fbpx
Meer informatie ... Boek een call

Ontwikkel met mij samen jouw digitale MERK

Uitstraling | Website | Unieke positionering

Krijg de zichtbaarheid, klanten en impact die jouw merk verdient. En dit allemaal vanuit verbinding en authenticiteit.

Word de GO-TO expert
in jouw branche

 

Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. MET ALS DOEL: meer klanten, impact en omzet. Want zonder kopende klanten kun je geen winstgevend bedrijf runnen. Ik ontwikkel merken die verbinden en authentiek zijn. Want alleen dan kun je de harten veroveren van jouw klanten. Ik geloof niet in one-size-fits-all strategieen. Jij bent als mens uniek en dat is jouw merk ook!

Ik werk niet alleen, maar samen met een team van professionals, wij bieden ondersteuning op het gebied van merkstrategie, design en techniek. Het is mijn persoonlijke missie om ondernemers de kracht van digitale branding te laten ervaren. Je kunt met ons samenwerken door middel van onze brandpakketten, op maandbasis of je kunt een leuke cursus volgen. Wil je meer weten? boek dan direct een gesprek in.

Waarom wij net even anders zijn

Ik werk vanuit verbinding en authenticiteit. Jij bent als mens uniek en dat is jouw merk ook. Ik ontwikkel een MERK(uitstraling,website & positionering) die echt bij jou past.

Jij staat als klant centraal. Mijn advies is altijd 100% eerlijk en afgestemd op jouw onderneming en niet gericht op mijn eigen portemonnee.

Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering. Ik denk van A tot Z met je mee.

Mijn werk is  vernieuwend en innovatief en ik ben op de hoogte van de laatste trends. Alles wat ik ontwikkel, is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We zijn tenslotte een Branding Agency.

Jouw succes is mijn succes! Bijna al onze klanten hebben ons gevonden via mond-tot-mondreclame en daar ben ik supertrots op!

 

De Superfanmethode

Om echt impact te kunnen maken, moet je onderscheidend zijn. Een mooi logo en een mooie website zijn tegenwoordig niet meer genoeg! Je moet de harten veroveren van potentiële klanten en mensen moeten graag jouw product of dienst willen kopen. Jouw Brand moet gaan leven in het hart van jouw potentiële klant. Jouw merk is meer dan enkel een product of dienst – het is een movement; het betekent meer! Met de Superfanmethode maak ik van jouw bedrijf een Supermerk! Waar jij trots op bent en waar je klanten geen genoeg van kunnen krijgen 🙂 

Digitaal kopje koffie?

Wil je  vrijblijvend sparren over jouw merk(uitstraling,website en positionering)? Boek dan nu een gesprek. Laat je hieronder alvast inspireren door het succesverhaal van de nieuwe branding van Suzanne Beukema.

Testimonials

Het is eigenlijk niet normaal wat er allemaal is gebeurd sinds Yoany mijn nieuwe branding en website heeft gemaakt. Elke week krijg ik nog berichtjes van potentiële klanten die, vooral omdat mijn website hen zo aansprak, een kennismakings-call hebben geboekt. Binnen een week nadat de nieuwe website live stond, had ik mijn investering al terug verdiend. En wat ik zo fijn vind aan Yoany: zij is een echte professional. Ze houdt zich aan alle afspraken en deadlines en ze werkt supersnel. Als je denkt dat je geld bespaart door je website door een goedkope amateur te laten maken… Think again!

 

 

Suzanne Beukema
Business mentor

Via instagram verliefd geworden op het style-tje van Superfan Factory. Nu 5 maanden later heeft zij onze look & feel zo weten te vertalen naar wat uiteindelijk onze missie & visie is. In een 3 woorden: we are Superfan Ik raad iedere ondernemer aan haar branding uit handen te geven, want Yoany weet nog beter wat jij wilt dan jijzelf “

 

Erica Meure Pool
Lifestyle Business club

Superfan denkt mee over jouw big picture en weet jouw publiek daar ook in mee te krijgen. Omnichannel is geen mysterie voor Yoany en ze benut dit ook geheel om jouw bedrijf volledig in de schijnwerpers te zetten. Het bereik op al mijn sociale kanalen van mijn bedrijf is binnen korte tijd sky-high gegaan en ik heb nu echt Superfans.

 

Linne van Straten
Arboadvies bureau

Yoany is een echte vakvrouw en business woman. Branding, zowel strategie als creatie met een vrouwelijke touch, zit haar in het bloed. Zij werkt efficiënt en daadkrachtig aan haar opdrachten. Levert resultaat binnen de afgesproken termijn. Haar betrokkenheid en pro-actieve houding zijn een steun in het branding transitieproces. En… Yoany is gewoon een hele leuke vrouw om mee te werken.”

 

Petra Brussen
Ex ceo prenatal

De branding heeft voor eenheid en structuur gezorgd, waardoor ik mij echt kan richten op mijn ‘watermerk’. Het is leuk om te zien dat mensen zo positief reageren op de stijl en site! Heel vaak vragen mensen ook: “Ooh, wie heeft jouw branding gedaan?”. Ik merk dat ik het onderwerp water in een nieuw jasje heb kunnen steken door de prachtige branding.

 

Elenoor Meijer
World of water

Mijn online programma is een daverend succes! Via een businesscoach (Ninke van der Leck) kwam ik bij Yoany van Superfan Factory terecht. Na een vrijblijvend branding-adviesgesprek wist ik meteen dat ik met haar wilde werken. Ik krijg dagelijks complimenten over mijn website en mijn branding. Van mensen die mij kennen, krijg ik te horen dat dit 100% Debbie is en dat was de bedoeling. Mijn doel is om minstens zo bekend te worden als Sonja Bakker.

 

Debbie Steur
Hypnotherapeut

Share This
Start vandaag met je merk!
Plan nu een Brand Discovery call
En ontdek in 30 minuten wat de volgende stap is voor jouw merk!
Ja ik wil een Discovery call
Start vandaag met je merk!
Van onbekend bedrijf naar
Een stap voor stap gids om een merk met impact te bouwen.
Household name
Ja ik wil de gratis gids
100% privacy, ik zal je niet spammen