Ontwikkel met mij samen jouw digitale merk!

 Mijn naam is Yoany Brandon Bravo (nee, dit is geen artiestennaam). Met mijn bedrijf Superfan Factory help ik ondernemers digitaal ijzersterk voor de dag te komen. MET ALS DOEL: meer klanten, impact en omzet. Want zonder kopende klanten kun je geen winstgevend bedrijf runnen. Ik ontwikkel merken die verbinden en authentiek zijn. Want alleen dan kun je de harten veroveren van jouw klanten. Ik geloof niet in one-size-fits-all strategieen. Jij bent als mens uniek en dat is jouw merk ook!

Komt dit jou bekend voor?

1 Het is tijd voor meer...

Je voelt dat je iets moet doen met jouw branding. Je bent al enige tijd flink aan de weg aan het timmeren. Je hebt jouw eerste successen behaald, maar nu is het tijd om de volgende stap te gaan zetten. Het is tijd om over jouw MERK na te gaan denken. Je hebt waarschijnlijk al een basis-branding: je hebt jouw doelgroep redelijk voor ogen, je hebt ooit een website laten bouwen en je hebt een logo laten maken. Maar je vraagt jezelf vaak af: “Hoe kan ik meer klanten aantrekken?” en “Hoe maak ik van een websitebezoeker een klant?”.

2 Jij hebt grote ambitie

Naast de drukte van jouw bedrijf heb je ook een druk gezinsleven, tijd om AAN jouw bedrijf te werken in plaats van IN jouw bedrijf is schaars. Je ziet ook vaak door de bomen het bos niet meer. Welke marketingstrategie is nu de juiste? Je hebt al meerdere gratis weggevers gedownload, maar jouw momentum is nog niet gekomen. Welke stappen moet jij als eerste zetten om een MERK te bouwen dat de impact heeft die jij graag wilt? Je verlangt naar een helder plan dat makkelijk implementeerbaar is en dat jou succes gaat opleveren.

Maar hoe pak je dit aan

Je piekert met regelmaat over jouw website, freebie en doelgroep en hebt inmiddels al vaak dingen aangepast. Je voelt je af en toe zelfs gefrustreerd, want je weet dat jij de kennis al in je hebt zitten – het komt er alleen nog niet helemaal uit. De keuzes die je moet maken m.b.t. het ontwikkelen van jouw MERK voelen voor jou soms aan als een strop. Wat is de juiste keuze? Voor welke doelgroep ga ik kiezen? Welke gratis weggever ga ik maken? Word het een E-book of een videoserie? Welke branding-kleuren passen nu echt bij mij? Ga ik voor okergeel of toch voor roze? Ga ik adverteren op Instagram of kan ik beter een Facebook community gaan starten?

4 Upgrade je merk

Je hebt al behoorlijk wat tijd besteed aan jouw website en socialmediakanalen, maar het levert nog niet echt wat op. Het voelt nog niet On-Brand, jouw huidige merk vertegenwoordigt jou nog niet. Je belooft jezelf en je partner dat het nu toch echt de laatste keer is dat je de website gaat aanpassen. Je website is nu ECHT AF! Maar toch ben je er niet 100% trots op, want ergens voel je dat het nog niet kloppend is. Jouw website is meer een digitaal visitekaartje en levert nog niet echt nieuwe klanten op. 

Word de Go-to expert van jouw branche

Om echt impact te kunnen maken, moet je onderscheidend zijn. Een mooi logo en een mooie website zijn tegenwoordig niet meer genoeg! Je moet de harten veroveren van potentiële klanten en mensen moeten graag jouw product of dienst willen kopen. Jouw Brand moet gaan leven in het hart van jouw potentiële klant. Jouw merk is meer dan enkel een product of dienst – het is een movement; het betekent meer! Met de Superfanmethode maak ik van jouw bedrijf een Supermerk! Waar jij trots op bent en waar je klanten geen genoeg van kunnen krijgen 🙂 

Waarom wij net even anders zijn

Ik werk vanuit verbinding en authenticiteit. Jij bent als mens uniek en dat is jouw merk ook. Ik ontwikkel een MERK(uitstraling,website & positionering) die echt bij jou past.

Jij staat als klant centraal. Mijn advies is altijd 100% eerlijk en afgestemd op jouw onderneming en niet gericht op mijn eigen portemonnee.

Je kunt bij ons high-end kwaliteit verwachten tegen een schappelijke investering. Ik denk van A tot Z met je mee.

Mijn werk is  vernieuwend en innovatief en ik ben op de hoogte van de laatste trends. Alles wat ik ontwikkel, is MAATWERK en geen 13 in een dozijn. We zijn tenslotte een Branding Agency.

Ontmoet het team van Superfan

 

Ik werk niet alleen, maar samen met een team van professionals, wij bieden ondersteuning op het gebied van merkstrategie, design en techniek. Het is mijn persoonlijke missie om ondernemers de kracht van digitale branding te laten ervaren. Je kunt met ons samenwerken door middel van onze brandpakketten, op maandbasis of je kunt een leuke cursus volgen. Wil je meer weten? boek dan direct een gesprek in.

CEO Yoany Brandon Bravo

Eigenaresse van Superfan Factory | Interaction designer | Houd van design | Foodie | Woonachtig in Amsterdam

Raphael Glaser

Verantwoordelijk voor techniek en support | Programmeur | Houd van bordspellen | Foodie | Woonachtig in Amsterdam

Naomi Jachter

Verantwoordelijk voor design & marketing | Designer | Houd van winkelen | Knutselaar | Woonachtig in Delft

Share This