEN.

Je hebt grote ambities en plannen voor je bedrijf, maar op dit moment blijf je een beetje hangen wat betreft omzetgroei en het aantal volgers.

Je wilt jezelf en je bedrijf positioneren als een topmerk in jouw niche, zodat je de logische nummer 1 keuze wordt voor je ideale klanten.

Je bent actief op social media maar heel veel nieuwe klanten en aanvragen leveren jouw activiteiten nog niet op.

De basis van jouw merk staat. Je hebt een huisstijl, een website en waarschijnlijk ook een gratis freebie met daarin jouw beste tips. Maar het voelt nog niet kloppend je vraag jezelf vaak af “moet ik rebranden”.

Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding.

Debbie Steur ~ online ondernemer

Leer van Yoany

Marketing ideeën
Brand inspiratie
& business building

Gratis mijn game changing brand nuggets
die jou helpen om MEER uit je bedrijf te halen.

 Gratis Instagram training

In deze power training van 12 minuten ontdek jij de “geheimen” van Instagram branding.

Gratis Brandcall
met Yoany

Boek een gratis brandcall en ontdek hoe ik jou het beste kan helpen.

×